Mene mihin tahansa mukavasti. Land Roverin kangaspeitteet ja ajoneuvojen verhoilut. Tapaa Exmoor Trim - brittiläinen yritys, joka tuottaa aitoja I-sarjan istuimia ja huppuja samalla korkeatasoisella ammattitaidolla kuin alkuperäiset.

Se on 1946. Toinen maailmansota on päättynyt ja nuori suunnittelija Bert Gostling on juuri aloittanut uransa Rover-autonvalmistajan Solihull-tehtaalla. Yksi hänen ensimmäinen työpaikka on työskennellä kokeellinen neliveto ajoneuvo perustuu US Jeep. Kahden vuoden kuluttua tämä erottuva prototyyppi keskimmäisellä ohjauspyörällä olisi kehittynyt alkuperäiseen Series I Land Roveriin.

Loput, kuten sanotaan, ovat historiaa. Sittemmin Land Rover on vakiinnuttanut ylivertaisen maineen yli kuusi vuosikymmentä. Ja niin on Gostlingin perhe. Itse asiassa Gostlingsin menestystarina peilaa Land Rover'sin häikäilemättömällä tavalla. Bert kasvoi - hänestä tuli lopulta Land Roverin vanhempi suunnittelutyöntekijä - naimisissa ja hänen poikansa Lew seurasi lopulta isänsä jalanjäljissä näiden kuuluisten tehtaiden porttien kautta Lode Lane, Solihull.


Exmoor Trim valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman tuotteita Land Rover -ajoneuvojen valikoimaan. Exmoor Trim -brändi on tullut tunnetuksi maailmanlaajuisesti laadun ja palvelun puolesta. Tuotevalikoima on saatavana suoraan verkossa tai nimettyjen jakelijoiden ja niiden myyntipisteiden kautta ympäri maailmaa.

Kolme sukupolvea työskentelemällä Landroversin kanssa