Scrubba Tactical Wash & Dry -pakkaus on kätevä esine, joka on mukanasi tien päällä pitkiä aikoja. Tämän sarjan avulla voit pestä ja kuivata vaatteesi käyttämättä virtalähteitä.

Täytä vain Scrubba-pesupussi vedellä (lämmin vesi toimii parhaiten, mutta sitä ei tarvita) ja lisää pieni pyykinpesuaine (nestemäinen pesuaine toimii parhaiten). Jos sinulla ei ole vaatteiden pesuainetta, voit käyttää shampoota, saippuaa tai jopa pesunestettä tähän tarkoitukseen. Pussin osoittimet osoittavat, kuinka paljon vettä on optimaalista lisätä erikokoisille kuormille. Lisää sitten vaatteesi pussiin, rullaa se ylös ja sulje se kuin tavallinen kuivapussi, avaat sitten ilmaventtiilin ja työntät ilman ulos tasoittaaksesi pussin. Vaatteiden puhdistaminen vie noin 3 minuuttia "pesua" työntämällä pussia sisätiloissa olevia vaatteita vasten ja sisäänrakennettua sisäistä aluslevyä vasten. Suuremmat esineet, kuten farkut, saattavat kestää muutaman minuutin kauemmin tai vaativat kaksi pesuhoitoa puhdistamiseen. Pussin kätevän läpinäkyvän paneelin avulla voit nähdä vaatteet pesemällä niitä.

Huomasimme, että pari t-paitaa, alusvaatteita ja sukkia oli optimaalinen kuorman koko.

Kun olet lopettanut vaatteiden pesun, kaada likainen saippuavesi (vähintään 60 metriä mistä tahansa vesistöstä, jos leiriydyt villinä, ja sopivalla hävitysalueella, jos sivilisaatio on) ja lisää sitten tuoretta vettä vaatteiden huuhteluun, ja sitten hävitä vesi uudelleen.

Voit sitten vääntää vaatteesi poistamaan suurimman osan vedestä ja kuivata ne sitten kuivuttamalla ne kuivattamalla sarjassa olevaan erittäin suureen mikrokuitupyyhkeeseen. Vaatteesi voidaan ripustaa kuivumaan kahdelle mukana olevalle puhalletulle vaateripustimelle tai ripustaa raskaaseen, tapittomaan matkalaukkuun, joka sisältyy myös sarjaan.

Tämä sarja on loistava ratkaisu sen varmistamiseksi, että sinulla on aina saatavilla puhtaita vaatteita matkoilla, ja sen manuaalinen luonne tarkoittaa, että voit käyttää sitä melkein missä tahansa, se on ympäristöystävällinen ja myös erittäin nopea asentaa ja käyttää. Pakkaus on erittäin pieni 19 cm x 19 cm x 8 cm ja on erittäin kevyt. Peseytyminen kanssasi tarkoittaa myös sitä, että sinulla on varaa pakata paljon vähemmän vaatteita kuin jos et aio pestä vaatteita tiellä.