SnoMaster Energiansäästövihjeitä jääkaapin pakastimelle.

Snomaster 4 × 4 jääkaappipakastinta. Kun leiriytymme verkon ulkopuolelle, on aina tärkeää, että käytämme käytettävissä olevaa tehoa, joko syväpatterista tai muista lähteistä, niin viisaasti kuin mahdollista. Ei ole mitään pahempaa kuin jääkaappipakastin täynnä tuotteita ja sinun täytyy pudottaa kaikki yksinkertaisesti siksi, että apujärjestelmäsi on loppunut käyttämättä jääkaappipakastinta oikein. Tässä on muutama vinkki SnoMaster käytät jääkaapin pakastinta tehokkaasti.

Jos jääkaappi toimii akulla, kannattaa harkita joitain yksinkertaisia, mutta tehokkaita vinkkejä energiansäästöön.

Esiohjattu tuotteesi

Vähintään 12 tuntia ennen matkaa voi olla erittäin hyödyllistä esilämpötilaa ennen kaikkea, mitä haluat säilyttää SnoMaster jääkaappi, jääkaapissa kotona. Voit myös laittaa ruokaan SnoMaster jääkaappi ja aja se 230 Volts. Tuotteista, jotka ovat vielä lämpimiä, on parasta tehdä tämä päivä ennen matkalle lähtöä.

Lajittele pakastetut elintarvikkeet viisaasti

Kun lähdet matkalle useaksi päiväksi, lajittele ruokasi kulloinkin valmistettavien aterioiden mukaan. Jos peität jokaisen kerroksen sanomalehdellä, vähemmän kylmää ilmaa voi päästä ulos, kun jääkaappi avataan.

Täytä tyhjä tila

Jos pääosin tyhjä jääkaappi / pakastin avataan, runsaasti lämmintä ilmaa tulee koteloon ja sen jälkeen jäähdytetään sen jälkeen, kun suljet sen uudelleen. Tämä on erittäin energiaa kuluttava. SnoMaster suosittelemme täyttämään tyhjä tila jäädytetyillä vesipulloilla. Jäädytetyt pullot auttavat myös pitämään laatikon lämpötilan pidempään, vaikka jääkaappi olisi sammutettu.

Pienennä aikaa, kun avaat kansiasi

Lähde tavaksi avaa kansi lyhyiksi ajanjaksoiksi, kun kansi on auki, ei ole parasta aikaa keskustella leirintäkaverisi kanssa, kun olet nojannut avoimen jääkaappipakastimen päälle. Hälytysjärjestelmän tulisi muistuttaa sinua sulkemaan kansi.

Toiminta 230 Voltilla

Jos pysytte samassa paikassa useita päiviä ajamatta ajoneuvoa (mikä siis palauttaa akun varauksen), käytä jääkaapelia 230 V: n verkkovirtaan (jos mahdollista).

Aurinkopaneelit

Aurinkoisissa tiloissa on myös suositeltavaa asentaa aurinkopaneeli ja / tai lisäakkuja. Varsinkin jos pysyt useita päiviä samassa paikassa ilman, että liikutat ajoneuvoa.

Jäähdytysteho

Tyhjä jääkaappi voidaan jäähdyttää keskimäärin 6 ° - 8 ° C tunnissa. Kun jääkaappi on sammutettu, tyhjennysruuvien lämmittäminen 0 °: stä 20 ° C: seen kestää mallien mukaan 13 ja 16 tuntia välillä.

Energian kulutus

- SnoMaster jääkaapit ja pakastimet on varustettu 66 Wattilla SnoMaster tehokas kompressori. Tämä, toisin kuin jotkut malleista kilpailijat, antaa korkeimman suorituskyvyn riippumatta siitä, toimiiko se 12-, 24- tai 230 Volt -muodossa.


Kompressori tarvitsee noin 5.5-vahvistimet. 12 Voltilla täydellä teholla. Jos jääkaappi on täynnä lämpimää ruokaa, jäähdytys 6 ° C: seen voi kestää jopa neljä tuntia. Kulutus on siis noin 20 Ah. Käyttöönoton aikana 40 litran jääkaapin tehonkulutus kansi suljettuna on vähintään n. 0.2-vahvistimet. ja siten vähemmän kuin 5 Ah päivässä. Tyypillisesti 10: n tehonkulutus on 40 Ah päivässä. Tyypillisten autoparistojen kapasiteetti on 70 ja 100 Ah. Tätä suorituskykyä ei kuitenkaan voida täysin saavuttaa. Voit käyttää noin puolet tavanomaisten lyijyakkujen kapasiteetista, jopa n. 80% kierrätettävissä olevista paristoista (AGM) ja lähes 100% kierrepäätteistä paristoista.

SnoMaster Energiansäästövihjeitä jääkaapin pakastimelle. Vihjeitä kannettavan jääkaappipakastimen käyttämiseen.  Snomaster 4 × 4 Jääkaapin pakastimet

Jääkylmä kaikkialla - Snomaster Kannettava jääkaappi pakastin (SnoMaster SMDZ-CL56D)

Portable Power Solutions Ark Pakin kanssa