Joillakin äskettäisillä matkoillamme meillä oli mahdollisuus käyttää uutta FOX 7 -lujitonta maastossa tapahtuvaa navigointi-GPS: tä alkaen Navigattor.
Tämä on loistava laite, ja uskomme todella, että maastopyörä on välttämätön tarvike kaikille maastoajoon. Fox7 on hieno molemmille suunnittelumatkoille, joissa voit tosiasiallisesti piirtää koko reitin ja merkitä reittipisteet ja muut mielenkiintoiset kohteet ennen tielle asettamista.Voit myös lähettää WP- ja Track-tiedostot GPX-muodossa.

Navigattor lisää kaikki pyydetyt kartat laitteeseesi, ennen kuin ne toimitetaan sinulle sinulle, ja voit ottaa yhteyttä joukkueeseen Navigattor milloin tahansa pyytää lisäkarttoja. Tämä on erittäin monipuolinen laite, sinulla voi olla useita karttoja käytettävissä oleville alueille ja voit myös lisätä omia karttoja, jos sinulla niitä on, jopa lisätä skannattuja paperikarttoja tai erikoiskarttoja.

Fox 7: ssä on korkeavahvistusinen GPS-vastaanotin, joka on 10 kertaa tarkempi kuin puhelimen tai tabletin käytettävissä oleva sijainti. Laite käyttää Ozi-Exploreria tiellä navigointiin ja iGo tai OSMAND tiellä navigointiin.

Tämä on kestävä laite, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä liikaa, jos käytät sitä vaikeissa olosuhteissa, sitä voidaan käyttää myös pyörissä ja mönkijöissä. Navigattor myymme myös erilaisia ​​Yhdysvalloissa valmistettuja RAM-kiinnikkeitä, jotka ovat erittäin kovia ja kestäviä kiinnikkeitä. Virran saava RAM-kiinnike varmistaa, että Fox 7 alkaa latautua heti, kun napsautat sen kiinnikkeeseen.

Yksi ominaisuuksista, joihin olemme luottaneet viimeisimmissä matkoissa, meille mahdollisuus käyttää yksityiskohtaisia ​​topografisia karttoja ja merkitä ja päällekkäin reittimme automaattisesti näille karttoille ajaessamme, tämä varmistaa, että riippumatta siitä kuinka monta käännöstä reitillä tapahtuu , olimme aina varmoja löytää helposti tiensä takaisin.

Fox 7 käyttää Android 6 -käyttöjärjestelmää, joten se on myös erittäin kykenevä tabletti ja tarvittaessa Android-sovelluksia voidaan lisätä Google Play -kauppaan. Sisäisen muistin kapasiteetti on 16 Gt, ja voit myös lisätä MicroSD-kortin (enintään 64 Gt) ylimääräistä tallennuskapasiteettia varten. Laitteessa on 4G-liitettävyys, mikä tarkoittaa myös, että sitä voidaan käyttää puheluiden soittamiseen ja laajakaistan tiedonsiirtoon.

 

Fox 7 -tuotteissamme on tällä hetkellä yksityiskohtaiset kartat Portugalista ja Islannista, ja käytämme sitä suunnitellun reitin luomiseen, mukaan lukien kiinnostavat kohteet joillekin tuleville matkoillemme. Voit oppia lisää ja tilata Fox 7: n suoraan Navigattor.com
Rambla Salvador Lluch, 4,
08850 - Gavà, Barcelona
+34 936 332 292
[sähköposti suojattu]