Snow Peak Tulipalo. Käytätkö palohammasta campingissa? Kaikki kansallispuistot ja leirintäalueet eivät salli avotulta, mutta voitte usein voittaa tämän tuomalla kannettava palo kuoppaan. Kannettavat tulisijat ovat hyviä ruoanvalmistukseen ja pitävät sinut lämpimänä, kun lämpötila laskee. Snow Peak tulipesät ovat erinomainen ja kompakti ratkaisu, jotta saadaan kunnollinen tulipalo rikkomatta sääntöjä tietyissä puistoissa ja leirintäalueilla. Runsaasti tilaa pari ihmistä istumaan heidän ympärillään heillä on myös runsaasti tilaa grillin kokki koko perheelle, jotta jokainen voi syödä yhdessä. Nämä japanilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut tulipalot myyvät Euroopassa Australian Drifta,  www.drifta. Eu .

Snow PeakSuosittu 'pack & carry' palo-kuoppa on rakennettu korkealaatuisesta 316-luokan ruostumattomasta teräksestä. Tämä sarja on ainutlaatuinen palo kuoppaan, joka on sekä tukeva että kompakti. Tulipesässä on myös erilaisia ​​ruoanlaitto- ja grillauslisävarusteita, jotka voidaan lisätä kokoonpanoon ja jotka parantavat varmasti retkeilykokemustasi. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut paloautot ovat kooltaan kolmea kokoa ja taitettavat, jotta ne voidaan helposti asentaa ja kuljettaa 4WD-autoosi, autoosi, vaunuvalotukseen tai RV-ajoneuvoon.

Samoin kuin esimerkiksi North Face ja Patagonia, Snow Peakmatka alkoi seikkailunhaluisella hengellä. Perustaja 1958: ssä, kun perustaja Yukio Yamai, seikkailija ja vuorikiipeilijä, loi oman ylivoimaisen kiipeilyvarusteensa tyytymättömyyden nykyisestä markkinoilla saatavista pyydyksistä.

Yhtiön kotipaikka Sanjo Cityssä on Japanin Niigatan prefektuurissa Chuetsu-alueella, joka tunnetaan myös paikallisena laitteistokaupunkina pitkälle kehitetyn metallityön historiaa varten. Vuosien saatossa Snow Peak on laajentanut valikoimaa korkealaatuisia retkeily- ja ulkoilulaitteita, kuten telttoja, tulipaloja, retkeilyvarusteita, kuten kupit ja ruokailuvälineet, retkeilypöydät ja paljon muuta.

Rakennettu Snow Peak Japanissa sijaitsevat pääkonttorit ovat nyt jakautuneet kaikkialla Euroopassa Drifta , australialainen yritys.

Olemme käyttäneet suurta palontorjuntatuotetta viimeisten viikkojen aikana, ja täytyy sanoa, että se on kuvattu tinalla, tämä on laadukas tuote, joka kestää koko eliniän, jos se hoidetaan.

Suuri palokuorisarja sisältää pohjalevyn, palokunnan, grillisillan, grilliverkon ja nailonpussin Drifta kangaspussi on myös vaihtoehto.

Innovatiivista siltaa voidaan säätää erilaisiin korkeuksiin tulesta riippuen siitä kuinka kuumaa tulta on tai kuinka palovammoja pidät ruoasta. Kaivo itse nostetaan maata levitettävien jalojen kanssa ja estää kuopan alapuolisen alueen pääsyn palovammoihin. Voit myös saada pohjalevyn, joka suojaa maata entisestään poltetulta.

Tuomio

Olimme kuulleet näistä kaivoista jonkin aikaa ja vaikka emme olleet koskaan käyttäneet sitä, ymmärsimme, että ne on rakennettu erittäin korkealaatuiseksi korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä. Mutta äskettäin käyttänyt yhtä harvoista retkeilymatkailijoista, meillä oli enemmän vaikutusta sen ammattitaitoon ja laatuun.

Suuri kuoppa on täydellinen koko saada kunnon tulipalo, jossa muutamat ihmiset istuvat ja nauttivat täynnä tähtiä täynnä tähtiä. Sinulla on myös runsaasti tilaa grillin kokki koko perheelle, jotta jokainen voi syödä yhdessä. Mielestämme näiden palo-kaivojen todellinen hyöty on se, kuinka helppoa ne on asetettava ja säilytettävä 4WD-laitteen takana tai kattotelineen päälle. Kaikki Snow Peak tulipesät pakataan litteiksi ja seurauksena eivät vie liikaa tilaa.

- Snowpeak Firepit- Review alkaen TURAS Retkeily ja 4WD Adventures on Vimeo.

Suuri tulipalo ei ole halpa, mutta saat sen, mitä maksat, jos etsit tuotetta, joka on melko paljon taattu kestävän koko eliniän, emme mene enää, koska tämä palo kuoppaan taataan antamaan sinulle runsaasti vuoden retkeily ja ruoanlaitto suuri ulkona. Lisätietoja snow peak palo kaivoksia tarkistaa www.drifta. Eu  

Snow Peak palo kaivoksia

- SnowPeak Jikaro Camping Taulukko

Camp Keittäminen Asusteet- SnowPeak Euroopassa -DRIFTA