Alucab Shadowawn - Olemme kaikki olleet siellä, päästä leiriin myöhään kovien päivien jälkeen, nälkä, väsynyt ja viimeinen asia, jonka haluamme tehdä, viettää liian paljon aikaa yrittää saada leirimme yöksi, erityisesti jos sataa.

Me kaikki jatkamme pyrkimyksemme saada leiriemme mahdollisimman nopeasti, jotta voimme viettää enemmän aikaa lepäämään, ruoanlaittoon ja kylmän olueen rentoutumiseen palon ympärillä. Mitä vähemmän aikaa vietämme yrittämällä saada leiri lajitella, sitä paremmin camping kokemus. Kun kattotuulet ja markiisit tulevat markkinoilla markkinoille tulleiden retkeily- ja touringvarusteiden jatkuvan kasvun, yritämme valita budjetissamme sopivimmat leirinratkaisutratkaisut, jotka tarjoavat tehokkaimman ratkaisun saada leiriamme mahdollisimman pian.

Markiisit ovat olleet kaukana viime vuosina, ja niitä pidetään nyt tärkeimpänä lisävarusteena useimmille matkailijoille ja 4WD / leirintämijoille. Kasvavat markkinat ovat myös lisänneet kilpailua touring-ja leirintäyritysten välillä ja tämä kilpailu on vaatinut telttaussuunnittelijoita keksimään innovatiivisempia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja antavat meille nyt laadukkaita markkinalähetyksiä.

Yksi näistä korkealaatuisista markiisista, joka tunnustetaan laajalti markiisin markkinoiden nopeimmin, on Alu-Cab Shadow Awn. Kuten kaikki Alu-Cab -tuotteet, tämä 270 ° Varjostatakka, joka on rakennettu viimeiseksi, ei ole markkinoiden halvin, mutta se on jälleen yksi vaikeimmista. Rakennettu myrskyinen Cape, tämä markiisi oli suunniteltu kestämään voimakkaita tuulia ja ankaria sääolosuhteita. Tämän vapaasti seisovaa teltan 5mm paksuiset ruostumattomat saranat vahvuus, joka helposti ja kiinteästi jakaa vahvat telttatyökalut on yksi sen suurimmista myyntipisteistä .

Innovatiivisella alumiinipinnoitetulla kankaallaan Shadow Awn pitää myös viileänä, kun istuu sävyn alla niissä kuumina päivinä. Shadow Awnin kangaspäällyste, jossa on akryylialuminoitu kangasmateriaali, heijastaa aurinkoa niin, että lämpötilat ovat suunnilleen 5 ° C: n jäähdyttimen alla, mikä on aika vaikuttava. Tämä akryylialuminoitu kangasmateriaali on myös kevyt, vedenpitävä ja repäisylenkinen.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä markiisi on tullut erittäin suosittuja matkustajien keskuudessa viime vuosina johtuu helppous, jonka avulla se voidaan avata ja sulkea vaivattomasti ja vain yksi henkilö. Katso video tästä, joka osoittaa, kuinka nopeasti teltta voidaan avata ja sulkea.

Markiisissa on neljä varsia, joista jokaisessa on kiinnityshihna, jota voidaan käyttää voimakkaissa tuulissa (mukana on myös tapipussi ja tapit); toisessa neljästä varresta on pudotusvalikko, jota tulisi käyttää hyvin tuulisissa olosuhteissa. Tätä pudotusvaloa ei tarvitse käyttää rauhallisemmissa olosuhteissa, ja siksi teltta voidaan asettaa niin nopeasti.

Teltan sijoittaminen
Avataksesi 270 °: n aurinkopaneelin, yksinkertaisesti purkaa kuljetusholkki. Tällöin aurinkotuoli vedetään auton ympärille ja kiinnitetään takana olevaan kiinnikkeeseen. Jotta kangasta saadaan lisää jännitystä, mikä sallii sateen kaatamisen helposti, voidaan napaajarungon keskellä lyhyt tukitanko työntää ylöspäin, mikä pakottaa sadeveden valumaan ulos telttatuista. Pienellä harjoittelulla kokoaminen ja purkaminen kestää alle minuutin.

Markiisi on suunnilleen 10m² ja kattaa ajoneuvon sivun ja takaosan, teltta on 2.6m pitkä ja painaa noin 27kg.

Pudotus
Kun nostat teltta pois, yksinkertaisesti taita alas keskimmäisen tukitanko. Pidikehihna on vapautettava ajoneuvon takaosassa ja teltta tulee taittaa. Sitten kangas kääritään ylös ja kiinnitetään rungon velcro-hihnojen avulla ja vedä sitten pussia vetämällä.

Genesis Import tarjoaa laajan valikoiman Alu- Cab -tuotteita, jotka sisältävät laajan valikoiman Ultimate 4 × 4 Overland alumiiniajoneuvojen lisävarusteita, muunnoksia ja katoksia. Saksassa toimiva Genesis-Import tuo ja toimittaa näitä laadukkaita markiisit Etelä-Afrikkaan perustuvan Alu-Cabin päämyyjiksi.

Laajassa Genesis Import luettelossa näet monenlaisia ​​kansainvälisiä yrityksiä, jotka valmistavat laadukkaita tuotteita 4WD-kiertue- ja retkeilymarkkinoille. Näihin kansainvälisesti tunnustettuihin tuotemerkkeihin kuuluvat Etelä-Afrikan perustettu Alu-Cab, joka valmistaa, (kovalevyjä, katto-telttoja, markiiseja, leiriläisiä jne.), Leirinpäällysteitä (pussit ja säilytysjärjestelmät), Escape Gear (istuinsuojat ja tarvikkeet), EZDown (takaluukun vaimentimet ja konepellinostimet ajoneuvojen nostamiseen), Rigidek - (kuorma-autojen kuormatilat), Front Runner (kattoteline ja off road / camping -laitteet) ja SnoMaster - (jääkaapit ja pakastimet) ja paljon muuta.