Iglhaut Allrad 4WD-muunnokset - markkinajohtajat 4WD-muuntamisissa

Yli 30-vuosien ajan IGLHAUT on ollut yksi markkinajohtajista muunnettaessa hyötyajoneuvoja kaikkien ratojen käyttökykyyn. Kaikki alkoi 1983issa, kun Allgäun Alppien ruokailupalvelu halusi, että Mercedes Transporter muunnetaan 4WD: ksi kuljettamaan vieraita hotelliinsa vuoristossa.

Tämä johti Mercedes-Transporterin ensimmäiseen 4WD-muunnokseen ja innovatiivisen pyöränmuunnosliiketoiminnan aloittamiseen. Innovaatio on pelin nimi Iglhaut Allrad ja he esittelivät äskettäin maailman ensi-iltansa uuden mallin Mercedes Benz Sprinterin pyöräajon muuntamisesta.

ASIAKKAAT TULEVAT ERILAISISTA TAUSTATIETOISTA, JOIHIN MUKAVAT POLIISIVOIMAT, HÄTÄPALVELUT JA GLOBETROTTERIT, JOTKA HALUAVAT RAKENNA JA MUUTTAA KAIKKIA MAALAUSAJONEUVOJA

Uuden IGLHAUT Allrad ajoneuvojen muuntaminen tapahtui IAA Expo -hankkeessa, joka pidettiin syyskuun lopulla Hannoverissa Saksassa. IGLHAUTin monipyöräiset asiantuntijat esittelivät näyttelyssä yhteensä neljää ajoneuvoa, joissa kohokohtia olivat mm. Erittäin vaikuttava Mercedes Benz Sprinter 416 CDI ja Hymer ML 580.

Aikaisempina vuosina IGLHAUT-vetopyöräajoneuvoja ei yleensä valmistettu elintapoihin suuntautuville markkinoille, mutta nämä ajoneuvot houkuttelevat nyt enemmän kiertäviä asiakkaita, jotka etsivät kovia maastokulkuneuvoja, jotka on suunniteltu kestävällä, luotettavalla, hienostuneella ja kestävällä tekniikalla. on todistettu päivittäisessä elämässään ja on täydellinen ratkaisu autiomaassa tai maastossa.

Yhtiö innovoi jatkuvasti, kehittää ja tarjoaa kaikille ajoneuvoille ajoneuvojen ominaisuuksia patentoitujen teknologioiden avulla, joilla on TUV-hyväksyntä ja sertifiointi.

Kansainvälinen maine IGLHAUT Allrad rakentaa uudelleen hyötyajoneuvoja, jotka vaativat äärimmäisen käyttökelpoisia käyttöjärjestelmiä, jotka ovat sekä luotettavia että kykeneviä. Asiakkaat ovat peräisin erilaisista taustoista, kuten poliisivoimista, sairaanhoitopalveluista, palokunnista, armeista, energiantoimittajista, rakennus- ja kuljetusyrityksistä sekä metsästysharrastajista ja niistä Globetrottersista, jotka haluavat rakentaa ja muuntaa vapaa-ajan ajoneuvon 4WD: ksi.

Yhteistyössä Hymer-centrum Sulzemoosin kanssa, IGHAUT Allrad on viime vuosina muuttanut erittäin suosittua Hymer ML-T: tä ja Hymer ML-I: tä 4WD: ksi. Muut tapahtumat Iglhaut Allrad sisältää Vito (Transporter) ja V-Klasse (Van) 4WD -konseptin.

Nämä ajoneuvot ovat aina olleet suosikkeja hätäpalveluissa, joihin kuuluvat vuoristopelastus- ja palokunnan ajoneuvot Abenteuer & Allrad näyttely Saksassa muista tutustua heidän osastoonsa tai saat lisätietoja heidän uudesta verkkosivustostaan ​​napsauttamalla alla.

Yhteistyössä Hymer-centrum Sulzemoosin (matkailuautojen) kanssa IGHAUT Allrad on viime vuosina muuttanut Hymer ML-T: n ja Hymer ML-I: n 4WD-kykyihin]

IGLHAUT Allrad paljastaa IGLHAUT Allrad Mercedes Benz Sprinter 416 CDI Hymer ML 580 IAA Expoissa

Iglhaut Allrad 4WD-muunnokset