Talviurheilu 3DOG Camping Winter Camping vaatii hyviä varusteita - Telttailu talvella on jotain hyvin erikoista. Ja talven leirintä kylmissä ja lumisissa olosuhteissa voi olla hyvin tunnelmallista. Ei ole mitään sellaista, joka palaisi kodikkaaseen telttaan, jossa oli mukava aika talvimaisemassa. Talvilautailu voi kuitenkin olla haastavaa, ja siitä voi helposti tulla epämiellyttävää, jos sinulla ei ole oikeaa laitteistoa. Kaverit 3DOG camping ovat antaneet joitakin tärkeitä vinkkejä ja tietoja pysyä lämpimänä, mukavana ja kuivana teidän talvi camping retket.

Tässä on muutamia tärkeimpiä vinkkejä.

Puuvilla hengittää. Siksi vähemmän kärsit kondensaatiosta puuvillateltassa. Mutta jos märkä ja / tai jäädytetty, kankaalle voi tulla hyvin raskas ja tällainen teltta ei voi helposti kuljettaa käsin ja koska painonnousu puuvillateltta talvella soveltuu vain kuljettamiseen autolla tai tietyillä perävaunuilla, kuten 3DOG offroad-perävaunut. Komposiittikangas 3DOG täyttää telttakankaan korkeimmat vaatimukset ja toimii hyvin talvisilla olosuhteilla.

Kankaan langat ovat sekoitus puuvillasta ja polyesteriä. Tämä sekoitus yhdistää luonnollisen kuidun parhaat ominaisuudet modernin muovimateriaalin kanssa. Tuloksena on vahva, hengittävä kangas, joka tuntuu miellyttävältä ja erottaa sen korkea vetolujuus ja muodon vakaus. Sopii myös kylmissä talviolosuhteissa.

Pieni (sähköinen) lämmitin voi suojata sinua pakkaselta. On järkevää pinoa kaikki, mikä saattaa jäädyttää (hygieniatuotteet, silmälasit, jotkut ruoat, tuoreet hedelmät) muovisäiliöön ja sijoittaa se jonnekin uunin lähelle tai eteen.

Jos käytät kaikenlaista lämmitystä, mutta etenkin kannettavaa kaasulämmitintä, on erittäin tärkeää tuulettaa teltta hyvin. Jos nesteet jäätyvät, esimerkiksi juomavesi, on parempi ottaa pieniä määriä (pieniä pulloja) ja pitää ne lämpimänä lähellä kehoa. Yöllä makuupussissasi.

Lämmitin aiheuttaa ilmankiertoa teltassa. Yhdessä pysyvän tuuletuksen kanssa teltta pysyy kuivana paremmin. Kuitenkin älkää luota jäätymätöntä teltta, koska teltan teltan lämmityskapasiteetti voidaan rajoittaa erityisesti suurille teltoille.

Aktiivinen ja aktiivinen toiminta, joka pitää sinut liikuttaessa päivän aikana, auttaa pitämään kehon lämpimänä.

Sinun pitäisi syödä lämpöisiä ja lämpimiä ruokia säännöllisesti, vähintään joka kolmas tunti ja juoda runsaasti kuumia juomia.

Jos löydät leirintäalueen äärimmäisen kylmänä (kylmempi kuin - 10 ° C), varmista, että heräät säännöllisesti ja tarkista, että varpaat ja korvat eivät ole alkaneet jäätyä.

Kannettava lämmitin, joka käyttää kaasua, öljyä tai sähköä, jakaa miellyttävän lämmön. Ellei valmistaja toisin määrää, sinun on aina asetettava liesi telttaan alla eikä koskaan suljetussa teltassa. Tämä johtuu vaarasta carbmonoksidimyrkytyksessä. Jotkut lämmittimet ovat varustettu hapen antureilla ja automaattisella katkaisulla, mutta carbon monoksidimyrkytys aina riski.

Tarvitset ehdottomasti lämpimät vaatteet, hattu (tuulenpitävä) ja käsineet.
Alusvaatteet ovat myös erittäin tärkeitä. Käytä pitkät aluspaidat hiihtohousujen alla suojaamaan sinua kylmältä. Voit ostaa lämpöalusvaatteita eniten ulkolaitemyymälöissä.
Puuvillavaatteet ovat vähemmän lämpimiä, koska puuvilla on kosteutta iholla, joten on parempi käyttää pohjakerrosta kuin puuvillan t-paita ihoa vasten.

Pojat 3DOG rakastavat talvilomaa niin paljon, että he ottavat ryhmään jopa 25-perävaunun ja kattotuolin leiriläiset talvella olevalle leirintäalueelle, joka talvella on Gremany. Nämä viikonloput kestävät yleensä torstaista sunnuntaihin, ja ne sisältävät usein paljon hauskoja aktiviteetteja, kuten kelkkailua, luistelua tai hiihtoa.
Ja luonnollisesti joka ilta päättyy mölyllä nuotionolla, jossa cmapreilla on paljon aavikoituja ja tarinoita jakamaan toistensa kanssa. Ja kun se lopulta saa liian kylmän, se nukkumaan, käyttäen paljon edellä mainittuja vinkkejä. Katso myös tämä lyhyt video 3DOG näyttäen talviurheilun iloksi ja sen soveltuvuudesta 3DOG tuotteita, joita käytetään vaikeissa talviolosuhteissa.

Talviurheilu voi olla hauskaa ja hyvin tunnelmallista, mutta se tuo mukanaan omat haasteet ja jopa vaarat. Oikeiden vaihteiden ja hyvän suunnitelman löytäminen on talviurheilun tarpeita.

Kankaan langat ovat sekoitus puuvillasta ja polyesteriä. Tämä sekoitus yhdistää luonnollisen kuidun parhaat ominaisuudet modernin muovimateriaalin kanssa. Tuloksena on vahva, hengittävä kangas, joka tuntuu miellyttävältä ja erottaa sen korkea vetolujuus ja muodon vakaus. Sopii myös kylmissä talviolosuhteissa.
Pieni (sähköinen) lämmitin voi suojata sinua pakkaselta. On järkevää pinoa kaikki, mikä saattaa jäädyttää (hygieniatuotteet, silmälasit, jotkut ruoat, tuoreet hedelmät) muovisäiliöön ja sijoittaa se jonnekin uunin lähelle tai eteen.

Jos käytät kaikenlaista lämmitystä, mutta etenkin kannettavaa kaasulämmitintä, on erittäin tärkeää tuulettaa teltta hyvin. Jos nesteet jäätyvät, esimerkiksi juomavesi, on parempi ottaa pieniä määriä (pieniä pulloja) ja pitää ne lämpimänä lähellä kehoa. Yöllä makuupussissasi.

Lämmitin aiheuttaa ilmankiertoa teltassa. Yhdessä pysyvän tuuletuksen kanssa teltta pysyy kuivana paremmin. Kuitenkin älkää luota jäätymätöntä teltta, koska teltan teltan lämmityskapasiteetti voidaan rajoittaa erityisesti suurille teltoille.

Aktiivinen ja aktiivinen toiminta, joka pitää sinut liikuttaessa päivän aikana, auttaa pitämään kehon lämpimänä.

Sinun pitäisi syödä lämpöisiä ja lämpimiä ruokia säännöllisesti, vähintään joka kolmas tunti ja juoda runsaasti kuumia juomia.

Jos löydät leirintäalueen äärimmäisen kylmänä (kylmempi kuin - 10 ° C), varmista, että heräät säännöllisesti ja tarkista, että varpaat ja korvat eivät ole alkaneet jäätyä.

Kannettava lämmitin, joka käyttää kaasua, öljyä tai sähköä, jakaa miellyttävän lämmön. Ellei valmistaja toisin määrää, sinun on aina asetettava liesi telttaan alla eikä koskaan suljetussa teltassa. Tämä johtuu vaarasta carbmonoksidimyrkytyksessä. Jotkut lämmittimet ovat varustettu hapen antureilla ja automaattisella katkaisulla, mutta carbon monoksidimyrkytys aina riski.

Tarvitset ehdottomasti lämpimät vaatteet, hattu (tuulenpitävä) ja käsineet.
Alusvaatteet ovat myös erittäin tärkeitä. Käytä pitkät aluspaidat hiihtohousujen alla suojaamaan sinua kylmältä. Voit ostaa lämpöalusvaatteita eniten ulkolaitemyymälöissä.
Puuvillavaatteet ovat vähemmän lämpimiä, koska puuvilla on kosteutta iholla, joten on parempi käyttää pohjakerrosta kuin puuvillan t-paita ihoa vasten.

Pojat 3DOG rakastavat talvilomaa niin paljon, että he ottavat ryhmään jopa 25-perävaunun ja kattotuolin leiriläiset talvella olevalle leirintäalueelle, joka talvella on Gremany. Nämä viikonloput kestävät yleensä torstaista sunnuntaihin, ja ne sisältävät usein paljon hauskoja aktiviteetteja, kuten kelkkailua, luistelua tai hiihtoa.
Ja luonnollisesti joka ilta päättyy mölyllä nuotionolla, jossa cmapreilla on paljon aavikoituja ja tarinoita jakamaan toistensa kanssa. Ja kun se lopulta saa liian kylmän, se nukkumaan, käyttäen paljon edellä mainittuja vinkkejä. Katso myös tämä lyhyt video 3DOG näyttäen talviurheilun iloksi ja sen soveltuvuudesta 3DOG tuotteita, joita käytetään vaikeissa talviolosuhteissa.

JOKA VUOSI - 3DOG GATHERSIN NIIDEN "PAKKAUKSEN" JA TAPAHTUMISEN TALVI KAMPANNÄT EUROOPASSA…

Sinun pitäisi syödä lämpöisiä ja lämpimiä ruokia säännöllisesti, vähintään joka kolmas tunti ja juoda runsaasti kuumia juomia.

Tarvitset ehdottomasti lämpimät vaatteet, hattu (tuulenpitävä) ja käsineet.
Alusvaatteet ovat myös erittäin tärkeitä. Käytä pitkät aluspaidat hiihtohousujen alla suojaamaan sinua kylmältä. Voit ostaa lämpöalusvaatteita eniten ulkolaitemyymälöissä.
Puuvillavaatteet ovat vähemmän lämpimiä, koska puuvilla on kosteutta iholla, joten on parempi käyttää pohjakerrosta kuin puuvillan t-paita ihoa vasten.

Pojat 3DOG rakastavat talvilomaa niin paljon, että he ottavat ryhmään jopa 25-perävaunun ja kattotuolin leiriläisiä talvelle leirintäalueelle, jossain talvella Saksassa. Nämä viikonloput kestävät yleensä torstaista sunnuntaihin, ja ne sisältävät usein paljon hauskoja aktiviteetteja, kuten kelkkailua, luistelua tai hiihtoa.
Ja luonnollisesti joka ilta päättyy nuolla nuotion, jossa leiriläisille on varmasti paljon seikkailuja ja tarinoita jakaa toistensa kanssa. Ja kun se lopulta saa liian kylmän, se nukkumaan, käyttäen paljon edellä mainittuja vinkkejä. Katso myös tämä lyhyt video 3DOG näyttäen talviurheilun iloksi ja sen soveltuvuudesta 3DOG tuotteita, joita käytetään vaikeissa talviolosuhteissa.