Swagit ovat kehittyneet merkittävästi vuosien varrella yksinkertaisista malleista erittäin innovatiivisiin vaihtoehtoihin, joita on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. DARCHE on vienyt swagien suunnittelun uudelle tasolle Dome Swagin tullessa markkinoille pari vuosikymmentä sitten. Suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita, DARCHE Swag-valikoima on enemmän kuin vaikuttava ja voimme rehellisesti sanoa, että swagilla telttailu paareilla on yksi mukavimmista tavoista telttailla.

Kohta 31. vuotta DARCHE mullisti perinteiset swag-markkinat ottamalla käyttöön joitakin erittäin innovatiivisia malleja. On ollut mahdollisuus käyttää joitain DARCHE progressiivinen mallisto, kuten Dirty Dee, Dusk To Dawn ja Nebula, jotka ovat nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa, saimme äskettäin kokea vallankumouksellisen Air-volution AD 900:n käytön äskettäin Ranskan matkalla.

- DARCHE Air-volution -sarja on erittäin kestävä ja niin helppokäyttöinen,niille, jotka haluavat päästä leirille ja asettua mahdollisimman nopeasti, no tämä on pelin vaihtaja, tekniikka korvaa perinteiset telttatangot nopeasti pystytettävillä ilmapylväillä joka voidaan täyttää minuuteissa. Air-Volution™-tekniikka eliminoi kadonneet, rikkoutuneet tai unohtuneet pylväät sekä rikkoutuneisiin tai juuttuneisiin pika-asennuskehyksiin liittyvät ongelmat. Tätä tekniikkaa on käytetty jo jonkin aikaa, ja huolimatta siitä, että se on jo rastitettu kaikkiin ruutuihin, sitä on viime aikoina parannettu DARCHE jatkuva tutkimus ja kehitys sekä jatkuva keskittyminen olemassa olevien innovaatioiden parantamiseen.

Äskettäin julkaistu seuraavan sukupolven AD-swag näkee nyt leiriläiset ja matkailijat perustavan leirin entistä nopeammin. Koska nyt on vain yksi täyttöpiste (aikaisemmissa oli kaksi), Air-Volutionin suuritehoinen käsipumppu täyttää koko swagin alle 20 sekunnissa! Yhden täyttöpisteen ja puhkaisemattomien ilmapylväiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia aikojen tai hätätilanteiden asettamisesta! On myös erittäin lohdullista tietää, että AD:n puhallettavat sauvat on valmistettu puhkaisunkestävästä TPU:sta, joka on peitetty kestävillä PE-tankojen hihoilla ylimääräisen suojan takaamiseksi.

Vaihe 1 – aseta AD 900

Vaihe 2 - kytke pumppu

Vaihe 3 - täytä swag

AD Swagissa on kaksisuuntainen sisäänkäynti myrskypeitteineen/markiisineen ja mukana tulee suuritehoinen käsipumppu! Saumatiiviste 260 gs:n ripstop-kangas ja vahvistettu 600 g:n PVC-kauhalattia ovat kestävät ja sopivat vaativiin olosuhteisiin, ja swag sisältää myös 50 mm:n patjan, joka antaa sinulle mahtavan mukavuuden. Vietimme 10 yötä AD:ssa ja rakastimme sitä, kuten kaikkia DARCHE swags kestävä kangas estää kaiken varhaisen aamun auringonpaisteen.

Lisää a DARCHE Paarit tähän ja takaamme, että tulet hämmästymään siitä, kuinka mukava tämä yhdistelmä on telttailussa. He ovat tehneet tätä Australiassa vuosia, ja se on suhteellisen uusi tapa telttailla Euroopassa, kun näet ensin varustetun paikan pakattuna, se näyttää hieman kömpelöltä verrattuna pienempiin telttoihin, joissa olemme tottuneet leiriytymään erityisesti pohjoisella pallonpuoliskolla. Meidän näkemyksemme on, että jos sinulla on kattotelineessäsi tai ajoneuvosi takaosassa tilaa swagille ja paareille, se antaa sinulle varmasti täysin uuden kokemuksen telttailussa. On todella vaikea selittää kuinka mukava ja hauska tämä kokoonpano. Joihinkin kokemiimme etuihin kuului nouseminen maasta, jolloin pääset helposti makuutiloihin, mutta myös kenkien riisuminen tai vaatteiden ja tavaroiden saaminen käsiksi matkalaukustasi on helppoa ennen lähtöä. sänkyyn. Myös niille, jotka tykkäävät juoda pari olutta nuotion äärellä ennen nukkumaanmenoa, ei ole enää iso juttu, että ryyppääminen keskellä yötä, kun luonto kutsuu. ja yrittää laittaa kengät jalkaan maanpinnan tasolla.

Maasta irti oleminen tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia telttailusta kostealla ja mutaisella maaperällä, jonka useimmat meistä ovat kokeneet, emmekä ole varmoja kumpi on pahempaa kylmänä kosteudesta tai varusteesi pilaantumisesta mudan mukana. Rehellisesti sanottuna tämä on yksi mukavimmista tavoista leiriytyä, ja ottaen huomioon näiden swakkien ja paarit, se on loistava investointi.

AD 900 tärkeimmät ominaisuudet

Yksittäinen ilmatanko täyttyy alle 20 sekunnissa.
Puhkaisun kestävät ilmapylväät.
Kaksisuuntainen sisäänkäynti myrskypeitteillä/markiisit (ei sisälly hintaan).
Katoksen alla täysin vetoketjulliset pään ja jalkojen tuuletusikkunat.
Mukana suuritehoinen käsipumppu.
Kangaskassi, jossa sivukahvat.
Yksi inflaatiopiste.