Offroad Monkeys on pieni Baijerin perheyritys, joka on tehnyt tehtävästään tehdä suuria ajoneuvoja, Land Rover Defendersiä, vielä paremmin. Olemme äskettäin kiinni kavereista Offroad Monkeys klo Abenteuer and Allrad expo Saksassa, missä he olivat näytöllä tuotteitaan. Yhä laajeneva huippulaatuisten varaosaluettelo on erittäin vaikuttava, ja myös joitain uusia osia oli esillä esittelyautossaan.

Oven saranat

Alkuperäisillä ovensaranoilla on melko vähän ongelmia. Ruoste pyrkii kertymään ja vuotaa ovelle melko ruma tavalla. Kosteus voi päästä autoon. Kokeneet Landy-kuljettajat tuntevat tämän ongelman. Offroad Monkeys on pysyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Korkean lujuudesta alumiinista valmistetut ovensaranat on rakennettu ikuisuuteen.

Takaovi saranat

Raskas vararengas ja dynaamiset kuormanvaihtelut toimivat kovasti alkuperäisissä saranoissa. Monet Defender-kuljettajat tuntevat näiden ovensaranoiden voimakkaan kulumisen ja takaoven naarmuuttavat ja nauravat kohinat. Se oli syy apinoille kehittää kestävät takaovien saranat erittäin lujasta alumiinista.

Ikkunapalikat

Se on sama tarina kuin ovensaranoilla, alkuperäiset ikkunaluukut ruostevat helposti ja jos asiat menee pieleen, ne jopa halkeilevat tuulilasin. Offroad Monkey -ikkunaikkunoiden avulla et saa vain erottuvaa raikkautta, vaan saat myös lisävoimaa ja pysyvää ruostesuojaa. Rakennettu erittäin lujasta, mustasta anodisoidusta alumiinista.

Ikkunaluukut, joissa LED

Näkeminen ja näkeminen on välttämätöntä kaikille maastoajoneuvoille. Offroad Monkey -sarjan uusissa ikkunalohkoissa voidaan asentaa tehokkaita 2 lähivalot, joissa on 2-virran merkkivalot (kukin 8-vatti). Kaapelit asetetaan näkymättömästi sisätiloihin tarvitsematta porata ylimääräisiä reikiä. Valmistettu lujasta alumiinista, musta eloksoitu.

Konepellin saranat

Täydellinen ottelu heidän ovensaranoihinsa. Tarkkaan valmistettu, vakaa ja kestävä. Ne tarjoavat myös varkaudenesto konepellille. Kuppua ei enää voida irrottaa. Valmistettu lujasta alumiinista, hiukan erottuvaisempi alkuperäisnäkymä.

Liukuikkunoiden suojat

Sivuikkunoiden avaamisaukko altistuu armottomasti kaikille sääolosuhteille. Tämä vanhentaa nopeasti alkuperäisen osan. Epätasaisesti korroosio leviää ja maali voi kuoriutua irti. Erittäin lujasta alumiinista valmistetuissa Offroad Monkey -kansiissa liukuikkunoihin, tämä on menneisyys. Osat ovat mustaa eloksoitua ja ne voidaan myös maalata vartaloväriisi.

Säädettävät peilivarret

Erittäin lujasta alumiinista valmistetut optimaalisesti viritetyt, säädettävät peilivarret ovat saatavana 2-pituuksina.
Taitava mekanismi, jossa on karkaistu ristikko, pitää peilin tiukasti ajosuunnassa, jopa suurilla nopeuksilla heiluttamatta tai taittamatta. Kapeissa käytävissä peili voidaan taittaa lähelle ajoneuvoa ja näkyvyys on edelleen hyvä taustapeilissä.
Varret ovat saatavana alkuperäisen pituisina ja pidempänä 100mm-versiona. Pitkä versio on ihanteellinen ajamiseen perävaunun tai vetoauton kanssa.

Kaasu- / polttoainesäiliöt

- Offroad Monkeys kaasusäiliöt tekevät jokaisesta tylsästä tankin yläosasta todellisen katseenvangitsijan. Kuten kaikki Offroad Monkeys Tuotteet, kaasusuojukset on valmistettu lujasta materiaalista ja sitten mustaa eloksoitua. Valitse erilaisista 4-malleista ja tee tankististasi todellinen silmänrävijä.

Petroleumlamppu

Yksi mukavimmista asioista maastossa matkustamisen tai jopa kotiterassilla retkeilypäivän lopussa on istua ulkona vilkkuvassa lamppuvalossa. Offroad Monkeys öljylampuissa on hienostunut sinetti ja ne voidaan sulkea nopeasti ja helposti siten, että mikään ei lopu. Se on siisti ja kätevä, ja sen avulla voit loistaa kauniin valon helposti milloin haluat.

Nämä tuotteet on suunniteltu ja rakennettu omiin korkean teknologian toimitiloihinsa Saksassa, ja ne on valmistettu erittäin lujasta lentokonealumiinista korkealaatuisella voitelulla. Asiat kulkevat voimasta vahvuuteen Offroad Monkeys ja he ovat juuri avanneet Ison-Britannian verkkosivuston kasvavalle UK-asiakaskunnalleen. Brändin suosion kasvaessa he ovat myös alkaneet myydä hienoja korkealaatuisia merkkituotteita, kuten polttoainesäiliöitä, liukuikkunoiden suojuksia, mukautettuja (ja erittäin viileitä) öljylamppuja ja t-paitoja.

Fabian Müller / Offroad Monkeys lavalla klo Abenteuer and Allrad

Offroad Monkeys vaihde näytössä Abenteuer & Allrad

 

Katso heidät verkossa osoitteessa:
www.offroad-monkeys.de
ja
www.offroad-monkeys.uk