img_4810Kannettava jääkaappi Pakastimet. Kuten innokkaita leiriläisiä, jotka viettävät reilua aikaa ulkona olemme viime vuosina tullut suuria kannettavia kannettavien jääkaappi pakastimet. Ei ole mitään aivan kuin vetää leiriytesi, tulen tulta ja kylmä olutta jääkaapin pakastimesta. Kannettavat kaksoishuone pakastimet antavat nyt mahdollisuuden erottaa jäädytetyt ruoat juomasi kanssa jne. Kun käytät kaksoisparistojärjestelmää tai kannettavaa akkupakettia, voit nyt kirjaimellisesti pysyä suosikki leirintäpaikallasi ja käyttää jääkaapelia parille päivää ja älä huolestu ajoneuvon akun tyhjenemisestä. Kannettavat jääkaappipakastimet eivät ole halpoja eivätkä välttämättä ole välttämättömiä lyhyille 1-2-päiväretkille, mutta jos lähdet viikon tai kaksi, ne ovat todella hyvä tuote, joka on ajoneuvon takaosassa. Jos olet markkinoilla yhden, kannattaa harkita yksikön kokoa, onko siinä irrotettavia koria, tehonveto (ne vaihtelevat markkinoilla olevien tuotteiden välillä), myös jos olet menossa tieltä, sinun on varmistettava, että yksikkö on sitomassa pisteitä estääkseen yksikön liikkumista, ei mitään pahempaa, että rikki munat jääkaapin pakastimen pohjassa.

Olemme käyttäneet Waeco CFX-65 DZ: tä parin viime kuukauden aikana. Tässä suuressa jääkaappipakastimessa on suuri säilytyskapasiteetti img_0667tehokas. Tämän jääkaappipakastimen mielenkiintoinen asia on, että sinulla on sekä jääkaappi että erillinen pakastinosasto, joiden avulla voit erottaa pakastettavat elintarvikkeet ja juomat, jotka haluat vain pitää viileinä. Yksikkö on hyvin tehty ja pystyy enemmän kuin pystymään käsittelemään ruudukon ulkopuoliset ajot 4WD: lläsi ja tien päällä. Jääkaappipakastin on myös hyvin eristetty 10 mm paksuisella kannella, joka varmistaa, että ruoka ja juomat pidetään aina kylminä. Laitetta on myös helppo käyttää helposti luettavan ohjauspaneelin avulla, joka syttyy, kun jääkaappi kytketään päälle. Jääkaappipakastimeen on myös helppo päästä käsiksi hyvin valmistetulla kannella, joka avautuu ja sulkeutuu helposti, jolloin tarvikkeet saadaan helposti ajoneuvosi takaosasta.

CFX-65 DZ: n todellinen vetovoima on sen koko, kaksoisjääkaappi ja pakastin sekä hyvin suunniteltu sisätila. Sisällä on runsaasti tilaa kolmella osastolla, joihin kuuluu pakastin, jääkaappi ja pieni maitotila. automaattinen kytkentä, kun avaat kannen, helpottaa välttämättömien tarvikkeiden löytämistä yöllä. 61 litran säilytystilalla se on riittävän suuri mahtumaan suuriin pulloihin pystyasennossa ja säilyttämään jopa 60 tölkkiä virvoitusjuomia. Yksittäisen pakastimen kapasiteetti on 19 litraa, kun taas jääkaapissa on erittäin runsas 42 litran tilavuus, joten voit kuljettaa paljon ruokaa seuraavalla matkallasi pysähtymättä tarvikkeisiin. Tuomio Jääkaappipakastimen pitäminen ajoneuvossa on todellinen bonus ja yksi niistä tuotteista, joita kun tottuu käyttämään sitä ja nauttimaan niiden eduista, on vaikea olla käymättä telttailemassa ja kiertämässä ilman sitä. WAECO CFX-65 DZ: n avulla voit tuoda pakastettuja ruokia, kuten lihaa ja kalaa, tien päällä tai syrjässä olevalta radalta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia kiertoteistä löytääksesi supermarketin varastoitavaksi vähentyneistä tarvikkeista. aluksella voit yöpyä suosikkikauko-leirintäalueellasi mukavasti, että sinulla on tarpeeksi ruokaa aluksella kestää muutaman päivän. Sivun alaosassa 61 litran jääkaappipakastin voi viedä arvokasta tilaa ajoneuvossasi, varsinkin jos ajaa lyhyttä akseliväli, vaikka pienempiä yksiköitä voi ostaa. Lisäksi sinun on asennettava kaksoisakkujärjestelmä ajoneuvoon tai sinulla on oltava kannettava virtalähde laitteen virran saamiseksi, kun ajoneuvo on kytketty pois päältä. Kaiken kaikkiaan tämä on hieno tuote kiertueella ja retkeilyssä.


waeco_color1
Kannettava jääkaappi Pakastimet

Jääkylmä kaikkialla - Snomaster Kannettava jääkaappi pakastin (SnoMaster SMDZ-CL56D)

SnoMaster Energiansäästövihjeitä jääkaapin pakastimelle. Vihjeitä kannettavan jääkaappipakastimen käyttämiseen.