Ihmiset ovat ruoanlaittaneet ja grillanneet avotulella monien tuhansien vuosien ajan varhaisesta ihmiskunnasta vuosisatojen ajan nuotioissa, tulisijoissa, hiillossa ja hiilessä. Tietysti tänä aikana liekin päällä kypsentämiseen käytetyt työkalut ja lisävarusteet ovat muuttuneet ja kehittyneet. Jotkut mallit ovat tietysti niin tehokkaita tarkoitukseensa, että perussuunnittelu jatkuu ja niitä voidaan parantaa vain laadun ja yksityiskohtien suhteen.

Petromax on yritys, joka tunnetaan laajasta valikoimasta korkealaatuisia tuotteita ja lisävarusteita ruoanlaittoon ulkona ja ruoanvalmistukseen. Petromax tarjoaa kaiken mitä tarvitset ruoanlaittoon grillistä ja keittolevyistä hollantilaisiin uuneihin ja paistinpannuihin. Tuotevalikoiman suuri puoli on, että kaikki on suunniteltu toimimaan yhdessä, jotta eri tuotteet voidaan yhdistää keskenään tarjoamaan laaja valikoima ruoanlaittovaihtoehtoja.

Rakastamme esimerkiksi Atagon käyttöä lämmönlähteenä ruoanlaittoon petromax-jalustalta ripustetulla ritilällä, mutta itse Atago on vertaansa vailla all-in-one-työkalu, jota voidaan käyttää tavanomaisena barbecue, liesi, uuni ja palo kuoppaan ja niitä käytetään hiilibrikettien tai polttopuiden kanssa. Petromax Atagoa voidaan käyttää myös yhdessä hollantilaisen uunin tai wokin kanssa. Koska Atagon päälle asetettu wokki tai hollantilainen uuni on kokonaan ruostumattoman teräksen ympäröimä, lämmöntuotto on erittäin korkea, Atagossa on myös grilliritilä, joka auttaa muuttamaan sen tavanomaiseksi barbECUE.

Lehden säännölliset lukijat ovat nähneet TURAS tiimi, joka valmistaa monia herkullisia aterioita Petromax Setupissa, ja me rakastamme näitä tuotteita niin paljon, että olemme luoneet oman pysyvän Petromax-leirikeittiömme. Lue lisää Petromax-tuotteiden valikoimasta
https://www.petromax-shop.de/