Petromax Firebox fb1 ja fb2 ovat loistava kevyt vaihtoehto tuoda mukanaan retkeilyretkiä. Litteä pakkauslaatikko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se on helppo koota ja irrottaa, se on erittäin kevyt ja mukana omassa kovassa kantolaukussaan.

Voit laittaa laatikon yhteen muutamassa minuutissa muutamalla yksinkertaisella askeleella ja sytyttää sitten turvallisesti tulen, joka on suojattu tuulelta ja auttaa myös ehkäisemään palaneita laikkuja. Yläpuolella olevan säleikön avulla voit valmistaa tai lämmittää vettä tai tehdä kahvia. Käytämme usein tulipesää kahvin valmistamiseen Petromax Perkomax -kahvilaitteella.

Teräksen tarkat leikkaukset toimivat paisuntasaumana ja toimittavat tulelle myös ilmaa, tulipesä ei vääristy edes erittäin korkeissa lämpötiloissa.

 

Joitakin lisävarusteita on saatavana myös tulipesään, jalkasarjaan, joka nosti tulipesän 4 cm maanpinnan yläpuolelle ja auttaa lisäksi välttämään maan polttamista ja myös joitain uunin kannattimia. Nämä kaksi kulmaista kiinnikettä muuttavat tulipesän myös uuniksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu nostaa tulipesän paloalustan ylös, jotta voit leipoa sen alla leipää. Uunin kannattimen ripustustavan mukaan uunin korkeutta ja siten paistotilaa voidaan säätää.

Tekniset tiedot

FB1

Kokoonpano tulipesä: 5.9 x 7.9 x 5.5 cm (15 x 20 x 14 tuumaa)
Pakattu tulipesä: 5.9 x 7.9 x 1.6 tuumaa (15 x 20 x 4 cm)
Paino (pussin kanssa): 3.1 paunaa (1.4 kg)
Materiaali: ruostumaton teräs

FB2

Kokoonpano tulipesä: 7.9 x 11.8 x 7.1 cm (20 x 30 x 18 tuumaa)
Pakattu tulipesä: 7.9 x 11.8 x 2 tuumaa (20 x 30 x 5 cm)
Paino (pussin kanssa): 6.4 paunaa (2.9 kg)
Materiaali: ruostumaton teräs