Vain siksi, että olet leiriytymässä, ei tarkoita, että sinun pitäisi evätä hyvä kahvinkeitto ensin aamulla.

Siellä on jotain erityistä, kun pääset ulos telttaasi auringon noustessa ja valmistaessasi mukavan kupillisen kahvia, kun otat ympäristöstäsi. Kahvin ystävät eivät tee pikakahvia kovin hyvin, ja nyt markkinoilla olevien Petromax-tuotteiden ansiosta voimme nyt hautua ja nauttia mukavan kupillisen kahvia istuessamme aamulla nuotion ympärillä.

Petromax Percolator on erittäin tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarja, jonka avulla voit valmistaa aromaattista kahvia tai teetä ainutlaatuisella aromilla. Riippumatta siitä, ripustetaanko se tulen yli käytännöllisellä kahvalla vai käytetäänkö sitä klassisesti kotona sähkö- tai kaasuliesi kanssa - ruostumattomasta teräksestä valmistettu Petromax Percolator on täydellinen kannu suuren kahvin valmistukseen. Kuten kaikki Petromax Camp -keittovälineet, tämä on tehty kestämään.