3DOG Yläkoiran kattoteltta. Meillä oli katsaus joihinkin 3Dog asuntoautojen perävaunuissa numero 6 ja nyt aiomme tarkastella lähemmin 3 koiran kattoluukut.

Olipa kyseessä surffaus, purjehdus, kiipeily, mäen kävely, sukellus tai riippuliito, TopDog-kattoteltta on ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat päästä eroon nopeasta lomasta viikonloppuna tai pidemmälle matkalle ympäri Eurooppaa.

Nämä saksalaiset Top Dog-teltat ovat kahta eri kokoa. Alustan leveys voi olla 1.40 (TopDog 140) tai 1.60 (TopDog 160) metriä leveä.

Ajettaessasi huomaat pienen paketin autosi päällä. Kun saavut määränpäähäsi, TopDog taittuu mukavaan elintilaan. Suuri makuutila, jossa on erittäin mukava 8 cm paksu patja, pääsee helposti mukana toimitetuilla tikkailla. Mahdollisuus sulkea teltta kaikilla puolilla voit luoda viihtyisän kotelon sisäpuolelle ja suojautua elementeistä.

Top Dogilla ei ole todellisia ongelmia kondensoitumisen ansiosta täysin integroitu lattia oleskelutilassa ja ympäröivä suljettu seinät. Kun se on mukava ja lämmin ulkopuolella, voit poistaa seinät ja lattia muutamassa yksinkertaisia ​​askelia, jotka tekevät ilmavasta nukkumispaikasta suurella markiikalla. Kuten muissakin malleissa, TopDogin panoraamaikkunan kansi antaa lisää varjoja, kun aurinko nousee ulos.

Samanlainen 3Dog traileri teltat TopDog koostuu kolmesta kerroksesta, joihin kuuluu hyttysverkko, ikkuna folio ja kangas. Myös ovet voidaan valmistaa hyönteisiksi tai suljetuksi kankaalla, jolloin huoneen lämpötilaa voidaan säätää säästä riippuen. TopDogille on saatavissa myös väliseinä, jota voidaan käyttää makuuhuoneen ja elävän tilan välillä suljettuna seinäksi tai suojana hyönteisiä vastaan.

TopDog sopii useimpiin autoihin, jotka ovat staattisen vaunun kokoa tai suurempia ja joiden kantavuus on vähintään 70 kg.3Dog valmistaa jokaisen yksittäisen telttakohtaisesti, ja voi muokata niitä ja luoda teltta, joka sopii tarpeisiisi.

Tavanomaista kattotelineellä voidaan kiinnittää TopDog auton kattoon. Suurin katon kuormitus, kuten ajoneuvon valmistaja suosittelee, on tavallisesti omistajan käsikirjassa. On tärkeää, että et ylitä tätä rajaa. On tärkeää huomata, että nämä tiedot koskevat vain kuormaa matkan aikana.

Saari 2008

Kun ajoneuvo on paikallaan, korkeampaa kuormaa katolla voi olla sallittua jarrutusvoimien, ristisiltojen jne. Vuoksi. Asianmukainen asennus varmistaa, että autoosi ei ole vaurioita, vaikka yli kaksi henkilöä nukkumisalueella. 3DOG Top koiran kattoluukku.

Related Posts

Ajoneuvon valmistelu tuolle Big Trip-kanssa euro4x4parts

Tembo 4 × 4 Rooftop Tent from FD 4 × 4 Center