- DARCHE 270 Eclipse Awning - nyt saatavilla Euroopassa. 4WD-kiertueelle Euroopassa saapuvien ihmisten määrä kasvaa varmasti, kun yhä useammat seikkailijat etsivät vaihtoehtoisia tapoja matkustaa ja jäämään pois lyötystä radasta.

Ja tämän kasvavan kiinnostuksen 4WD: n kiertämiseen / ylivuoroon viime vuosien aikana on alkanut nähdä, että markkereita käyttävien ihmisten määrä kasvaa 4wd: n ja touring -ajoneuvojen avainosina.

- DARCHE 270 Eclipse Awning - Ajoneuvojen markiisitoiminnot ovat viime vuosina kulkeneet pitkälle ja nyt ne ovat kaikenlaisia ​​ja kokoisia. Niitä on helppo kiinnittää autoon. Tarvitset vain kattotelineen tai kattopalkit, joissa on kiinnitystelineet, ja kun asennat, pääset helposti välittömään suojaan auringosta tai sateesta.

Käyttämällä erilaisia ​​telttoja eri retkillä emme koskaan mene camping retkelle ilman sitä. Ne ovat erinomainen ratkaisu tarjota suojaa ruoanlaittoon, syömiseen tai vain rentoutumiseen kankaan alla irti auringon heijastumasta tai sademäärästä.


Koska tuotesuunnittelijat ja valmistajat jatkavat kilpailua tällä kasvavilla seikkailumarkkinoilla, olemme nähneet lukuisia innovatiivisia markkinalähtöjä markkinoille viime vuosina.


Jotkut pylväsmallit ovat nyt vapaana, joten niitä ei tarvitse tukea (vaikka tuulisissa olosuhteissa pitää silmällä näitä asetelmia) ja muiden yritysten kanssa DARCHE joka tarjoaa mahdollisuuden lisätä sivuseinät niiden markiisi, tämä on avannut kokonaan uuden maailman 4WD leiriläisille.

Sivuseinien lisääminen teidän markiisi tarjoaa useita etuja, mukaan lukien toimii tuulitakki, joka tarjoaa suljettu suojainen tila, jonka avulla lapset voivat leikkiä mukavasti, kun odotat sateen kulkea.

Tämäntyyppinen käyttöönotto parantaa yleisesti leiriytymisesi tarjoamalla tilaa, jossa voit kokata ja rentoutua. Toinen etu on se, että pystyt tarjoamaan suojaa niille, jotka haluavat ryöstää vaunun alla teltan alla tai jopa perustaa pienen teltan ylimääräisen laajenevan tilan alla.

DARCHE ovat äskettäin ottaneet suljetun aidatun markiikan käsitteen kokonaan uudelle tasolle, kun Eclipse 270 ° awning käynnistettiin. Yli kahden vuoden ajan kehityksessä ja nyt saatavilla Euroopassa XP-painoksilla Eclipse 270 ° Awning on huippuluokan muotoilu, joka erottuu innovaatiosta ja sen tilan suuresta määrästä, jonka tämä teltta ympäröi seinät. Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana Australian yritys DARCHE ovat suunnitelleet pääosin swags ja telttoja ja niin se oli luonnollinen edistysaskel näiden innovatiivisten camping gurut laajentaa 4X4 touring tarjoaa, joka sisältää nyt joitakin huippulaatuisia markiisi innovaatioita. Rakennettu ja muotoiltu erityisesti Australiaan kestävien matkailuolosuhteiden mukaan, nämä markiisit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.

Rakennettu ja muotoiltu erityisesti Australiaan kestävien matkailuolosuhteiden mukaan, nämä markiisit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.

Silmä on kiinni DARCHE Eclipse 270 ° Awning on saavuttanut uudet korkeudet, kun on kyse valinnaisista seinistä ja erittäin antelias suojaisesta tilasta. Eclipse 270 ° Awning on sinulle ja lapsille enemmän kuin katettu odottamattomista suihkut ja näistä kuumia aurinkoisia päiviä. Niille, joilla on perhe, sinulla on runsaasti tilaa suojata elementtejä ja perustaa leiri under erittäin vaikuttava 11.5m2 katettu alue rentoutua alle.

Valinnaisten seinien avulla pystytään saavuttamaan huikea 20.5m2 suojattu alue. Jokainen valinnainen seinä voidaan asentaa tuuli- ja sääkäyriksi tai pystysuoraksi markiisiksi, jolloin Eclipse 270 °: n auraus ulottuu jopa 4.2m: iin kokonaisuudessaan, jossa on 2x-pylvässeinäiset teleskooppipylväät, jotka ovat siististi pyöristettyjä pitkin pakkausta pois.

Suunniteltu vapaaseen yksikköön, joka helpottaa asennusta ja pakkaa vain, Eclipse 270 ° Awning on helppo asentaa yksi henkilö.

Molemmista päistään saranoidut valtavat telttakatokset ulottuvat ajoneuvon koko pituudelta sekä takana. ''Valmistettu DARCHEEclipse 270 ° Awning on todistetusti oma ja varmasti kääntyy päistään kovaa terästä ja kevytmetalliseosta kääntyvästä saranajärjestelmästä. Se on kestävä ja kestävä poly-puuvilla-ripstop-kangas. leirintäalue.'

Koska markiisit mennä tämä varmasti pysähtyy teidän raitoja, se on yksinkertainen ja kattava suojattu tila, kun seinät ovat kiinnitetty, joka antaa tämän markiisi ainutlaatuinen myyntivaltti. Tämä markiisi on nyt saatavilla Euroopassa XP-painoksella, joka toimittaa myös muita tuotteita DARCHE leirintätuotteita, lisätietoja vaikuttavasta Eclipse 270 ° -klikkauksesta.

Joten mitä tämä tekee, seisoo pois jäljiltä

Raskaat asennuskiinnikkeet herättävät välittömästi luottamuksen tämän kynnysarvon laatuun.

Huolimatta sen kokoisesta Eclipse 270 °: n avattu saranoista kahdelta puolelta, jolloin teltta kiinnittyy kätevästi auton kattotelineelle.

Osittaisikkunainen suojainen tila tekee tästä aurinkosuojasta erottuvan muusta, katos kattaa 11.5m2 ja seinät on asennettu. 20.5m2 riippuen ajoneuvon korkeudesta.

Markiisi on kova poly-puuvilla ripstop-kangas, joka pitää sinut kuivana märissä olosuhteissa.

Laatikkoputkilejeerinkirautajärjestelmä on kevyt ja vahva.

Markiisi sisältää raskaan teräs- ja lejeerinkien kääntyvän saranajärjestelmän.

3 x kääntyvät metalliseos teleskooppipylväät ovat raskaita.

- DARCHE 270 Eclipse-markiisi.