Pari ongelmaa sitten meillä oli ulkoasu ja tapoja estää ylpeyttäsi ja iloasi varastamista ja kuinka moderni tekniikka puhelimesi sovelluksilla on auttanut suojaamaan ajoneuvoasi varkailta. Valitettavasti ajoneuvovarkauksien trendi monissa maissa ei näytä laskevan lähiaikoina, ja mikä vielä pahempaa, Land Rover on yksi halutuimmista ajoneuvoista erittäin organisoituneille ryhmille, jotka varastavat monia näistä ajoneuvoista tilauksesta ja sitten lähettävät ne ulkomaille. Defenderit ja muut varustetut 4×4-ajoneuvot, joita käytämme ja joista pidämme.

Joten mitä voit tehdä estääksesi ajoneuvosi ryöstön? Kuten korostetut uudet seurantateknologiat auttavat meitä valvomaan ajoneuvojamme sovellusten avulla, jotka voivat esimerkiksi lähettää meille hälytyksen keskellä yötä, jos moottori käynnistetään tai jos ajoneuvosi lähtee liikkeelle, hälytyskellot soitetaan. Mutta kaikki varas eivät halua vaivaa yrittää varastaa ajoneuvoa suoraan, koska monet ovat tyytyväisiä vain murtautuessaan siihen ja viemällä kaikki arvoesineet sisään.

Ajoneuvon lasin rikkominen ja sen sisällön ottaminen varkaalta kestää vain pari sekuntia. Meille tämä on aina huolenaihe, sillä meillä on lähes aina mukana kalliita kameralaitteita, sama pätee tietysti kauppiaisiin, jotka kuljettavat mukanaan kalliita työkaluja tai niille meistä, jotka kuljettavat mukanaan kalliita retkeilyvarusteita jne. Mitä pelotteita voimme käyttää, no ensinnäkin hälyttimen asentaminen ajoneuvoon on avuksi, mutta tämä ei takaa, että tämä pelottelee varasta, koska ne voivat jokseenkin olla poissa sisältösi kanssa kirjaimellisesti muutamassa sekunnissa sen jälkeen, kun he ovat saaneet haluamansa, ja kiinnijäämisen mahdollisuus on melko pieni.

1. Ohjeet toimitetaan sarjan mukana.

2. Teksturoitu musta jauhemaalaus kaikissa osissa.

3. Kaikki suojukset on helppo kiinnittää ikkunoihin.

Mutta on muitakin tapoja parantaa ajoneuvosi turvallisuutta, ja nämä ovat ikkunasuojat.
Asensimme äskettäin Mobile Storage Systems Defender Window Guards -suojukset 90:een, ja tämän työn suorittamisen jälkeen se on lisännyt mielenrauhaa, kun jätämme Defenderin kaikki varusteemme ilman valvontaa. Kaikki suojuksemme on valmistettu raskaasta, ei-toivotusta materiaalista. ruostuvaa materiaalia ja viimeistelty teksturoidulla mustalla jauhemaalilla.

Ne on suunniteltu asennettaviksi sisäpuolelle ja kiinnitettäväksi olemassa oleviin kiinnityskohtiin rungon rungossa, jos mahdollista. Pienempi takaoven suojista kiinnittyy olemassa oleviin kiinnityskohtiin muoviverhoilun alla. Kaikkien suojusten mukana tulee ohjeet ja asennussarjat, ja niiden mukana toimitetaan tarvittavat kiinnikkeet ja kiinnikkeet, joita tarvitaan kotiasennukseen. Suunnittelu mahdollistaa myös ajoneuvon muoviverhoilun vaihtamisen tarvittaessa.

Niissä on offset-muotoinen suorakaiteen muotoinen kuviointi, joka ei vain anna paljon valoa pääsyä ajoneuvoon, mutta ei myöskään estä katsomasta ulos ikkunoista niin paljon. kauniisti. Toisin kuin monet muut Land Roverin ikkunasuojat, Mobile Storage Systems -suojat asennetaan ajoneuvon sisäosaan. Tämä varmistaa, että niitä ei voida helposti ottaa pois, jos joku, ei-toivottu, yrittää päästä sisään. Sisäasennus tarkoittaa myös sitä, että ajoneuvoon ei tarvitse tehdä ulkopuolista porausta asennuksen yhteydessä. Asennettaessa voit silti avata ja sulkea ikkunasi helposti, koska suojukset eivät estä niiden käyttöä. Käytämme myös joitain suojista alustana joidenkin MOLLE-kassien sijoittamiseen, modulaarinen kevyt kuormankuljetusväline” toimii täydellisesti suojien kanssa ja ne toimivat vartijoina, jotka pitävät varkaat poissa, mutta myös keinona päästä helposti käsiksi. MOLLE-pusseihin varastoituja tavaroita.

Lisäsäilytystä varten voit ripustaa suojaimista myös joustavat verkot, benjit ja paljon muuta. Mobile Storage Systems tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia säilytysratkaisuja, mukaan lukien laatikkojärjestelmät, jotka on viimeistelty erittäin korkeatasoisesti. Kaikki heidän tuotteensa tarjoavat lujuutta, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä, joita asiakkaat etsivät ajoneuvojensa varusteluun. He ovat myös ylpeitä voidessaan ylpeillä siitä, että kaikki heidän tuotteensa on suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kysynnän kasvaessa tämä innovatiivinen yritys on laajentanut tuotevalikoimaansa tarjotakseen laadukkaita suojattuja säilytys- ja turvajärjestelmiä muiden valmistajien 4X4-autoille. Osana TURAS Land Rover rakentaa olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä Mobiles Storage Systemsin kanssa ja lisätä joitain heidän mahtavista tuotteistaan TURAS Rakennus Land Rover.

Ikkunasuojan ominaisuudet

Valmistettu kestävästä ruostumattomasta materiaalista.
Teksturoitu musta pulverimaalaus.
Sopii ajoneuvoosi sisäisesti.
Käyttää olemassa olevia kiinnityspisteitä.
Voi silti avata ikkunat.
Ulkopuolista porausta ei tarvita.