- Offroad Monkeys kasvaa edelleen voimasta vahvuuteen. Tämä pieni perheomisteinen baijerilainen yritys jatkaa innovaatioita korkealaatuisten, tarkasti valmistettujen osien valmistuksessa ikonisille Land Rover Defender -ajoneuvoille.

Yrityksen perustaja Fabien Muller näki mahdollisuuden nähdessään, että useimmat puolustajat kärsivät lopulta pahoin vaurioituneista tai huonosti ruostuneista saranoista ajoneuvojen ovissa ja konepellissä, koska se on työhevonen, joka yleensä on, Defenderin normaalit saranat ovat jatkuvasti rasittuneita. ja valitettavasti alkuperäiset ajoneuvon saranat eivät ole tehtävän mukaisia. Alkuperäisillä oven saranoilla on melko vähän ongelmia. Ruosteella on taipumusta kerääntyä ja vuotaa ovelle melko ruma tavalla. Kosteus voi päästä autoon. Kokeneet Landy-kuljettajat tuntevat tämän ongelman. The Offroad Monkeys on pysyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Heidän oven saranat on rakennettu ikuisuuteen.

Valmistettu tarkalleen lentokoneiden alumiinista, Offroad Monkeys Defender-saranat olivat ensimmäisiä yrityksen valmistamia tuotteita. Näiden alkujen jälkeen Offroad Monkeys on jatkanut Defenderin korkealaatuisten varaosien lisäämistä tuoteluetteloon. Nykyään Apinat tarjoavat laajan valikoiman varaosia, mukaan lukien saranat kaikkiin oviin, takaluukkuihin ja konepelliin, korvaavat peilivarret, korvaavat ikkunakehyksen pidikkeet ja korvaavat ikkunakehyksen pidikkeet sisäänrakennetuilla LED-valoilla. Offroad Monkeyn uusien ikkunalohkojen avulla voidaan asentaa 2 tehokasta lähivaloa, joissa on 2 teho-LEDiä (kukin 8 wattia). Kaapelit asennetaan näkymättömästi sisätiloihin ilman, että tarvitsee porata lisää reikiä. Lisäksi vaihdettavat liukuikkunan kannet, polttoainesäiliön korkit ja sisäovien kahvat, välikkeet alustan nostamiseksi, karkaistut jarrumännät ja paljon muuta.

Nämä osat on suunniteltu korvaamaan alkuperäiset osat, ja kaikki ne on valmistettu ylivoimaisilla materiaaleilla ja tarkkuudella yrityksen omassa tehtaassa, ja kaikki nämä osat on valmistettu kokonaan Saksassa.

Pienenä ja ketteränä yrityksenä yritys voi myös tuottaa räätälöityjä osia asiakkailleen. Fabian ja joukkue Offroad Monkeys ovat ylpeitä tuotteiden laadusta, ja yhtiön ilmoitettu tehtävä on tehdä jo ennestään mahtavasta Land Rover Defender -ajoneuvosta entistäkin suurempi.

Vakiintuneena premium-tuotemerkkinä yritys myy myös pienen valikoiman merkkituotteita elämäntapaan, kuten erilaisia ​​öljylamppuja ja T-paitoja. Voit tarkistaa tuotevalikoiman, ottaa yhteyttä tiimiin ja tilata verkossa