Saimme äskettäin mahdollisuuden testata uutta Skotti Portable Grill -tapahtumaa retkeilyretkellä ja pidämme siitä todella.

Tämä grilli eroaa suurimmaksi osaksi useimmista muista kannettavista grilleistä siinä, että sinun ei tarvitse kuljettaa mukana hiilipusseja tai muita suuria laitteita. Skotti Grill on tasainen kaasuinen BBQ-grilli, joka toimii normaalista retkeilykaasusäiliöstä. Grilli on melkein täysin tasainen kovassa tarranauhalla suljetussa PVC-kotelossaan ja painaa vain 3.3 kg kotelon kanssa.


Kun grilli on nyt koottu ja käytetty useaan otteeseen, se vie vain noin minuutin.

 

Skotti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kun se asennetaan, grillin esilämmitys vaaditaan 2 minuutin ajan - ja sitten voit grillata. Grilli on hieman viileämpi sytytyspäässä, joten tätä lämpötilaeroa voidaan käyttää pitämään ruoka lämpimänä tai kypsentämään sitä hitaammin pienemmällä lämmöllä.

Löysimme kannettavan kaasugrillin mukavuuden suureksi, poistamalla tarpeen kuljettaa raskasta polttoainetta, odottaa hiilen pääsemistä oikeaan lämpötilaan ruoanlaittoa varten (ja jäähtyä jälkikäteen) ja poistanut myös tarpeen polttaa palaneet hiilet. Mutta .. jos haluat, voit myös käyttää Skotti Grilliä hiili- tai puugrillinä, yksinkertaisesti koota se ilman kaasupolttinta ja ohjauslevyä, ja voit laittaa kiinteää polttoainetta grillin pohjaan ja käyttää tätä ruoanlaittoon .

Kun olet lopettanut ruoanlaittamisen, likainen grilli voidaan pakata pussiin grillilevy sisäänpäin ja peittää pohjalevy, jotta se voidaan tuoda kotiin ja puhdistaa teräsvilla- tai BBQ-harjoilla ja kaikki osat pussin kanssa (mutta ei polttimen putkea ja kaasuletkua) voidaan laittaa astianpesukoneeseen.

Tämä on hieno, kestävä, kannettava ja monipuolinen pieni grilli. Lisätietoja osoitteessa https://skotti-grill.eu/