Julkaisussa 8 TURAS Camping & 4WD -lehti, jota tarkastelimme DARCHE'S Panorama 2 katto teltta ja korosti, että se on ergonomisesti suunniteltu yhdellä alimmista profiileista tahansa katto teltta markkinoilla vain 250 mm.

Tämä korkeuden pituus säästää polttoainekustannuksia näillä suurilla matkoilla ja vähentää myös ajoneuvosi kokonaiskorkeutta, jolloin pääset esteisiin helpommin ja antaa sinulle paremman painopisteen, kun lyö kappaleita.

RTM 1400 tarjoaa patjan syvyyden 60mmm-80mm: n välillä, joka takaa hyvän yöunen

Kompromissi matalan profiilin telttauksessa on se, että patja ei yleensä ole yhtä paksu kuin muut teltat markkinoilla ja sen seurauksena ei aina ole yhtä mukava. Tavallisempi ohuempi patja ei ole koskaan ollut meille ongelma, kun kyse on mukavuudesta, mutta niille, jotka nauttivat ylimääräisestä pehmusteesta, tämä voidaan nyt toteuttaa sen jälkeen, kun on otettu käyttöön DARCHE itse puhallettava patja, RTM 1400. Hyvä yöunet a DARCHE katto teltta sai juuri paremman. Esittelyssä Darche RTM 1400, RTM 1400, on täysin sitoutunut itsestään täyttyvä 80mm-paksu patja, joka on suunniteltu korvaamaan minkä tahansa 1400mm-leveän katon teltan nykyinen patja.

RTM 1400 on pakattu tiiviisti

Tärkein etu on, että sinulla on nyt paksumpi patja, mutta myös innovatiivinen itsestään inflaatio / deflaatioprosessi sallii ylimääräisen säilytystilan, kun se on tyhjennetty nukkumavaihteistasi (makuupussi, tyynyt jne.) Häiritsemättä helppoa pakkausta ja sen seurauksena nopeuttaa leirin perustamista ja ottaa aikoja.

Joten miten se toimii?

RTM 1400issa on avoin solu, jossa on pehmeä ja miellyttävä pinta. Avoimet solut sallivat vaahdon absorboida, vapauttaa ja säätää kosteutta höyryä vapaasti ja sen seurauksena vastustaa muotin muodostumista. Myös tiheys varmistaa, että vaahto ei hajoa. Tämä runsas vaahtotiheys johtaa myös parempaan äänen absorptioon, mikä on suuri plus, jos olet koskaan nukkunut ilmapatjalla, tiedät kuinka meluisia ne voivat olla.

Löysennä hihnat ja anna patjan puhaltaa ja jättää lattialle yön yli

Viime vuosina patjanvalmistajat ovat kokeelleet monikerroksisia järjestelmiä, joissa käytetään erilaisia ​​vaahtoa, mukaan lukien korkean tiheyden omaava vaahto, muistivaahto ja tukivaahto. Viime vuosien edistymisestä huolimatta polyuretaanivaahto on ollut käytössä 30: n puolivälissä. Saksalainen Otto Bayer -niminen mies, jota käytetään nyt useilla teollisuudenaloilla patjoista, lentoyhtiöistä, talon sisustuksesta, jalkineista, rakennuksista sekä autoteollisuudesta ja 4WD-kiertueteollisuudesta.

Kun laitat patjan pois, käytä polvillasi auttaa tyhjentämään

Rakentaminen sisältää kestävää 75D-persikanvalmistettua polyesteriä, joka takaa vahvuuden ja kestävyyden usein ulkokäyttöön ja 4 × 4 -kiertoon. Koneistettu tavallinen kudottu jatkuva hehkulangan rakenne on suunniteltu varmistamaan, että tämä kestävä ja kestävä kulumis- ja repäisykangas ei menetä pehmeää kahvaa koko elinkaarensa ajan. Tämä korkealaatuinen kangas on lämmin, ja se sopii erinomaisesti häiriöttömään nukkumaan kylmemmillä yöllä. RTM 1400in pohjassa on sekä tarrakiinnitys että pisteviiva liukumaton PVC, jotta patja säilyy katon teltan pohjaan kaikkialla yöllä ja kun pakaat sen uudelleen. On tiedossa epäilystä siitä, että täytetyn patjan ylimääräinen paksuus antaa lisää mukavuutta tiellä.

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG