Camp Keittäminen luonnossa Kelly-vedenkeittimellä

WOlemme käyttäneet Kelly Kettles -tuotteita kaikilla viime aikoina järjestetyillä retkeilykierroksillamme ja olemme tulleet valtaviksi faneiksi. Yksi näiden ympäristöystävällisten tuotteiden käytön todellisista eduista on, että ei tarvitse ostaa leirintäainetta, kun se on matkalla lyhyellä matkalla. Vedenkeitinhuoneessa voit polttaa melko paljon syttyvää luonnonmateriaalia, mukaan lukien oksaa, lehtiä, männynkäpyjä tai mitä tahansa muuta, mitä voi löytää ja kiehuvaa vettä vain muutamassa minuutissa. Lisävarusteena saatavien lisävarusteiden avulla voit paistaa vettä vain muutamassa minuutissa, ja voit myös valmistaa leirintäalustasi. Meidän Kelly Kettles on tullut pysyviksi piirteiksi Land Roversin takana. Niin kauan kestää, että täydellinen keittäminen kiehuu; käyttämällä luonnollisia polttoaineita, kuten tikkuja, mäntykartioita, oksaja tai jopa kuivaa ruohoa, vedenkeitin kiehuu vedessä vain 3 - 5 minuuttia, nyt se on melko hyvä. Älä koskaan tarvitse huolehtia polttoaineen loppumisesta, sillä aina voi olla kuumaa kiehuvaa vettä kyseiselle välttämättömälle aamukahville ruoan rehydratoimiseksi, pesun ja tietysti ruoanlaittoon vedenkeitinten mukana tulevilla lisävarusteilla. Leiriläisten, kalastajien, metsästäjien, retkeilijöiden, partiolajien, hätätilanteiden kaltaisten ihmisten, kuten sähkökatkojen tai ulkotyöntekijöiden, käyttämiä näitä ikonisia leirintäaluksia ovat yleismaailmallisia.

Alla; Kelly Kettlen perustajien isät 'Padraig Kelly & Frank Ellis (RIP)

Kelly Kettlen perustajien isät 'Padraig Kelly & Frank Ellis (RIP)

Tätä yksinkertaista konseptia ei keksitty vain eilen veljien ja nyt ohjaajien Patrick & Seamus Kellyn ollessa Kellyn neljäs sukupolvi näiden suosittujen vedenkeittimien edelleen kehittämiseksi. Tämä on todellinen perheperinne, kun heidän isänsä Padraicin, isoisän Jimin ja isoisänisän isän Patrickin jalanjäljissä Kelly-veljekset jatkavat Kelly Kettle -brändin kehittämistä ja tuovat sinulle uskollisia asiakkaitaan, uusia ja jännittäviä tuotteita ja lisävarusteita. 1890-luku Ensimmäinen vedenkeitin on peräisin 1890-luvulta pienelle maatilalle kuuluisan Lough Conn -nimisen järven rannalla Mayon kreivikunnassa Irlannissa.

Kaikki alkoi, kun nuori Patrick Kelly (nykyisten johtajien isoisä isä), pieni maanviljelijä ja kalastaja, kehitti ensimmäisen vedenkeittimen tinasta kylmän talvella lyömisen ja kokeilun jälkeen. Vedenkeitin toimi aluksi erittäin hyvin, mutta pian paloi säännöllisestä käytöstä kalastettaessa järvellä. Jatkettuaan innovatiivisten tina-kattiloidensa säätämistä irtoaan hän kehitti lopulta kuparista valmistetun vedenkeittimen, jonka todettiin olevan paljon kestävämpi. Uutiset hänen vedenkeittimestään levisivät paikallisten kalastajien keskuudessa, ja se sai erinomaisia ​​arvosteluja Iso-Britannialta vierailevilta matkustavilta kalastajilta (he kaikki halusivat sellaisen). Tätä yksinkertaista konseptia ei keksitty vain eilen veljien ja nyt ohjaajien Patrick & Seamus Kellyn ollessa Kelly'sin neljäs sukupolvi. 'kehittää näitä suosittuja vedenkeittimiä, joissa on nyt innovatiivisia retkeilytarvikkeita. Tämä on todellinen perheperinne, kun heidän isänsä Padraicin, isoisän Jimin ja isoisänisän isän Patrickin jalanjäljissä Kelly-veljekset jatkavat Kelly Kettle -brändin kehittämistä ja tuovat sinulle uskollisia asiakkaitaan, uusia ja jännittäviä tuotteita ja lisävarusteita. 1950-luvulla Patrickin poika Jim (Isän isä

Jim Kelly (RIP) istui keskellä joukko Walesin kalastajia ja yksi aikaisemmista Kelly Kettlesista etualalla Lough Connin rannalla 1960: n

Jim Kelly (RIP) istui keskellä joukko Walesin kalastajia ja yksi aiemmista Kelly Kettlesista etualalla rannikolla
Lough Conn 1960: ssä

yrityksen nykyisistä johtajista) tuli kuuluisa onkija ja veneilijä Lough Conn -alueella Mayon kreivikunnassa. Hänellä oli aina Kelly-vedenkeitin kalastusaluksessaan, ja kun hän oli kalastamassa vierailevien kalastajien kanssa ympäri maailmaa, he olivat aina hämmästyneitä siitä, kuinka nopeasti hän pystyi kiehumaan vettä luonnollisilla polttoaineilla epätavallisen näköisessä vedenkeittimessään. Kelly-vedenkeitin oli nyt suosittu kalastajien keskuudessa Irlannin länsipuolella ja sana levisi nopeasti. Tällä hetkellä liiketoiminta oli edelleen vain "harrastus", ja käytettävissä oli vain yksi kokoinen vedenkeitin (mikä nyt olisi 1.6 litran "Base Camp" -alumiallas), ja tämä prototyyppi tehtiin tilauksesta. Tämä pitkä perinne vedenkeittimen käyttämisestä veden kiehumismenetelmänä ulottuu 1890-luvulle Irlannin länsirannikolle, ja muotoilu on muuttunut vähän sen keksimisen jälkeen. Lough Conn oli ja on edelleen kuuluisa vapaasti nousevasta taimenestaan ​​ja tuoreesta lohesta Moy-joesta.

Järvi tarjosi (ja tarjoaa edelleen) runsaasti polttoainetta käytettäväksi kattilassa, jossa pestyt oksat, tikut ja kuivattu ruoho olivat helposti saatavilla. Märinä ja myrskyisinä päivinä paikalliset ongintaoppaat tekisivät

varo järven rannalla olevaa pientä savupylvästä, joka osoitti, että kollegalla oli jo 'panimo' päällä! Kuuma kuppi teetä tai keittoa odotti laskeutunutta ja vedenkeitin keitettiin toistuvasti, kun saapuivat ylimääräiset veneet, jotka olivat täynnä kalastajia. Perinne sanelee, että sekä ongintaopas että hänen vieraat (yleensä 2 kalastajaa veneeseensä) keräävät yhdessä kuivaa tinderiä vedenkeittimelle järven rannalta. Sitten opas aloitti vedenkeittimen kiehumisen. Hämmästyneet vierailevat kalastajat olivat aina erittäin vaikuttuneita vedenkeittimen toiminnasta erityisesti myrskyisällä säällä. Kalastajille tarjottiin sitten kuumaa teetä Kelly Kettlestä, ja vastineeksi kalastusopas sai yleensä lounaan tai pisaran viskiä vierailevilta onkijoilta! Kelly-perhe tarjoaa edelleen veneiden vuokraus- ja Ghillie-palvelun Lough Connillä. Vierailevat onkijat ovat yhtä kiinnostuneita nykyään kuin muutama sata vuotta sitten veden kiehumisnopeudella ja suusanallisesti nämä kalastajat ovat levittäneet tietoa näistä kattiloista kaikkialla maailmassa. Nykyään Kelly-vedenkeitintä voidaan usein pitää leirintäalueen keskipisteenä, ja kun näet sellaisen käytössä, ymmärrät miksi!

Camp Keittäminen luonnossa Kelly-vedenkeittimellä

Jokaisella polulla on mukulat ja suuret lätäkköt tarvitsevat hyviä kahviloita. Keldun Huntsman Rubber boot.