Tervetuloa miljardin tähden hotelliin ...

Yksikään muu CAMPWERK-teltta ei tarjoa samaa "tähtiä". Mukava laituri auton tai perävaunun yläpuolella. Seikkailun kattoteltta on loistava ratkaisu spontaaneille tieretkille, jotka vievät sinut pois jokapäiväisestä hälinästä. Kyse on hauskasta ja helposta käsittelystä. Erittäin tilava sisustus ja helppo pääsy valtavaan nukkumisalueeseen 8 cm paksulla patjalla toimitetaan mukana toimitettujen tikkaiden kautta. Maaseudulle (tai ranta-alueelle) tehtävien mattojen aikana kattoteltta muuttuu ohutksi paketiksi, jonka profiili ajoneuvon yläpuolella on erittäin matala.

Suuri oleskelutila saadaan jatkoteltan kautta, jota voidaan käyttää keittiönä, pukuhuoneena tai yksinkertaisesti ylimääräisenä olohuoneena. Integroitava lattia oleskelutilassa ja täysin suljetut seinät varmistavat, että kostea maa ja huono sää pidetään loitolla. Jos ajoneuvosi on korkea maastoajoneuvo tai matala vaihtovelkakirjalaite - pidennysteltaa on saatavana useita eri kokoja.

Adventure-kattoteltan kaksi suurta ikkunaa edustavat erittäin hienoa, kestävää hyttysverkkoa ja sääsuojaa, jotka voidaan sulkea sisäpuolelta, jättimäisen sadesuojan lisäksi, joka antaa ilman ilmaan telttaan myös voimakkaassa sateessa olosuhteissa.
Sisäinen teltta / sisähytti Hengittäminen, hikoilu ja ruoanlaitto aiheuttavat paljon kosteutta, joka voi tiivistyä ulkoteltan sisäpinnalle, etenkin yöllä, tämä tiivistyminen vähenee CAMPWERK-sisäteltan ansiosta.

CAMPWERK-teltta

CAMPWERK-sisäteltta, joka on tarrattu kattoyläteltan napoihin, luo kaksiseinäisen teltan. Puhdasta puuvillaa valmistetussa sisäteltassa on vetoketjuaukot molemmilla sisäänkäynnin sivuilla ja molemmilla ikkunoiden sivuilla parantamaan ilmanvaihtoa kuumina päivinä. CAMPERK-sisätelta voidaan yhdistää muiden valmistajien samansuuruisiin mittoihin.

Telttakangas koostuu huippuluokan 260 g: n polyuretaanipäällysteisestä ripstop-nylonista, mikä johtaa kestävään, hengittävään kankaaseen, jolla on miellyttävä tunne ja suuri mittasuuntainen vakaus. Kangas, jota myös armeija käyttää, on ripstop-nylonin ansiosta erittäin repäisykestävä ja pinnoitteen ansiosta äärimmäisen vedenpitävä (600 den, vesipylväs: 9000 mm). Telttapohja on valmistettu alumiinikomposiittipaneelista, jolle on ominaista korkea taivutuslujuus, erittäin pieni paino ja erinomainen taso - täydellinen ratkaisu auton yläosiin. Telttapylväät ovat myös suolaansa arvoisia, pakkaamalla eloksoitua alumiiniputkea ja erityisiä ruostumattoman teräksen komponentteja. Tämä moderni viimeistely antaa erittäin hyvän korroosionkestävyyden ja miellyttävän tunteen.

Tikkaat

Tikkaat vievät sinut kattotelttaan ilman vaivaa. Jatkettavat ja kestävät tikkaat on valmistettu eloksoidusta alumiinista.
Saatavana on lisävarusteena saatava laajennus, jonka avulla pääset korkeammille ajoneuvoille, joiden korkeus on jopa 2.40 metriä.

Patjan aluskate

Patjan aluskate suojaa patjaasi kosteudelta alhaalta. Teltan alumiinilattia voi muodostaa tiivistymistä, kun lämpötilaeroja on. CAMPWERK suosittelee patjan alustan käyttöä tämän kosteuden kuivaamiseen ja estämään sen tunkeutumista patjaan. Alusta koostuu erittäin tiheästä verkkokankaasta, joka varmistaa hyvän patjan ilmanvaihdon jopa stressin alla.

Erittäin vahva pressu

Pressu suojaa kattotelttaasi matkalla. Suojapeite on valmistettu tietystä kestävästä, paksusta PVC-materiaalista. Raskas vetoketju ja koukku- ja silmukkakiinnikkeet tarjoavat maksimaalisen suojan sateelta ja pölyltä.