Jos sinulla on pitkä tai lyhyt matka, jos sinulla ei ole järjestettyä varastointijärjestelmää kaikille varusteillesi, asiat voivat nopeasti muuttua hyvin epäjärjestyneiksi ja muuttua entistä epäjärjestyneemmiksi matkan edetessä. Leirin pakkaaminen ja leirin järjestäminen tai aterian tekeminen voi tulla entistä monimutkaisemmaksi ja turhauttavammaksi, kun etsit puuttuvaa takkaa tai ihmettelet missä jätit lautaset.Lisäksi hauraat laitteet, kuten kamerat tai kannettavat tietokoneet, voivat siirtyä epävarmalta säilytyspaikalta ja vaurioitua pudotettaessa ajoneuvosta. Yksi parhaimmista ratkaisuista organisoituun varastointiin tien päällä on 4 × 4 ajoneuvojen laatikkojärjestelmä.

ABP Trading tarjoaa valikoiman eteläafrikkalaisia ​​suunniteltuja ja rakennettuja 'Big Country' -laatikkoyksiköitä monille ajoneuvoille. Nämä kovat ja kestävät laatikot on testattu laajasti bushissa Etelä-Afrikassa, ja ne on suunniteltu kuljettamaan raskaita kuormia, jopa 200kg laatikkoa kohti.

'Savute' -sarjan laatikot voidaan asentaa seuraaviin ajoneuvoihin: LandCruiser 76 SW, Fortuner pre 2016, Fortuner 2016 +, LandCruiser 80, LandCruiser 100, LandCruiser 200, Prado120, Prado150, FJ Cruiser, XJUMNXX, Disco 3, Disco 4. , Pajero CK LWB, Merc GWagon, Nissan Patrol Y90, Jeep Wrangler.

'Zambezi' -sarja voidaan asentaa LandCruiser 79, Hilux, Ford Ranger, VW Amarok, Defender 130, Nissan, Isuzu, Triton, Colt.

Savute-malli sopii parhaiten maastoautoihin, kun taas Zambezi sopii parhaiten kevyisiin hyötyajoneuvoihin (LDV)
Savute Range -laatikot ovat kaikki kokolattiamatto sisältä ja päältä, ja laatikot liukuvat kokonaan ulos. Useimmissa malleissa on jakolaitteet ja tarjottimet parhaan pakkaustehokkuuden takaamiseksi. Kiinnityssarjat on suunniteltu käyttämään ajoneuvossa olevia reikiä ja kiinnityskohtia. Jääkaapin liukusäädintä on myös helppo lisätä ja irrottaa matkojen välillä.Lisätietoja näistä laatikkojärjestelmistä
www.expedition-equipment.com