Solar Lighting - kannettavien aurinkoenergian paneelien tiellä. Leirin valaistus on useita keinoja ilman, että sinun tarvitsee olla lähellä sähköverkkoa. Esimerkkejä ovat nauhan valaistuksen kytkeminen sisäänrakennettuun ajoneuvon kaksoisparistojärjestelmään, kuten REDARC BCDC: n kaksoispatterijärjestelmään, joka oli esillä ISSUE 2issa tai yhdistää kannettava valaistus kannettavaan virtalähteeseen, kuten Portable Power Technology Lithion 300.

Mutta jos et halua investoida näihin vaihtoehtoihin, ja etsit vain halvempaa ratkaisua, joka tarjoaa laadukkaan valaistuksen leirillesi muutaman päivän ajan, tässä on hyvä tapa tehdä se. Portable Power Technology on erittäin innoissaan ottaa käyttöön yksinoikeudella ainutlaatuisen ja innovatiivisen tuotteen Niwa-markkinajohtajalta, joka täyttää leirintätarpeesi vaatimukset.

Home 200 X2 on Niwan käynnistysjärjestelmä, joka esittelee sinut Modulaaristen aurinkokennojen (MSS) maailmaan. 2x-kattoikkunat tarjoavat järjestelmän irti riippumattomuuden.

Jokainen valaisin tarjoaa vaikuttavan 100 Lumen-kirkkauden, joka tuo koko järjestelmän kirkkauden 200 Lumeniin.

Kaikki valaisimet ovat vettä ja pölyttömiä, valaisimet voidaan myös himmennellä erikseen (3x valaistusmoodit jokaiselle lampulle) tarpeiden ja pinta-alan mukaan. Himmennys ohjataan kätevästi kunkin lampun kytkimellä. Jokaisessa valaisimessa on 3x-valaistusmoodit ja jos molemmat ovat käytössä, valoja voidaan käyttää jopa 20 tuntia. Kyllä, tämä on pari yötä, mikä on hienoa.

Järjestelmään sisäänrakennettu LiFePO4 3000mAh-akku on valtava elinkaari, joka on yli 5 vuotta, ja sitä voidaan käyttää myös lataamaan älypuhelimia, tabletteja ja kaikkia laitteita USB: n kautta, toisin sanoen akku toimii myös laturina.

Tämä on erittäin hyödyllinen järjestelmä leiriläisille, jotka tarjoavat valaistus- ja latausratkaisuja, jotka eivät maksa käsiä ja jalkoja. Se on täydellinen aloituspakkaus leiriläisille, jotka haluavat päästä irti verkosta ja tutkia aurinkokäyttöisten yksiköiden energian käyttöä lähde.


Tuomio

Kokemuksemme yksikön käyttämisestä oli se, että valokytkimen ollessa matala himmennys meillä oli tarpeeksi valoa leirintäalueen virkistäytymiseen tuntikausia loppuun asti. Lisävaruste lisäämällä paristoja järjestelmään on hyvin innovatiivinen ja tarjoaa sinulle runsaasti ylimääräistä latausvoimaa.

Jokainen lamppu tarjoaa vaikuttavan 100 lumen kirkkauden. Lamput ovat vettä ja pölyttöjä. Voit valita 3-valotiloja
Aurinkopaneeli on pieni ja tehokas, mikä mahdollistaa järjestelmän lataamisen päivän aikana, jolloin järjestelmä ei ole käytössä. Tämä on vahva ja kestävä tuote, jossa on vesi- ja pölytiivislamppuja, jotka sopivat erinomaisesti retkeilyyn ja ulkotilaan. Lisävarusteena voidaan ladata joitakin lisävarusteita laitteesta tekee tehokkaasta valaistusjärjestelmästä erittäin hyödyllisen camping-lisävarusteen. Nämä ovat hyvin tehty vahvoja kestäviä valoja, jotka näyttävät siltä, ​​että ne voisivat ottaa joitakin väärinkäytöksiä suuressa ulkona. Alhaalla puolella lamput ovat hieman isoja verrattuna nauhavalaisimiin.
Kaiken kaikkiaan Home 200 X2 on Niwan käynnistysjärjestelmä, joka on loistava tapa saada leiri syttymään niissä pimeissä iltoina, ja aurinkopaneelilla ja latauslaitoksella tämä on täydellinen verkkoratkaisu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita päästäkseen poissaolevasta radasta. Mielestämme jokainen yksikkö, joka ei vaadi kertakäyttöisiä akkuja, on ehdottomasti tapa siirtyä sekä ympäristöystävälli- sestä perspektiivistä että kustannustehokkaasta näkökulmasta pitkällä aikavälillä. Tämä valaistus- ja virransyöttöjärjestelmä melko punkit kaikkiin laatikoihin ja tulee erittäin suositeltavaa TURAS tiimi. Solar Lighting - tiellä kannettavat aurinkopaneelit

Esittelyssä CTEK 140A-kaksoisakkujärjestelmän latausjärjestelmä

Akkujen virranhallintajärjestelmät CTEK