Petromax-takka fb1 ja fb2 ovat loistava kevyt vaihtoehto tuoda mukanaan retkeilyretkille. Litteä pakkauslaatikko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se on helppo koota ja irrottaa, se on erittäin kevyt ja mukana omassa kovassa kantolaukussaan.

Voit koota takan muutamassa minuutissa muutamalla yksinkertaisella askeleella ja sytyttää sitten turvallisesti tulen, joka on suojattu tuulelta ja auttaa myös ehkäisemään palaneita laikkuja. Yläpuolella olevan säleikön avulla voit valmistaa tai lämmittää vettä tai tehdä kahvia. Käytämme usein takkaa kahvinkeittoon Petromax Perkomax -kahvilaitteella.

Teräksen tarkat leikkaukset toimivat paisuntasaumana ja toimittavat tulelle myös ilmaa, takka ei vääristy edes erittäin korkeissa lämpötiloissa.

 

Joitakin lisävarusteita on saatavana myös takkaan, jalkasarjaan, joka nosti takan 4 cm maanpinnan yläpuolelle ja auttaa lisäksi välttämään maan polttamista ja myös joitain uunin kannattimia. Nämä kaksi kulmaista kiinnikettä muuttavat takan uuniksi. valmistettu ruostumattomasta teräksestä nostaa takan paloalustan ylös, jotta voit leipoa sen alla leipää. Uunin kannattimen ripustustavan mukaan uunin korkeutta ja siten paistotilaa voidaan säätää.

Tekniset tiedot

FB1

Asennettu takka: 5.9 x 7.9 x 5.5 cm (15 x 20 x 14 tuumaa)
Pakattu takka: 5.9 x 7.9 x 1.6 cm (15 x 20 x 4 tuumaa)
Paino (pussin kanssa): 3.1 paunaa (1.4 kg)
Materiaali: ruostumaton teräs

FB2

Asennettu takka: 7.9 x 11.8 x 7.1 tuumaa (20 x 30 x 18 cm)
Pakattu takka: 7.9 x 11.8 x 2 tuumaa (20 x 30 x 5 cm)
Paino (pussin kanssa): 6.4 paunaa (2.9 kg)
Materiaali: ruostumaton teräs