4 × 4 Offroad Tours Kreikassa Offroad Unlimited.

Ei ole mitään sellaista kuin standardi kiertue sanoo Nikos Offroad Unlimited. "Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olemme ajaneet samoja kappaleita, me aina törmäämme jotain uutta - jonka äiti Luonto on antanut meille runsaasti.

Offroad Unlimited perusti Nikos 2013issa ja 2016issa Agelos liittyi yritykseen. Yhtiö tarjoaa opastettuja 4 × 4-matkoja Kreikassa, pienille ihmisryhmille, jotka ajavat omia ajoneuvojaan ja ovat saatavilla eri vaikeustasoilla.

Antaa sinulle maku tyypin kiertue, että Offroad Unlimited tarjoaa, Nikos antaa meille yleiskuvan siitä, mitä yhtiö on kyse noin meille läpi yhden matkansa, Ipiros Tour, joka tapahtui toukokuun 2018.

Ipiros-kiertue alkaa Manteio, Dodoni, joka sijaitsee kätevästi vain tunnin ajomatkan päässä Igoumenitsa-sataman moottoritieltä. Tämä satama on, jos suurin osa vieraista saapuu lautalla Italiasta.

Mirtali Art -hotelli on ensisijainen tukikohta vieraille, ja se on myös paikka, jossa Offroad Unlimited suorittaa vähäisiä (tai ei niin vähäisiä riippuen olosuhteista) valmisteita ja muutoksia ajoneuvoihin ennakoiden kiertueella eteenpäin.

Muutamia oluita, ja myöhemmin kotitekoinen illallinen ja hyvät yöunet auttavat antamaan kaikille osallistujille pienen potkunsa aloittaa seikkailuja, jotka ovat edessä.

Ensimmäisenä päivänä kiertue siirtyy Kalaritesille, syrjäiselle perinteiselle kylälle, jolla on vähemmän kuin 15 asukkaita. Normaalisti tämä olisi melko helppo reitti, jossa tarvitaan vain erittäin kevyt offroad-ajo ja hyvä päivä, joka helpottaa kiertokäyntiä. Mutta tällä kertaa pudonnut puu (ja tuntui puoli kaatuneen vuoren), teki polulle erittäin mielenkiintoisen.

Kalaritesissa kauniin ja viehättävän vuoristoisen kylän, jossa on upeat kivitalot, Napoleon ja hänen vaimonsa Lamprini, ovat aina tervetulleita, ympäri vuoden ne ovat avoimia tarjoamaan meille ainutlaatuisen vieraanvaraisuuden ja vilahduksen perinteestä, joka on nykyään hyvin harvinainen nähdä.

Muutamia Napoleonin kuuluisasta, tislattua tsipouroa (tislattua viinirypälemehua sisältävä alkoholijuoma) ja herkullista illallista, jossa oli todellinen kreikkalaista ruokaa, ja me kaikki päädyimme laulamaan lauluja kavernosta ja eksoottisesta 1000 -vuotiasta kellarista!

Seuraavana päivänä seikkailu alkaa todella. Yritämme ylittää Peristeri-vuoren (Pindus-vuoren korkeimman huipun, 2,295 m korkeudessa, mutta meidän on tehtävä loitonajo, jotta pääsemme päivän "leikkipaikka", kaunis Rona-metsään. Siellä me taistelimme syvillä kaivoilla, raskas liejulla ja lumella, (paljon lumia).

Päivän päätteeksi me leiriimme mukavaan selviytymiseen metsään, jossa me kyllästyimme ja nautimme mölyttävän leirin tulen myöhään illalla.

Seuraavana päivänä menimme toiseen suosikkiin leikkipuistoon, karkealle off-map-polulle, joka kulkee virran läpi, jossa kallistuvat ja aika rankat risteykset ovat kaikkialla niille, jotka haluavat pelata vähän ja haastaa ajoneuvonsa ja kevyemmän (mutta ei vähemmän mielenkiintoinen) polulle "viisaammalle".

Virran jälkeen ja ennen kuin saapumme seuraavan leirintäalueemme sijaintiin, meidän on ensin läpäistävä useita syviä kaivantoja jyrkälle rinteelle, tehtävä, joka vaihtelee "erittäin mielenkiintoiselta" kuivissa olosuhteissa "kovalle ytimelle", jos maa on joka tapauksessa märkä. Lopulta kaikki saapuvat yhteen kappaleeseen ja vahingoittumatta.

Seuraavana aamuna matkalla pohjoiseen meillä on toinen yllätys äidin luonteesta ... tiukka kate puuttuu! Maanvyörymää ei ole, eikä vaihtoehtoisia reittejä ole, joten meidän on kääntyä takaisin jälleen kaivantojen ja virtauksen läpi - kukaan ei valittaa.

Ajaamme sen sijaan kauniille järvelle ja toisen virran ja mutaisen metsän polulle, ennen kuin pääsemme seuraavaan yöpymispaikkaan, rakas "Pindos Resort" Kraniaan ja Babisin ja Sofiumin lämpimän vastaanoton ja vieraanvaraisuuden.

Täällä nautimme hämmästyttävistä paikallisista orgaanisista viineistä ja Sofian kuuluisasta ruoanvalmistuksesta vasta hyvin myöhään yöhön, ennen kuin lepäävät väsyneitä elimiämme tänä iltana pehmeillä sängyillä ja lämpimillä peiteillä hyvän yöunen puolesta.


Kun lähdet Kraniaa, kun "pieni aamiainen" Pindos Resort -tyylin ja tunne muutaman kiloa raskaampaa, me käymme alueella kahta perinteistä siltaa, joista ensimmäinen on joen ylittäminen ja toinen ajamalla joella - ainutlaatuinen kokemus monille vieraillemme. Sitten toteutetaan erittäin jyrkkä nousupolku metsän läpi ja pääse seuraavaan leirintäalueeseen kukkulan huipulle 360 asteen näköalalla ympäröivälle maaseudulle ja taivaalle täynnä tähtiä - niin hämmästyttävä näköala nauttia, ei ole paljon muuta, joku voisi toivoa.
Rakennamme valtavan nuotion ja nautimme muutaman lasillisen viiniä, tytöt ovat korkealla tänä iltana, ja meillä on todella hieno aika, kun nuotio nauraa ja leikkii.

Seuraavana päivänä on "harjoittelupäivä". Tapamme paikallisia offroad-tiloja, jotka tuntevat alueen erittäin hyvin ja vietämme muutaman tunnin leikkikentällä, joka on offroad-koulutuskeskus, jolla on kaikki kuljettajan tasot ja on todella hauska pelata. kun jotkut meistä ovat oppineet uusia tekniikoita ajaessamme seuraavaan leirintäalueeseen, joka sijaitsee aivan kauniin virtauksen vieressä, jossa nautimme suurta iltaa ulkona tähtitaivaan alla.

Seuraavan päivän polku on ehkä kaikkein houkuttelevin koko päivän ajamisesta, ja tämä päivä alkaa ajaa upealla joenvuoteella, joka johtaa vuorelle, joka ajaa läpi tiheän metsän ja pitkän ajon ylöspäin ja huipulle. Hämmästyttävä kokemus kaikille.

Päivän loppu löytää meidät koko kiertueen kaukaisimmalla alueella, Plikatin kylän ulkopuolella, aivan rajan tuntumassa. Plikati on yksi Epiruksen pohjoisimmista kylistä, ja se on vanha kylä, jossa on 16th-luvun kirkko. Vietämme yötä vuoristorotuissa, joita ympäröivät kaikenlaiset eläimet, jotka vaeltavat ja tutkivat meitä.

Vasso ja Giorgos valmistavat illallista kaikki paikallisista alueista tulevat ainekset, joita ei löydy muualta - todella ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus!
Seuraavana päivänä etenemme etelään erittäin vaativan tien läpi. Tämä osio on vaikea, koska se osittain tuhoutui edellisen talven aikana ja vaatii todella paljon rikkautta. Paljon työtä ja paljon vaativaa ajamista päätämme luopua alkuperäisistä suunnitelmistomme leiristä tuona yönä ja sen sijaan päätämme nauttia Kostasin ja Marian lämpimästä vieraanvaraisuudesta Hotel Kadiissa kuvankauniissa Tsepelovon kylässä. Tietenkään emme uskalla missata mahdollisuutta aterioida Mikri Arktosissa (viihtyisä taverna kylän melkoisella neliöllä), jossa nautimme perinteisestä, maukasta ruokaa ja parasta sitruunahaa, jota Thomas voi paistaa.

Viimeinen päivä alkaa lyhyen, mutta todella kauniilla offroad-polulla tiheän metsän läpi upeilla väreillä. Myöhemmin jakautumme ryhmään kahteen osaan, jossa puolet ryhmästä pääsee tutustumaan maailmankuuluun Vikos-rinteeseen ja toinen puoli Papigko-kylään, viimeiselle yöpymispaikkakunnallemme, joka nousee ja nauti hauskasta koskenlaskuelämyksestä Voidomatis-joella .

Giorgoksen erinomainen vieraanvaraisuus Papaevangelou-hotellissa on yksi parhaista kreikkalaisista majataloista ja upea ruokakokemus Pantohessa, meidän suosikkiravintolamme Papigossa, jota johtaa Tassos (todellinen grillimestari) ja Voula, hänen vaimonsa ja sydämensä ja sielunsa paikka, oli paras loppu, jota voisimme pyytää toisen hyvä Tourin sulkemisen jälkeen.


4 × 4 Offroad Tours Kreikassa Offroad Unlimited