On paljon asioita, joita voimme tehdä automme suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseksi. Yksinkertaisia ​​asioita, kuten öljyjen vaihtoa, nesteiden täydentämistä, öljynsuodattimien vaihtamista jne. Mutta nyt aerosoliteknologian kehittyessä voimme myös käsitellä pienempiä hankkeita, jotka auttavat ylpeyttä ja iloa enemmän suojaa elementeiltä, ​​mutta myös parantavat ajoneuvomme ulkonäköä .

Raptor-pinnoite on aerosolipurkkeja

Kun tuotteet ovat nyt saatavilla euro4x4parts kuten uusi ja kätevä RAPTOR 2K Bedliner Aerosol, tämä prosessi sai paljon helpommaksi. RAPTOR 2K Bedliner Aerosol tarjoaa nyt nopean ja helpon tavan käyttää RAPTOR 2K Bedliner Aerosolia ja ilman erikoislaitteita.

RAPTORin kova suojapinnoite on uretaanipinnoite, joka tarjoaa pinnoille suojaavan esteen, joka kestää vaikeimmat tilanteet. RAPTOR 2K Bedliner on erittäin pinnoitettu, ja se näyttää myös liiketoiminnan, kun sitä käytetään. Voit ruiskuttaa RAPTOR 2K Bedlineria useille eri pinnoille, jotka tarvitsevat suojaavan esteen, joka kestää vaikeimmat tilanteet.

euro4x4parts on luettelo 70,000-osista, jotka kattavat 99% kaikista 4WD-ajoneuvoista markkinoilla, asiat eivät ole koskaan olleet helpompia hankkia laadukkaita osia kilpailukykyisin hinnoin ja kaikki yhdessä paikassa.

Käytä ilmansyöttömaskkia tai maalin levittämiseen soveltuvaa hengityssuojainta

Tämän tuotteen käytön kauneus on, että sinun ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ajoneuvon ruiskuttamisesta sen käyttämiseksi. RAPTORin kestävyys aerosolin avulla tekee nyt helpoksi ja käteväksi käyttää, kun aerosolin pohjassa oleva venttiili on aktivoitu.

Tämän venttiilitoiminnon avulla voit saada kuvioidun ”pistoolin” viimeistelyn ilman, että tarvitset erikoistuneita ruiskutuslaitteita, joten se sopii erinomaisesti sekä niille, jotka haluavat käsitellä pienempiä suihkutöitä autojemme kanssa ja tietysti myös ammattilaisille autotalleissa jne.
UPOL on kehittänyt ja myy euro4x4parts voit nyt helposti hypätä verkossa ja tilata RAPTOR 2K Bedliner-aerosoleja ja saada halkeamia projektisi pelkästään käymällä  www.euro4x4parts .com

Ravista aerosolia ennen käyttöä

Miten sitä käytetään

Mitä tarvitaan ennen kuin aloitat Ennen kuin aloitat projektin, tarvitset seuraavat asiat
• Suojalasit
• Ilman syöttämä naamio tai maalitukseen soveltuva hengityssuojain
• Suojakäsineet
• Kertakäyttöiset maalit
Päästä alkuun

Poista korkin punainen korkki

1. PINNAN ESIKÄSITTELY

Poista kaikki löysät ja hilseilevät materiaalit. Rasvaa pinta U-POL-järjestelmän 20-liuotinpohjaisen rasvanpoistoaineella (UP2012 / UP2022) tai vesipohjaisella rasvanpoistoaineella (UP2002) lian ja mahdollisten pinta-aineiden poistamiseksi. Hio pinta P80: n kanssa P180. Rasvaa uudelleen ja kuivaa huolellisesti

2. AKTIVOIDA

Ravista tölkkiä 2 minuuttia. Poista korkin painike. Asenna nappi tölkin pohjaan. Kun kansi on päällä, aseta tölkki ylösalaisin tiukalle alustalle. Työnnä painiketta kokonaan alas kämmenellä, jotta aktivointilaite vapautuu aerosoliin.
Ravista tölkkiä vielä 2-minuutteihin.

Käännä aerosoli ylösalaisin ja aseta korkki paikalleen ja ravista uudelleen 2 minuuttia

3. SOVELTAMINEN

Testaa toinen paneeli ennen käyttöä. Levitä vähintään 2-kerrosta 1 ft: n etäisyydelle pinnasta, kun 5-minuuttivalo välähtää kerrosten välillä.

Levitä maalattavalle alueelle, varmista, että käytät suojavaatetusta ja maskia.

4. KUIVAT AJAT

Ilmakuivaa @ 68 ° F yön yli Sandable: 24 tunnin kuluttua Pintamaalin aika: 30 minuuttia - 24 tuntia

Anna kuivua yön yli

TIP

Mistä tiedän, onko olen aktivoinut RAPTOR 2K -korroosionestoperäisen epoksipohjan aerosolin?
Painonappia voidaan helposti työntää mahdollisimman vähän. Kun aktivointi on suoritettu, käyttöikä on noin 60 minuuttia. Hävitä jäljellä oleva tuote 60-minuutin kuluttua