Abenteuer & Allrad - Maailman suurin off-road-näyttely.

2017 Abenteuer & Allrad Overland- ja 4WD-näyttely vetivät jälleen valtavia määriä, ja lähes 57,000 XNUMX ylivoimaa, leiriläistä ja vierailijaa osallistui nykyään laajalti tunnustettuun suurimpaan tällaiseen näyttelyyn maailmassa.

Jälleen kerran kuuluisa leirintäalue oli täynnä kaikenlaisia ​​4WD- ja maitse kulkevia ajoneuvoja, joista voit ajatella, leirintäalue on näyttely itsessään. Lähes 260-näytteilleasettajien, jotka esittelevät ja myyvät 4WD-lisävarusteita ja leirituotteita, sinun on annettava pari päivää kattamaan kaikki tarjolla olevat tuotteet.

Tapahtuma esittelee kaiken 4WD-mallin, jossa on maastohiihtoa kaikki muodot ja koot näyttävässä runsaassa 110.000 m²: n näyttelytilassa.

Näyttelyllä on jokaiselle jotakin, ja se on erinomainen päivä koko perheelle ja tietysti kaikille 4WD-harrastajille, jos olet retkeilyn, 4WD'ingin ja touring-elämäntyylin suhteen, voit syövät yli erilaisten campingmajoitusten ja ajoneuvojen valikoiman näyttö.

2017-näyttelyssä räätälöidyt off road -radat olivat jälleen hyvin kiireisiä, kun kävijät voivat ajaa useita maastoautoja, kuten kuorma-autoita, neloset ja viimeisimmät 4WD-ajoneuvot, lapsilla on myös runsaasti tekemistä lukuisilla tarjottavalla toiminnalla Voit osallistua myös järjestettyihin matkustustöihin, jotka ovat peräisin Euroopasta tunnetuista maailmankatsojista, jotka esittelevät tarinoitaan matkustamisesta ympäri maailmaa.

Näyttelyssä oli myös joukko off-road-matkanjärjestäjiä, jotka esittelivät suosituimpia off-road-retkistään ja näytteilleasettajat tarjoavat jokaista tuotetta ja gadgetia, jotka kiinnostaisivat suurimman osan meistä, jotka eivät rakasta mitään muuta kuin 4WD-ajoneuvojen pakkaaminen syrjäisillä alueilla etsivät tätä täydellistä leirintäpaikkaa.

Jos päätät jäädä näyttelytilojen leirintäalueelle nauttimaan tästä ainutlaatuisesta retkeily- ja kiertokuljetusten spektaakista, siltä varalta, että silmä näkee, sinun pitäisi yrittää päästä leiriin keskiviikkona ennen näyttelyn avaamista, kun leirintäalue täyttyy melko nopeasti.

Saapuessasi leirintäalueelle odottaa, että kaikki 4WD- ja maakuljetustyypit voidaan ajatella, suurista maakuljetusautoista pienempiin Unimog-kiskoihin, pieniin 4WD-ajoneuvoihin. Leirintäalueen ilmapiiri on festivaali, ja ihmiset palaavat vuosi vuodelta.

Pääjärjestäjä Thomas Schmidt ja hänen tiimimme ovat jälleen tehneet hyvää työtä, ja heitä on syytä kiittää siitä, kuinka hyvin näyttely järjestettiin, erityisesti kuinka sujuvasti kuljetusbussit nopeasti tuoneet ihmiset näyttelyyn leirintäalueelta Bad Kissingeniin.


Jos olet Euroopassa ensi kesänä, ABENTEUER & ALLRAD 2018 4WD -näyttely järjestetään 31. toukokuuta - 2. kesäkuuta, ja odotamme jo innolla osallistumistamme tähän upeaan samanmielisten ihmisten kokoamiseen.


Abenteuer & Allrad - Maailman suurin off-road-näyttely