Kova Shell-katto teltta James Baroudin kanssa

James Baroud rakentaa korkealuokkaisia ​​kovakuorisia kattorakenteita, jotka on suunniteltu ja käsitelty Portossa Portugalissa. Nämä teltat on suunniteltu sovitettaviksi kattotelineeseen tai 4WD: hen nopeasti. Kaikki alkoi, kun perustaja Tony Partenio perusti kattorakennuksen, joka voisi tarjota vastustuskykyä tiukalla maastossa, toimia hyvin äärimmäisissä sääolosuhteissa ja äärimmäisissä lämpötiloissa. joka on rakennettu kova ydin-seikkailuihin.

Valmiina käytettäväksi alle 30 sekunnissa ja pakattu alle 90 sekunnissa, James Baroud kova kuori katto teltat ovat joitakin nopeimmin niistä markkinoille. Kaikkien kovien kuorien malleissa on kaasujousen avaus, aurinkopuhallin, viiden vuoden takuu ja myös vedenpitävät ja testattu 74mph-tuulilla.

James Baroudin alkuperää voidaan jäljittää Portugaliin 1997issa, kun James Baroundin perustaja Tony Partenio käytti eri tyyppisiä katto-telttoja, jotka olivat useimmiten hienoja vain, että hän uskoi, että laatua voitaisiin parantaa merkittävästi. Kesäkuun lopulla 90: n markkinoilla oli tilaa korkealuokkaiselle kattoteltalle, joka voisi selviytyä elementeistä ja näin menestystarina alkoi.

Viime vuosina nämä kovat kuorihousut ovat yhtä suosittuja sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa, ja ne on jaettu Eurooppaan Genesis Import banneri Saksassa. Näiden telttojen laatu on yksi niiden ainutlaatuisista myyntipisteistä, ei halvin, mutta nämä teltat on rakennettu ISO-standardien mukaisiksi ja korostavat kaikkea mitä odotat laadusta "Euroopan rakennus", joten maksat korkealaatuinen tuote, joka on rakennettu kestämään.

 

In Focus - Explorer

"Explorer" sisältää "Evasion": n suositun muotoilun, mutta lisää ylemmän kuoren integroidun säilytysalustan, jossa on kuusi sitomista, jotka auttavat lastin varmistamisessa. Teltan päällä oleva matkatavarateline antaa sinulle enemmän tilaa autosi sisällä, jolloin voit tallentaa suuria, isoja tavaroita (kuten leirin tuoleja tai pöytiä) teltan päälle ajoneuvon sisäpuolelle. 360-asteikkojen lisäksi, joita olemme käyttäneet Evasion-teltta, ilmanvaihtoa voi auttaa aurinkoenergialla toimiva ilmanvaihtojärjestelmä äärimmäisissä olosuhteissa. Teltta avautuu alle 10 sekunnissa kahden hydraulisylinterin kautta, jotka on asennettu laakereihin , ohjaamalla nivellettyjä käsivarsia, jotka on suojattu kankaalla.

Teltta voi sulkea vain yksi henkilö ja alle 25 sekunnissa. Sisäänrakennettu joustava nauha kankaan ympärille takaa sen sisällyttämisen teltan sisälle sulkemisen aikana. Harmaa kankaaseen kuuluu kuusi aluminoitua kerrosta, jotka heijastavat auringon säteitä. Tämä kangas on UV-säteilyn kestävä, vesitiivis mutta ilmaa läpäisevä. Kankaalle asennetaan kaarevien alumiinijohtojen alla olevat kaapelit kuoren ulkopuolelle, mikä takaa täydellisen vedenpitävyyden.

Kuoressa on kaksi ilma-aukkoa, jotka on varustettu pölysuodattimella, joka parantaa ilmanvaihtoa teltan sisällä. Ylävirran muotoinen kuori on varustettu takaosalla. Kuoren lukitus varmistetaan räätälöityjen lukkojen avulla. Kun käytit James Baroudin teltta aiemmin, yksi todellisista nähtävyyksistä meille on se, kuinka helppoa on avata ja sulkea nämä teltat.

Joka kerta, kun käytämme James Baroud-telttaamme, olemme aina hämmästyneitä siitä, kuinka nopeasti se on tarkoitus perustaa, tämä on todellinen etu erityisesti silloin, kun tulet leiriin myöhään tai kun sataa ja viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on viettää aikaa leiriisi.

Toisin kuin James Baroud Explorer, eräiden muiden kovien kuorien alaspäin suuntautuva koko on se, että ne voivat vie paljon tilaa kattorakenteessa, mutta Explorerin älykäs muotoilu voittaa sen suunnittelemalla integroidulla säilytyslokerolla ylemmässä kuoressa .