Kannettavat Powerpacks. Ei ole mitään, aivan kuten liikkumisvapauden luominen hyvin syrjäisessä paikassa ja päästäksemme pois kaikesta. Kun yhä useammat ihmiset ovat viime vuosina omaksuneet suuret ulkotilat ja menevät retkelle, näemme nyt uusien ja innovatiivisten tuotteiden kysynnän kasvavan. voi tarjota sinulle etätehon, jotta kaikki gadgetit voidaan ladata.

Tämän trendin ja kysynnän markkinoilla Portable Power Technology on suunnitellut ja kehittänyt täydellisen valikoiman kannettavia virtalähteitä, jotka tekevät aaltoja markkinoilla. Kaikki meistä eivät ole rakentaneet ajoneuvoissaan kaksoisparistojärjestelmiä, jotka tarjoavat tarvitsemamme virransyöttöratkaisut, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinulla ei ole kannettavaa virransyöttöratkaisua, joka vastaa samanlaista työtä kuin kaksinkertainen akkujärjestelmä. ajoneuvoa tai moottoripyörää.

Kannettavat tehopaketit voivat tarjota ylimääräistä tehoa, joka sopii erinomaisesti off-grid-leirintäalueelle useilla näillä uusilla voimapapereilla, joilla on nyt portteja, joissa niitä voidaan ladata aurinkopaneeleilla tai käyttämällä 12V DC-DC -autolaturisovittimia.

Ne ovat melko paljon tekemässä samaa työtä kuin monta rakennettuun kaksoisparistojärjestelmään, jolloin voit käyttää retkeilyvarusteita ja ei huolestu siitä, etteivätkö voineet ladata matkapuhelinta tai kameraasi kun heidät lyödään pois ja nousivat pari päivää.

Monet uudet kannettavat akut on myös suunniteltu palvelemaan veneilyn vapaa-ajanviettoalaa, jonka ansiosta vapaa-ajan kalastajilla on myös mahdollisuus liikkumiseen tällä viikonloppuretkellä. Camping-näkökulmasta, kun olet tottunut käyttämään kaukosäädintä voimalaitoksesta, siitä tulee erittäin vaikea lähteä kotiin ilman yhtä, yksinkertaisia ​​asioita, kuten kykyä ajaa valoja, jotka sytyttävät leirintäalueen lataamiseen tarvikkeita kuten kameroita jne., Ovat valtavia etuja.

Ison-Britanniassa toimivan Portable Power -tekniikan avulla on autettava niitä, jotka tarvitsevat valtaa ja valoa leirintämaailman yli, ja he ovat tarjoneet innovatiivisia sähköratkaisuja yli 15 vuoden ajan. Portable Power Technology -tuotteet ja -teknologiat tuovat puhtaan, hiljaisen ja uusiutuvan DC- ja AC-virran, jos ne ovat epävakaita ja eivät ole käytettävissä. Nämä innovatiiviset virranratkaisut on suunniteltu kannettaviksi ulkonaurheilijoille, leiriläisille, virkistys- ja hyötyajoneuvoille sekä ihmisille, jotka tarvitsevat sähköä liikkua.

Käyttämällä johtavaa akkutekniikkaa nämä uudet verkkolaitteet tarjoavat erittäin kannettavan AC- ja DC-virran, ne ovat aurinko ladattava ja voivat tarjota lisävalaistuksen, kuten käyttämällä erittäin vaikuttavia Niwa USB -valoja. 465: n wattuntuntuisen energian avulla PPT Powerpack 300 + voi virtaa televisiot, tietokoneet, valot, radiot, tuulettimet ja pienet jääkaapit.

Olemme käyttäneet Li-ion Powerpack 300 + -laitteita viimeisten viikkojen aikana, ja ne ovat olleet erittäin vaikuttuneita sen suunnittelusta ja ominaisuuksista. PPT-voimanlähteiden 300-teho-ominaisuudet huomioon ottaen tämä laite on yllättävän kompakti ja kevyt. Tämä kaikki-in-one Li-ion Powerpack 300 + tuottaa AC- ja DC-virran missä ja milloin tahansa. Se sopii erinomaisesti leirintäalueille, ulkotiloihin, mökeille, autotallille, markkinatilanteille ja varmuuskopioinnin sähkökatkoksen aikana.

Syy siihen, miksi Powerpack 300 + on niin pieni ja tehokas, koska se käyttää litiumioniakkua, nämä uudet akut ovat paljon pienempiä kuin suuremmat ja raskaammat vapaa-akut, mutta tässä yksikössä ne tarjoavat vaikuttavan 465 Wattin energiakapasiteetin yksikkö, joka painaa vain 3.7Kg. Kehitetty yksinomaan PPT: llä käyttämällä laajaa osaamistaan ​​invertterisuunnittelussa. Puhdas puhdas siniaalto 230V-taajuusmuuttaja nostaa helposti kaikki verkkolaitteet ja lataa jopa 300 wattia esimerkkejä, kuten televisiot, kannettavat tietokoneet, tietokoneet, valvontakamerat, jääkaapit, valot ja pienet pumput.

Siisti integroitu siirtokytkin tekee siitä ihanteellisen tehonsäätöratkaisun myös automaattisesti siirtäen verkosta sisäiseen akkuun vain muutamassa millisekunnissa, mikä tarkoittaa, että kriittistä tehoa ei keskeyty tarvittaessa.

Ennen kuin lähdet seuraavaan retkeilyreitillä, tämä laite voidaan helposti ja turvallisesti ladata seinältä sisäisellä 7A-laturilla. Powerpack 300 + on myös aurinko valmis. Liitä vain yhteensopiva aurinkopaneeli mukana toimitetun lisäkaapelin avulla ja lataa jopa aurinkoenergiaa 350W tai 20A ilman ulkoisen aurinkokennon tarvetta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä yksikössä on kaksi kolmipistopistoketta, kaksi USB-porttia mobiililaitteiden lataamiseen tai virrankäyttöön ja kiinteä 2W-LED-valaisin. PPT tarjoaa myös 110V-lähdön version teollisiin sovelluksiin ja vaihtoehtoihin metallikoteloille ja / tai vedenpitäväksi kestävälle kotelolle.

Edut, joilla on yksi näistä yksiköistä aluksella, ovat:

Kannettava energia, joka on hiljainen ja tehokas luokan johtava 126 W per Kg

Puhdas puhtaaseen siniaalto-invertterilähtöön (230V) voidaan ladata jopa 300W

UPS-toiminto mahdollistaa kuorman automaattisen siirtämisen akulle ilman keskeytyksiä virransyötön aikana

Integroitu 7A-vaihtovirtasovitin tekee siitä turvallisen ja helppokäyttöisen Aurinkopatterin yhteensopivan, jonka avulla voit liittää jopa 350W: n aurinkoon ilman ulkoista ohjainta

USB-portit mobiililaitteiden lataamiseen ja virran kytkemiseen

Integroitu erittäin kirkas 2W LED-lamppu
Lisävarusteet: verkkovirtajohto, aurinkoenergian latauskaapeli / sovitin

Kun hylly ja pakattu akku, teho-invertteri ja aurinkopaneelijärjestelmät ovat pois päältä, Portable Power Technology voi tarjota kustannustehokkaan valaistus- ja tehonratkaisun kaikkiin verkon ulkopuolisiin ja kaukosäätimen tehonsovelluksiin.

Kaiken kaikkiaan olimme erittäin vaikuttuneita Lithium-Ion-akun virtalähteestä, tämä laite pakkaa vakavan lävistimen kokoon.

Tämän kannettavan järjestelmän muut edut ovat, että toisin kuin sisäänrakennetulla kaksoisparistojärjestelmälläsi, voit siirtää virtalähdettä paikalleen, missä ajoneuvo ei voi mennä, esimerkiksi haluat ehkä perustaa leirin lähemmäksi jokia tai joitakin puita ja esteitä voi estää sinua pysäköimästä ajoneuvoa aivan valitsemasi leirin vieressä, draamaa ei vain noutaa 300 + -virtapakettia ja siirrä se haluamaasi retkeilypaikkaan ja nauti kaikista valmiiksi varastoidusta kannettavasta virtalähteestä.

tekniset tiedot

Tulojännite (AC-lataus): 230V
Syöttöjännite (aurinkokenno): 17.5V @ Max 20A
Lähtöjännite (invertteri): 230V 50Hz Pure Sine Wave
Lähtöteho (invertteri): 300W (jatkuva) 500W (5 minuuttia)
USB-ulostulo: 2 x 5V @ 2.1A yhteensä
Mitat: 340 185 x x 60mm
Akun kapasiteetti: 11.1V @ 42Ah (466 Watt Hour)
Paino: 3.7Kg
Takuu: 1 vuosi


Kannettavat Powerpacks

Solar Lighting - kannettavien aurinkoenergian paneelien tiellä

Esittelyssä CTEK 140A-kaksoisakkujärjestelmän latausjärjestelmä