Ulkopuolelta BETTS-perhe näyttää olevan melko "normaali" brittiläinen perhe, perhe, jonka voit helposti kuvitella tekevän melko normaaleja asioita .. mutta tarkemmin tarkastellessasi löydät myös perheen, joka heräsi vuonna 2018, kauniista Apenniinien vuoristosta Italiassa ja päättivät haluavansa elää ERITTÄIN erilaista elämää…. Elämä, josta monet haaveilevat, mutta harvat harva yrittävät.

Osuus 1

Osuus 2

Osuus 3

Joten vain 3 vuotta päätöksen jälkeen Nigel, Linda ja heidän 17-vuotias poikansa Oliver viettivät talven 2020 myydessään kaiken, mikä ei sopisi heidän 23-vuotiaaseen Land Rover Defenderiinsä ja aiemmin tänä vuonna , palasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan valmistautuakseen seuraavan luvun alkuun ... heidän suunnitelmansa ajaa Pan American Highway Alaskasta Argentiinaan pysyvien ajoneuvosta riippuvien maanosien perheenä.

DARCHE on tämän eeppisen seikkailun valinta.

Kyllä, luit sen oikein, pysyvästi - se on tärkeä ero tehdä, koska he eivät ole vain leiriytymisiä autossa, eikä tämä ole myöhästynyt välivuosi. He asuvat pysyvästi Land Roverissa lähitulevaisuudessa. Ei varaa, ei vuokrattua taloa ... aidosti itsenäiset maailmanmatkailijat. Nigel, neljännesvuosisadan jälkeen Formula 1 Motor Racingin korkeapainemaailmassa, tunsi olevansa valmis hyvin erilaiselle elämäntahdille ja onneksi perhe on tulossa mukaan matkalle! Kuten Nigel selittää, ”F130: n säälimätön tahti sai minut toivomaan jotain enemmän elämästä - jotain rauhallisempaa ja mielekkäämpää. Uusi elämä, jota etsimme, on elämä ilman nykyaikaisen elämän tukahduttavia rakenteita ja aikuisten vastuuta - joten EI ENEMMÄN työtä, syö, nuku, toista! Haluamme elää joka päivä päivällä, ja toivottavasti poistua maailmasta hieman paremmin kuin silloin, kun löysimme sen. ”Heidän puolustajansa 4 nimi on Mandy ja nyt täysin varusteltu XNUMX-pyöräinen koti, joka on kokenut täydellisen muutoksen. Nigelin sanoin, "ankarasti ryöstetystä saksalaisesta hyötyajoneuvosta, joka löydettiin mätänemässä Frankfurtista", superkykyiseen ajoneuvoon, jollainen se on tänään.

Ajoneuvossa on myös huippuluokan maasto- ja retkikoneita Darche Outdoor Gear -ratkaisuratkaisu Trek Overlandilta Yorkshirestä, Iso-Britannia. Sarjaan kuuluu 1.6 M Hi-View ja 1.4 M Panorama kattoteltat liitteineen ja 270 asteen Eclipse-markiisi. Näyttää siltä, ​​että he ovat enemmän kuin valmiita ulkoilmaan!

Perhe odottaa nyt innokkaasti kansainvälisten rajojen avautumista, mutta kun ne ovat, he ovat täysin valmistautuneet pitkän aikavälin verkon ulkopuolisiin seikkailuihin laivalla olevalla vedellä, paineilmalla ja kattavalla verkkoon kuulumattomalla aurinkosähköratkaisulla Portable Power Technology.

Land Rover Defender 130 menee Mandyn nimellä

Pan American Expedition on ensimmäinen osa Itchy Feet Overlandin suunnitelmaa kiertää maailmaa seuraavan vuosikymmenen aikana. He dokumentoivat matkansa Instagramissa ja Facebookissa nimellä @ItchyFeetOverland ja lähtevät ulos www.itchyfeetoverland.com oppimaan lisää niitä.

Onnea Nigelille, Lindalle ja Oliverille heidän elämänmatkallaan.

 

TURAS täydennys- Elämä ulkona DARCHE

Globetrotters- Bell-perhe a2a Expedition

Raised on the Road - nuori ranskalainen perhe kiertue maailmassa