Baijerilainen yritys Offroad Monkeys jatkaa innovointia. Tämä pieni perheyritys on erikoistunut korkealaatuisten 4WD-ajoneuvojen varaosien suunnitteluun ja valmistukseen.

Aluksi Land Rover Defenderin osiin, erityisesti ovien ja konepellin vaihtosaranoihin keskittynyt yritys laajensi Land Rover -osien valikoimaansa kattamaan varaosat sivupeilit, ikkunankehyksen pidikkeet LED-valoilla ja ilman, vaihto-ovien sisäkahvat, polttoainekorkit. ja enemmän. Viime kuukausina tämä valikoima on laajentunut sisältämään osia Mercedes G-sarjan ajoneuvoihin, mukaan lukien ovien ja takaluukun saranat ja tuulilasinpyyhkimien akselit. Yrityksen lähestymistapa on ottaa olemassa oleva osa ja parantaa sitä kokonaan keskittyen ruostumaan ja kulumiseen taipuvaisten alkuperäisosien vaihtamiseen ja korvaamiseen laadukkailla, tarkasti koneistetuilla lentokoneluokan alumiiniosilla.

Sama tekniikan taso sisältyy kaikkiin Offroad Monkeys tuotteita, riippumatta siitä, ovatko ne ovien, takaluukun, ikkunakehysten tai konepeltien saranat.

Se, että 4 × 4-ajo vie tietullin jokaiselle ajoneuvolle, tekee kaikista 4wd-ajoneuvon osista kovasti töitä, kaikki on stressaantunut ja voi lopulta alkaa kulua ja epäonnistua. Tämä oli haaste, jonka johtajana toimi Fabian Müller Offroad Monkeys. Ikävä näkemään saranoiden epäonnistumisen, Müller päätti suunnitella oman ratkaisunsa ongelmaan. Hänen henkilökohtainen mottonsa on "Rakenna asioita intohimolla, joka kestää ikuisesti". Offroad Monkeys suunnittelee ja rakentaa saranat omissa tiloissaan Saksassa korkealaatuisista materiaaleista. Kaikki osat on valmistettu 100 % Saksassa.

Kuten 4WD-ajoneuvot, joihin ne on suunniteltu sopimaan, nämä osat on suunniteltu kestämään ikuisesti. Kuten Müller sanoo, "tyytyväiset asiakkaat ovat uskollisia asiakkaita".

Esimerkki Offroad Monkeyn tuotteiden ratkaisemista ongelmista on sen vaihto-ovien saranoiden valikoima.

Molempien ajoneuvojen (Defender ja G-sarja) alkuperäisissä ovensaranoissa on melkoisesti ongelmia. Ruostetta kerääntyy ja vuotaa ovelle melko rumalla tavalla. Kosteus voi päästä autoon. Apinoilla on pysyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Niiden ovien saranat on valmistettu erittäin lujasta alumiinista ja ne on rakennettu kestämään ikuisuuden.

Optimaalinen suoja korroosiota ja ulkoisia vaikutuksia vastaan ​​suoja-anodisoinnilla. Saranat sisältävät helppokäyttöiset voitelunipat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pultit, joissa on paksut kierreurat optimaalisen rasvan hajoamiseen. Vaihdettavat kitkalaakerit (ruostumaton teräs). Osat ovat monimutkaisia ​​ja tarkasti jyrsitty, mikä antaa Landyllesi uuden optisen kohokohdan. Jos asennat nämä saranat, ruostuminen ja ovensaranoiden jumiutuminen loppuu pysyvästi. The Offroad Monkeys Saranasarjat sopivat kaikkiin Land Rover Defender 90, 110 ja 130,1988, XNUMX ja uudempiin malleihin, ja osia voidaan luoda pyynnöstä myös muihin malleihin. G-sarjaan on saatavilla myös täysi sarja vaihtosaranoita.

Joukkue klo Offroad Monkeys Se seisoo todella tuotteidensa laadun takana ja on ylpeä siitä, että nämä tuotteet on valmistettu Saksassa. Heidän intohimonsa näkyy tuotteissa. Ja siellä oleva tiimi on aina valmis auttamaan osien asentamisessa tai erikoistilausten tekemisessä ajoneuvoosi. Yrityksen liiketoiminta kukoistaa, kun yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi tuotteista ja asiakkaiden positiiviset kokemukset johtavat vahvaan kasvuun markkinoilla. Offroad Monkeys osat ja tarvikkeet.

Tiimi esiintyy säännöllisesti messuilla ympäri Saksaa. Muista poiketa ja käydä heidän osastollaan seuraavan kerran, kun näet heidät. Nämä osat ovat saatavilla myös Bearmachin kautta Isossa-Britanniassa. Vaihdoimme äskettäin Defender 90:n saranat, ja saat lisätietoja näistä saranoista ja katso meidän asentavan niitä Land Rover Defender Build -erikoislehtiliitteestämme.