Onneksi täällä pohjoisella pallonpuoliskolla ollaan taas tulossa siihen aikaan vuodesta, jolloin pitkät, synkät ja synkät talvipäivät alkavat hiipua ja kevään pidemmät lämpimät päivät ovat ilmaantuneet hitaasti ja niiden mukana lupaus. päivistä useammin "reilun sään" leiriläiset keskuudessamme nauttivat siellä, missä on todennäköisesti vähän lämmintä auringonpaistetta, joka seuraa meitä maaseutumatkoillamme.

Kun sää lämpenee niille meistä onnekkaat saada CTEK CS Free -yksikkö, maailman ensimmäinen täysin kannettava akkulaturi ja -ylläpitäjä Adaptive Boost -toiminnolla, meidän sarjalaukussamme voi ajatella vähemmän luotettavaa virtalähdettä, joka saa ajoneuvomme käynnistymään uudelleen, jos ajoneuvon akku epäonnistuu jäätymislämpötiloissa. - Toimivat laturin ominaisuudet, joiden avulla voimme olla irti verkosta niin kauan kuin haluamme pitäen samalla kaikki sähköiset oheislaitteet ladattuina ja toimivina USB-C- ja USB-A-liitännän kautta.

Yhtä paljon kuin CS Free -yksikössä on runsaasti latausta, jotta ne saa virtaa luotettavasti viikonlopun aikana, jos aiot päästä eroon tavaroista pidempään CTEK Solar Panel Charge Kit -lisävaruste on investoinnin arvoinen.

Nämä 422 W:n paneelit on valmistettu lujasta lasikuidusta, ja niiden mitat ovat 537 mm x 20 mm x 4 mm ja ne painavat vain 60 kg kätevään kantolaukkuun pakattuna. Kun se on poistettu kotelosta, avattu ja yksinkertaisesti kiinnitetty takaisin koteloon, joka toimii nyt jalustana, joka pitää paneelit paikoillaan käytön aikana, tehokkaat yksikiteiset kennot toimivat yhdessä erityisesti kehitetyn Maximum Power Point Trackerin (MPPT) kanssa. CS Free -yksikkö ja turvalaatikko sijaitsevat 3.5 metrin kaapelissa varmistaakseen, että ne tarjoavat täsmälleen oikean määrän virtaa suojaamaan akkuasi ja laitteitasi ylijännitteeltä.

Se, että CTEK päätti käyttää näissä paneeleissa kalliimpia yksikiteisiä aurinkokennoja, ei tule yllätyksenä niille, jotka ovat tottuneet käyttämään huippulaatua CTEK ovat tunnettuja. Tällaisilla kennoilla on korkein hyötysuhde, yleensä 15-20 %, ja niiden tiedetään yleisesti olevan kennotyyppi, joka toimii tehokkaimmin pisimpään, ja useimmat valmistajat antavat niille mielellään vähintään 25 vuoden käyttöiän.

Niille meistä, jotka asumme Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja joudumme kärsimään tavanomaisista ns. kesistämme, yksi tärkeimmistä eduista on heidän kykynsä toimia hyvin vähäisessä auringonvalossa ja pilvisissä olosuhteissa sekä se, että ne ovat vedenpitäviä. koteloitu vahvaan lasikuitukoteloon on jälleen erityisen hyödyllinen ominaisuus.

Säästä riippumatta, aurinkopaneelin lataussarja CTEK on todella hyödyllinen lisä sarjasi luetteloon, jonka avulla voit rentoutua turvallisesti tietäen, että sinulla on aina mukanasi luotettava virtalähde ja antaa sinulle täydellisen vapauden pysyä poissa verkkovirtalähteestä niin kauan kuin Haluat – joten tule kevät… ole nopea ja tuo meille auringonpaistetta pelataksemme. CTEK on akunhallintaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka työntää jatkuvasti tutkimuksen ja kehityksen rajoja tuodakseen markkinoille uusia akkujen lataustekniikoita.

- CTEK Kestävän kehityksen ohjelmaa on toteutettu vuodesta 2017 lähtien, ja se on suunniteltu vastaamaan sidosryhmiemme odotuksia, ja se sisältää ympäristö-, sosiaali- ja hallintotoimen (ESG) sitoutumisen, pitkän aikavälin arvon luomiseksi ja jätteiden ja kielteisten ilmastovaikutusten vähentämiseksi.

CTEKTuotteet ovat tulosta jatkuvista mittavista investoinneista laatuun, turvallisuuteen ja suorituskykyyn huippuluokan laitoksessamme Taalainmaassa, Ruotsissa. CTEK tuotteet täyttävät kaikki tarvittavat lakisääteiset ja toiminnalliset vaatimukset, ja maailman tunnetuimpien testauslaitosten ovat itse validoineet ja varmentaneet ne.