Saksalainen Petromax on tunnettu leiriruokailuvälineistään ja -tarvikkeistaan. Kaikki yrityksen valmistamat tuotteet ovat erittäin kestäviä ja suunniteltu säännöllistä ulkokäyttöä silmällä pitäen. Yksi yhtiön lippulaivatuotteista on Petromax Atago.

Atago on vaikuttava monitoimituote, jota voidaan käyttää BBQ:na, liesinä, uunina ja tulikulhona käyttämällä polttoaineena joko hiilibrikettejä tai polttopuita. Atago on meille perusvarustelu kaikilla leirintämatkoillamme.

Hollantilaisen uunin kanssa käytettynä lämmöntuotto on erittäin korkea, koska Atagon sisälle sijoitettu hollantilainen uuni on kokonaan Atagon seinämien ympäröimä. Hollantilaiset uunit ovat loistava vaihtoehto leivontaan, erityisesti leivän leivontaan. ja jotkut leivistä ovat itse asiassa parempia, kun ne paistetaan hollantilaisessa uunissa kuin perinteisessä uunissa uunivuoassa. Syynä tähän on se, että hollantilaisen uunin tiivis ympäristö luo höyryävän ympäristön ja tämä höyry auttaa leipää kohoamaan entisestään ja tekee myös erittäin rapeasta kuoresta. Höyry auttaa myös paljon parantamaan leipää paistaessaan, koska se estää kuoren liian nopean muodostumisen, jolloin leipä saa enemmän aikaa kohota, se antaa myös hiivalle enemmän aikaa työskennellä tärkkelyksen muuttamisessa yksinkertaisiksi sokereiksi, mikä antaa leivälle lisää makua. Kun kuori lopulta alkaa muodostua, leivän pintaan jäävä tärkkelys imee kosteutta ja tekee kuoresta paksun ja kiiltävän.

Ihmiset ovat tehneet ruokaa avotulella tuhansia vuosia, ihmiskunnan varhaisimmat valmistetut ateriat valmistettiin ilmiselvästi avotulella, ja tulen päällä ruoanlaitossa ja ulkona syömisessä on jotain todella erikoista.

Ruokaa on mahdollista grillata suoraan Atagolla, jonka mukana tulee grilliritilä, joten voit käyttää Atagoa perinteisenä grillipaikkana tai voit käyttää joitain Petromaxin lisätarvikkeita, kuten sen keittojalkaa, jota voidaan käyttää hollantilainen uuni, Perkomax-kahvipannu tai paistinpannu Atagon päällä (tai avotulen päällä). Atagon etuna on se, että se keskittää lämmön mihin tahansa tulen päälle ripustettavaan työvälineeseen, ja se estää myös tulipalon muodostamasta polttojälkiä maahan. Jalustassa on korkeussäädettävät jalat ja sen mukana tuleva ketju ja koukku mahdollistavat hollantilaisen uunin/pannun/kahvipannun korkeuden ja siten kypsennyslämpötilan säätämisen helposti.

Ja tietysti, kun olet lopettanut ruoanlaiton, voit vain irrottaa grillin tai lisätä jalustaan ​​puuta ja nauttia Atagon käyttämisestä tulipesänä.

Sen kaksiseinäinen polttokammio esilämmittää toisioilman ja syöttää sen liekkeihin erittäin puhtaan palamisen aikaansaamiseksi. Se myös palaa (ja kypsentää) hyvin tuulisissa olosuhteissa, eikä jokainen takka tai grilli ole hyvä.

Olemme valmistaneet kaikkea, mitä voit kuvitella, käyttämällä Atagoa päälaitteena, tuoreesta leivästä lampaan paahtoon, täyteen lihaiseen aamiaiseen ja perinteiseen grillaukseen.

Sen lisäksi, että se valmistaa laajan valikoiman leirin ruoanlaittovälineitä, mukaan lukien Petromax valmistaa laajan valikoiman tarvikkeita, kuten takorauta- ja valurautapaistinpannuja, mukeja, lautasia ja kulhoja sekä erittäin tyylikkäitä myrskylyhtyjä (sekä kaasulla että sähköllä), kylmälaukkuja ja lisää. Ja yritys on myös hiljattain esitellyt oman vaatevalikoimansa.

Petromaxin tiimi jatkaa innovointia luoden moderneja, helppokäyttöisiä ja kestäviä vaatteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa klassisista ja ajattomista designeista.

Petromax-tuotteiden linja alkoi Saksassa vuonna 1910 ja yhtiö jatkaa ylpeänä huippulaatuisten leirikeittiölaitteiden valmistamista korkealaatuisimman ja kestävimmän suunnittelun periaatteiden pohjalta.

Voit lukea lisää Petromaxin verkkosivuilta.