Jos aiot saada autosi, maastoautosi tai nelivetoasi valmiiksi joillekin telttareissuille vuonna 4, yksi parhaista hankittavissa olevista lisävarusteista on laskeutuva markiisi tai kannettava suojakatos. Markiisit ja kannettavat suojakatokset ovat nyt kaikenmuotoisia ja -kokoisia, ja ne on helppo asentaa kiireessä. Ne lisäävät välittömästi leirintätilaasi ja pitävät sinut hyvin suojassa elementeiltä. Ei enää istua autossasi odottamassa sateen loppumista.

Kannettavat turvakodit ovat tulossa erittäin suosituiksi, erityisesti niille, jotka lähtevät perheretkelle autolla, ne ovat erinomainen ratkaisu ruoanlaittoon, syömiseen tai vain rentoutumiseen kankaan alla, kun aurinko joko halkaisee kiviä tai sataa. Joidenkin mallien vaihtoehdot mahdollistavat nyt sivuseinien lisäämisen, jotka antavat sinulle lisätilaa ja mukavuutta tuulisista olosuhteista ja tarjoavat samalla suljetun suojaisen alueen, jossa lapset voivat leikkiä mukavasti ilman huolta huonosta säästä.

Joukkue Darche on yhdistänyt innovaationsa ja asiantuntemuksensa tuodakseen asiakkaalle uuden varustevalikoiman, joka on hieman kevyempi kuljettaa mukana, halvempi ja on tarkoitettu yleisemmille perheen katumaastureille ja matkailuautoille. Kuten muutamassa viime numerossa esiteltiin, Kozi-sarja on suunniteltu tekemään perheiden retkeilyistä helpompaa, edullisempaa ja toimivampaa. Edellisessä numerossa katselimme Kozi Roof Top Tenttiä, ja tässä numerossa haluamme tutustua lähemmin toiseen Kozi-tuotteeseen, joka täydentää suuresti perheen leirintäaluetta.

Esittelyssä Darche Kozi Range Compact Shelter. Ihanteellinen retkeilyyn, piknikille tai vierailulle suosikkijärvelläsi tai -rannallasi. DARCHE Kozi Series Compact Shelter on täydellinen kannettava varjostinratkaisu. Pikakehysjärjestelmä tekee asennuksesta ja pakkaamisesta helppoa. Kevyen ja kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo säilyttää kotona tai autossa.

Tämän helppokäyttöisen katon mukana tulee myös mahdollisuus ostaa neljä ylimääräistä ja helposti kiinnitettävää kiinteää seinää. Näin voit sulkeutua täysin suojasi ja pitää sateen, tuulen tai auttaa pitämään auringon poissa kuumissa olosuhteissa. UV50+-suojalla nämä seinät pitävät sinut ja perheesi turvassa auringolta. Kaikki tämä on täydellinen ratkaisu perheesi leirintäalueelle.