Makrillin kalastus. Makrillit ovat kausittaisia ​​kaloja ja tavallisesti saapuvat Euroopan vesille myöhään keväällä ja lähtevät alkusyksystä. Nämä vilkas nopea uinti kala voi olla mitä tahansa kahdeksantoista tuumaa pitkä ja voi painaa jopa viisi kiloa paino, vaikka se olisi iso makrilli, koska keskimääräinen paino on yleensä noin 1-2 kiloa.

Vakavat kalastajat lähtevät yleensä makrillin harrastamasta harrastajille, koska niitä ei pidetä vaikeina kaloina. Mutta ensimmäisillä ajastimilla nämä kalat ovat täydellisiä testatessa äskettäin keksittyä kiinnostusta kalastukseen.

Makrillit ovat myös saalistavia kaloja ja ulkonäöltään on sininen / vihreä tausta, jossa on mustat raidat ja hopea vatsa, ne ovat myös läheisessä yhteydessä tonnikalaryhmään. Heillä on lyhyet rivat ja haarautunut pyrstö, joka antaa heille mahdollisuuden uida melko nopeasti meressä. He uivat rapuja ja syötetään pieniä kaloja ja hiekkakelloja, ui suuria määriä, joten ne voivat myös olla kiinni suurissa määrin käyttämällä oikeaa vaihteistoa.

Suositut paikat makrillin saaliiksi ovat laitureilla, ja harbmeidän, missä sinulla on helppo pääsy syvän vuorovesiin. Kuten edellä mainittiin, sinun ei tarvitse olla kokenut kalastaja tai kalliita pyydyksiä ja puuttua niihin halvalla ja tehokkaalla tavalla kiinni heitä käyttämällä höyheniä.

Höyhenet on suunniteltu näyttämään pieniltä pienistä syistä, kuten tuulenkalat, jotka makrillit rakastavat syödä. Höyhenpakkauksissa on tavallisesti 3-6-höyhenet, jotka ovat mukana koukkujen mukana. Sen pohjimmiltaan täydellinen laituri, jossa sinulla on linja jokaisen höyhen ja kääntö tai silmukka kummassakin päässä. Sinun tarvitsee vain liittää päärivisi toiselle päähän ja paino toiselle ja poissa.

He sanovat, että höyhenet eivät todellakaan ole kovinkaan hyödyllisiä yön kalastukseen, koska makrilli ei näe niitä hyvin. Mutta jos olette onnekas osuaksenne makrilliin päivänvalossa, olet todennäköisesti vetää muutaman makrillin jokaiseen valettuun . Se varmasti auttaa sinua luottamuksen aikana, kun kalastus ensimmäistä kertaa.

Kalastustangoista vahvuuden ja laadun tulee riippua höyhen lukumäärästä, jonka haluat kalastaa, toisin sanoen jos sinulla on kuusi höyhenää, sinun on luultavasti oltava parempaa laatua, joka mahtuu tarttumaan 6 kalaa milloin tahansa, se on niin yksinkertaista. Mistä lähtin sitten pois ja Kelly Kettle. On aika mennä ja saalis makrillia.

Makrillin kalastus

Älä jätä jälkiä