Indeflate on uusi laite, joka on suunniteltu lisäämään tai tyhjentämään kaksi rengasta samanaikaisesti yksinkertaistamalla kahden renkaan välinen paine automaattisesti, kun ne on kytketty. Tämä hyvin valmistettu ja valmistettu tuote valmistetaan Etelä-Afrikassa. Indeflaatti on kehitetty helppokäyttöiseksi. Erittäin hyödyllinen työkalu niille, jotka joutuvat säännöllisesti säätämään rengaspaineitaan, kun he kulkevat vuorokauden ajan neljän pyörän ajoissa joko vuorilla tai suosikkirannalla.

TOIMINNOT

Sisä- tai kannettavan kompressorin käyttäminen indeflate täyttää ja tyhjentää 2-renkaat samanaikaisesti. Indeflaatissa tasoitetaan automaattisesti molemmat kytkettyjen renkaiden paine. Indeflaatissa on myös sisäänrakennettu 6-palkkimittari, joka tarkkailee samalla kun se on täynnä tai deflatoitu.

Indeksilevy täyttää ja purkaa 2-renkaat samanaikaisesti

Renkaiden ilmastointi- ja tyhjennysprosessi yksitellen on menneisyyteen menneisyyttä, sillä tyhjennysventtiilijärjestelmän tekniikalla tämä lyhentää rengaspaineiden säätämiseen tarvittavaa aikaa. Myös sisäänrakennetulla mittarilla voit nyt rentoutua ja seurata rengaspaineesi samalla kun täytät, tyhjennät ja sinun ei tarvitse irrottaa ja kytkeä kompressoriasi uudelleen, jotta se kulkee läpi naapurirenkaan kanssa.

Kiinnitä kompressorisi ja mene pois

TEKNISET TIEDOT

Indeflate-rungot on valmistettu alumiinista ja ne käyvät läpi sotilaallisen spec-kovan anodisointiprosessin, joka tekee niistä erittäin kestäviä ja naarmuuntumattomia.

Tuotteessa on myös 700kpa / 100psi-yhdistelmämittari, jonka valmistaa yksi maailman johtavista korkealaatuisten paine- ja lämpötilamittaustuotteiden toimittajista. Kaksi x 3m-ilmaletkua on tehty hyvin, joten ne ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. ne ovat myös hankausta ja otsonia kestäviä ja kestävät jopa 2000 kpa (300psi) ja -10'C: n + 60'CV: n paineita

Indeflate on kehitetty helppokäyttöisyyden ollessa etusijalla

 

Patentoitu kaatoventtiilijärjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon inflaation, deflaation ja kahden renkaan tasaamisen samanaikaisesti.

Vahvat kiinnityspidikkeet tekevät siitä helpon ja turvallisen liittämisen renkaiden venttiileihin. Indeflaatissa on myös laadukas vetoketju, jossa on korkealaatuinen vetoketju, jonka ansiosta se on kätevä säilyttää autosi takana.

Jos huomaat itsesi deflatoimalla ja nostamalla renkaasi säännöllisesti hyvin, sinun pitäisi olla pysyvä koti 4WD: n takana. Renkaiden samanaikainen täyttäminen ja tyhjentäminen on yksinkertainen mutta loistava käsite. Ensimmäinen asia, jonka huomaat tästä tuotteesta, ovat korkealaatuiset materiaalit, joita käytetään sen valmistukseen, alumiinirungosta, letkuihin ja venttiiliin, eikä pikakuvakkeita otettu täällä, se vain laulaa laatua.

Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista

Säännöllinen kävijä rannoille kalastusta varten on pelastanut meidät paljon aikaa, jotta voimme kumota ja paisuttaa renkaamme puoleen aikaan. Kaverit Drifta lähetti meidät tuotteen yli katsomaan, ne ovat myös suuria faneja indeflaatista ja ne voidaan ostaa Drifta EU: n verkkosivuilla osoitteessa www.drifta.eu. Katso myös video, josta Luke ja Jake lähtivät Drifta selitä indeflaatin edut vertaamalla sitä muihin tuotteisiin. Napsauta pelikuvaketta.

Indeflate on valmistettu laadukkaista komponenteista

Drifta testaa Australian Stockton-rannan indeflate

Patentoitu kaatoventtiilijärjestelmä mahdollistaa renkaiden nopean inflaation ja deflaation.

www.drifta. Eu

 

Helppo tapa paisuttaa ja tyhjentää renkaasi .. tee se kahdesti sen sijaan, että se olisi neljä kertaa .. ei enää taivuta, pumpata tai kumota renkaasi .. 90% yhtä nopeasti kuin nopea deflaattori, mutta niin paljon helpompaa.