Navigattor ovat kehittäneet ainutlaatuisen valikoiman GPS-navigaattorilaitteita, jotka tukevat sekä tiellä että maastossa.

Off road GPS-navigointi Navigattor Camel 8 V2. Kaikki tuntevat nykyään tavanomaiset GPS-järjestelmät maantie- ja reittisuunnistukselle, mutta nämä laitteet eivät pysty auttamaan maantieajosta. Yleensä näissä laitteissa kaikki maantieverkon ulkopuoliset alueet ovat tyhjiä tilaa. Navigattor laitteet ovat erilaisia. Nämä laitteet koostuvat neljästä ensisijaisesta komponentista.

- ohjelma, nimeltään OziExplorer for Windows CE
- laite (laitteisto), jossa on kosketusnäyttö ja CPU
- kalibroitujen topografisten karttojen joukko
- vastaanotin, joka kommunikoi satelliittien kanssa aseman antamiseksi

Tarkastellaan näitä komponentteja tarkemmin.

1.OziExplorer
OziExplorer on yksi suosituimmista GPS-navigointiohjelmista, ja se on Australian yritys. Ohjelmisto käynnistettiin ensimmäisen kerran PC: lle 1997: ssä ja äskettäin juhli 20th vuosipäivää. Alun perin ohjelmisto on suunniteltu matkan suunnitteluun ja GPS-vastaanottimien reittien piirtämiseen, koska ne eivät pystyneet näyttämään karttoja pienillä näytöillä. Sen avulla käyttäjät voivat skannata paperikarttoja ja suunnistaa reitin tai näyttää kartan yli täytetyn matkan.

2. Laite
2000: ssä julkaistiin OziExplorer-versio PDA- ja Pocket PC -soittimille, jolloin käyttäjillä oli kannettava laite, joka pystyi näyttämään sijainnin lataamassa kartassa ajon aikana.

Tämä on se asia, joka Navigattor tulivat yhtälöön ja aloittivat oman ratkaisunsa kehittämisen. Navigattor laitteet on suunniteltu niin, että ne ovat erittäin luotettavia ja joilla on pitkä käyttöikä.

Camel 8-laite julkaistiin 2012: ssä, ja se päivitettiin äskettäin 2-version avulla. Yli 1,500-yksiköitä on myyty ympäri Eurooppaa, USA: ta ja Afrikkaa.

Useimmat NavigattorAsiakkaat ovat maakuljettajia ja tutkimusmatkailijoita.

3. Topografiset kartat
Käsitteiden erittäin yksityiskohtaisten skannattujen karttojen käyttämisen perusteella OziExplorer käyttää vain rasterikarttoja (ei vektorikarttoja kuten useimmat GPS-järjestelmät). OziExplorer ei tosiasiallisesti tarjoa karttoja, mutta sen avulla käyttäjät voivat luoda tai tuoda karttoja paperista tai digitaalisista lähteistä.

Tietoja asteikosta

Paperikartat ovat suhde suhteeseen todellisuuteen, jota kutsutaan "asteikoksi". Esimerkiksi yhden senttimetrin (tai joskus tuuman) kartalla on yhtä kuin x km (tai mailia) maailmassa. Koska pikselien tiheys (pisteitä, jotka muodostavat kuvan tietokoneessa tai laitteen näytöllä) voi vaihdella paljon yhdestä ruudusta toiseen (pikseliä tuumaa kohden), niin kuva näyttää olevan venytetty tai kutistunut vastaavasti. Siksi Navigattor laitteet käyttävät nyt käsitystä "mittari pikseliä" suhde.

4. Vastaanottaja
On tärkeää myös mainita vastaanotin. Vastaanotin itse mittaa 12x12mm (1 / 2 "x 1 / 2") ja sillä on oltava näköyhteys taivaan optimaaliseen suorituskykyyn. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista älypuhelimen tai tabletin ja oma GPS-laitteen välillä. Mikään tabletti tai älypuhelin ei ole ylöspäin suuntautuva antenni, jolla on suuri vastaanottava pinta. Useimmissa tapauksissa ei-omistavissa laitteissa on GPS-paikka, joka on juotettu takana ja laite on pyöritettävä parhaan vastaanoton löytämiseksi.

Jos ajoneuvossa on suojattu tuulilasi, Camel 8 -laitteeseen voidaan asentaa myös kauko-antenni, joka on asennettu ajoneuvon ulkopuolelle optimaaliseen vastaanottoon, mutta tätä ei yleensä tarvita, koska sisäänrakennettu antenni antaa erittäin voimakkaan signaalin.

Käsitteet off road navigoinnissa 3-pääkonseptit ovat maantieliikenteessä - reittipisteet, reitit ja jäljet.

Way pisteen Reittipiste on yksittäinen paikka, joka on erityisen kiinnostava navigointilaiselle. Reittipisteet sijaitsevat koordinaatteja käyttäen, jotka osoittavat tiettyä sijaintia kartalla. Hyviä reittipisteitä ovat risteykset, risteykset, tietty puu, talo, vesilähde tai suosikki metsästyspaikka.

Reitti Off-road-navigoinnissa reitti voidaan määrittää käännöksen ohjeilla kuten normaalilla GPS-tiellä. Tämä tapahtuu asettamalla reittipisteitä jokaiselle risteykselle tai käynnistämällä matkan ja yhdistämällä ne reitiksi. Toisin sanoen reitti on kaavamainen tapa hahmotella matkaa.

Seurata Jos otit kynän ja jäljität matkan kartalla, seuraat jokaista mutkaa ja kääntäkää tarkasti kopioimalla tarkka polku, tämä olisi raita. Raidan avulla voit mitata matkan tarkan pituuden ja sisältää virheitä ja U-kierroksia.

Navigattor Jälleenmyyjät sijaitsevat kaikkialla Euroopassa, josta pääsee ja näet tämän huippuluokan tuotteita. Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Italiassa, Liettuassa Portugalissa ja Colegasissa toimivien jakelijoiden kanssa. Napsauta alla olevaa karttaa löytääksesi lähin jälleenmyyjäsi tai käy
https://navigattor.com yksityiskohdat navigointi tuotteiden valikoima

Aiheeseen liittyvää aineistoa

Navigattor Adventure Technologies - GPS-navigointi

RAM-muistit Navigattor Adventure Technologies