APB Trading Birminghamin lähellä sijaitseva Ltd. on yhden luukun palvelu kaikkien retkikunnan varusteiden vaatimuksiin. Työpajoissaan APB: n tiimi voi suorittaa monenlaisia ​​palveluja, mukaan lukien Land Rover & 4 × 4 -ajoneuvojen huolto, korjaukset ja MOT: t, ajoneuvojen maaliikenteen ja retkikunnan valmistelu, erikoisajoneuvojen valmistelu, vahaaminen ja ruostesuojaus. Lisäksi sen osien ja varasto-osasto toimittaa osia, varaosia ja seikkailuvarusteita ja -välineitä moniin maihin ympäri maailmaa.

2000-luvun alusta lähtien yritys on ollut ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjä useille korkealaatuisille Etelä-Afrikan tutkimusmatkailualan yrityksille, kuten Eeezi-Awn K9 (kattoteltat, kattotelineet, markiisit ja paljon muuta), National Luna (erittäin korkealaatuinen ja erittäin korkealaatuinen) kova ja luotettava kannettava jääkaappipakastin ja ajoneuvon akkujärjestelmät), Bushtech (huippulaadukkaat raskaiden kantavien ajoneuvojen katokset), Campmor (korkealaatuiset teltat sekä retkeilykalusteet ja -tarvikkeet), Escape Gear (korkealaatuiset kangasistuinten kannet) ja paljon muuta

Laitteidesi varustamisen ja laajan retkivarustevalikoiman lisäksi yrityksen perustaja ja omistaja Phill Bond, jolla on monen vuoden kokemus ajoneuvojen varustamisesta, on aina valmiina neuvomaan sinua ajoneuvosi optimaalisesta paketista riippuen mihin aiot seikkailusi viedä sinut. Tämä on Phillin 50. vuosi APB Trading mikä on vahvaa. Lisätietoja ja ota yhteyttä osoitteeseen:
https://www.expedition-equipment.com/

Alkuperäiset Eezi-Awn-kattoteltat valmistajalta APB Trading Oy

APB Trading on Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan jakelija useille korkealaatuisille eteläafrikkalaisille tuotemerkeille. Monet näistä Etelä-Afrikan tuotemerkeistä ovat luokkiensa tuotteiden alkuperäisiä valmistajia, kuten Bushtech, National Luna ja myös Eezi-Awn. Ja APB varastoi erilaisia ​​Eezi Awn -telttoja, mukaan lukien kovakuoriset ja 'perinteiset' Eezi Awn -teltat. Kaksi näistä perinteisistä telttamalleista on Series III ja T-TOP Xklusive.

Nämä teltat ovat sekä hyvin tehtyjä että erittäin kestäviä ja sopivat käytettäviksi kylmemmässä Euroopassa. Sinä pystyt oppia lisää näistä upeista teltoista APB Trading Oy: n verkkokauppa ja jos olet Isossa-Britanniassa, voit myös mennä katsomaan heitä henkilökohtaisesti APB-varikolla lähellä Birminghamia.