Ajoneuvon varikat retkeilyyn - Suojaa auringolta ja sateelta.

Telttoja on käytetty lämpimissä ilmastoissa jo vuosia pääasiassa suojelemaan matkailijoita lämpöä ja auringon säteiltä. Itse asiassa on hyvin epätavallista nähdä ajoneuvoja, jotka on varustettu retkeily- ja retkeilymatkailijoilla sellaisissa paikoissa, kuten Australiassa ilman telttoja.

Ja kuten kaikki muu, jossa on kysyntä tuotteelle, yleensä saat paremman vastineen rahalle. Toisin kuin innokkaat leiriläiset ja ulkona harrastajat eteläisellä pallonpuoliskolla, emme näytä vielä saaneet aurinkosuojan. Jos näet ne kiinnitettyinä asuntovaunuihin ja matkustamoihin lähinnä siksi, että ne ovat osa pakettia, mutta kuinka usein näet ne kiinnitettynä neljän pyörän käyttöaseman puolelle, vaikka kiinnostus markiisiin näyttää parantuvan hieman.

Meille on helppoa, jos olet leiriytymässä ja tulet maasta, jossa sataa paljon, ja mielestämme yksi parhaista lisävarusteista, joita voit saada torjumaan elementtejä, on aurinkotuoli. Ajoneuvot ja 4-pyörävetolaitteet ovat kaikissa muodoissa ja kooissa, ja ne ovat useimmiten yksinkertaisia ​​kiinnittämään autoosi.

Kaikki mitä tarvitset on joko kattoteline tai kattopalkit, joissa kiinnikkeet kiinnitetään, ja kun asennat kaikki, teet vain rullaa ne ulos ja olet heti lisännyt leirintätilaa, joka on suojattu elementeistä. Ei enää istu ajaessasi odottamassa sateen pysähtymistä, jotta voit kokata leiriäsi ulkona.

Käyttämällä erilaisia ​​telttoja viime vuosien aikana, emme nyt koskaan mene camping retkelle ilman sitä. Meillä on normaalisti yksi kesäajoneuvoillemme ja vain ne poistetaan ajoneuvoista ja ne varastoidaan talvella.

Se on yksi suosikkituotteistamme ja se on säästänyt meitä ja perheitämme monista kaasuista vuosien varrella ja hiljattain irrotettavalla seinillä, jotka sopivat yhteen markiisilta, tämä on lisännyt aivan uuden ulottuvuuden leirintäalueillemme ja perheelle rakastaa sitä.

Markiisit ovat erinomainen ratkaisu ruoanlaittoon, syömiseen tai vain rentoutumiseen kankaan alla, kun se satoi. Jotkin vaihtoehdot tietyissä malleissa antavat myös sivuseinämiä, jotka antavat sinulle lisää mukavuutta tuulelta. Tämä mahdollistaa myös lasten leikkiä mukavuutta kun huono sää kulkee. Meillä on James Baroud kiinni yksi ajoneuvo ja kauneus tästä yksi on, että se tulee tyylikäs ja helposti irrotettava sivuseinät tehokkaasti luoda kuiva elintilaa huono sää ja pienet lapset tämän tämä on ollut super lisäys meidän perustamiseen.

Ajoneuvon varikat retkeilyyn - Suojaa auringolta ja sateelta.