Kaksoisakkujärjestelmät. Luotettavaa virtaa verkon ollessa pois.

Sen ympärillä on tämän vuoden aikana, että aloitamme tinkering meidän ajoneuvojen nähdä, mitä parannuksia voimme tehdä meidän 4WD: n valmistautuu lähestyy kevään ja kesän retkeily-ja kiertuet vuodenaikoina. Viimeisimmän työn, jonka valmistelimme jossakin ajoneuvomme, sisälsi REDARC Dual Battery System -järjestelmän asennuksen, joka on yksi markkinoiden älykkisimmistä järjestelmistä.

Poissa ovat ne päivät, joissa kaksoisparistojärjestelmät löytyvät vain RV- ja asuntovaunuilta. Kaksoiskojärjestelmien asennus on tullut erittäin suosittu 4WD-autoissa ympäri maailmaa, etenkin Australiassa, jossa useimmat 4WD-ajoneuvot kuljettavat jääkaappipakastimia. Mutta niillä on myös muutamia muita käyttötarkoituksia, jotka antavat sinulle valtuudet käyttää valoja ja muita laitteita leirintäalueellasi pari päivää kerrallaan ja tehdä camping kokemus paljon miellyttävämpää.

Joten miten se toimii?, Ja pohjimmiltaan setup on yksinkertainen; käynnistysakun lisäksi asennetaan toinen tai kolmas apupuhe (syvä akku).

Kylmä oluet leirintäalueella

Toinen apupaketti latautuu laturin ollessa ajettaessa ja kun pysäytät ja asetat leirin, kaksitaakkajärjestelmä erottaa älykkään akun syväpakkausparistoistasi antaen sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia laitteita ilman tyhjentämistä virtaa käynnistysakusta.

Joten mitkä ovat kahden akkujärjestelmän edut; hyvin, kun olet tottunut siihen, että järjestelmällä on vaikea matkustaa pitkiä matkoja ilman sitä.

Ensinnäkin on hienoa pystyä asettamaan leiriä pariksi päivälle ja pystymään käyttämään jääkaappipakastinta, leirintävaloja ja lataamaan joitain gadgeteja huolimatta siitä, että käynnistysakut ovat kuolleet.

Kaksoisparistojärjestelmät on suunniteltu varmistamaan, että akun syvä akku latautuu ilman, että ajoneuvon käynnistysakku on tyhjä.

Jos aiot laajentaa retkiluistasi, voit nyt helposti asentaa aurinkopaneelin, joka voi liittää kaksoisparistojärjestelmäänsi, jolloin voit syödä syväpolttovaiheesi paikallaan.

Toisen artikkelin lataaminen tieltä

REDARC tarjoaa helpon asentamisen aurinkolämpöratkaisuja, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiisi 4WD-ajoneuvon, kampausvaunun, asuntovaunun tai autoteollisuudelle. Niille, jotka haluavat jäädä hetken ajan ja pitää akkujen aurinkotuotteita, voivat tarjota erinomaisia ​​ratkaisuja ja me puhua näistä myöhemmin.

Lorcanin ja Elliotin avulla, jotka ovat veljiä ja nelivetoisia harrastajia, päätimme asentaa REDARC BCDC 1225D -kaapelijärjestelmän Land Rover 90: ään.

Me löysimme pojille jonkin aikaa takaisin sen jälkeen, kun he olivat löytäneet uuden ja jännittävän 4WD-liiketoiminnan. Pojat toimivat Pathfindereina ja ovat erikoistuneita asiantuntijoita, jotka muuntavat ja palauttavat sekä pakettiautot että 4WD-ajoneuvot äärimmäisiin matkailijoihin ja retkeilyajoneuvoihin. Veljet yhdistävät sähköiset, mekaaniset pätevyytensä ja kirvesmiehen taitojaan rakentaa viimeisimmät touring ajoneuvoja. Asentamalla ponnahdusikkunoita, kaksoisparistojärjestelmiä, paneelilaitteita, keittiöitä, valaistusta ja vesijärjestelmiä vain muutamia mainoksia, nämä pojat tarjoavat täydellisen paketin ja asentavat nopeasti REDARC BCDC: n Land Roveriin.

Vapaa-akun asentaminen

REDARCin BCDC 1225D: n kaltaiset ajoneuvon sisäiset kaksoisakkulaturit on suunniteltu, rakennettu ja testattu ankarissa Australian olosuhteissa. Ominaisuuksilla, kuten täysin suljetulla rakenteella ja tuulettimella jäähdytyksellä - vedellä, pölyllä ja tärinällä, tämä järjestelmä on suunniteltu käsittelemään haastavia kappaleita ja syvän veden risteykset.

Joten onko matkustat jyrkillä ja kalliilla radoilla Alppien tai ylittävien jokien kanssa Australian pohjoisella alueella, tämä järjestelmä on hyvin katettu. REDARC korostaa, että heidän tietämyksensä Australian olosuhteista on suunniteltu jokaiseen yksikköön, mikä tekee niistä myös enemmän kuin sopivia useimmissa Euroopan olosuhteissa.

Pathfindersin pojat takaavat sinulle parhaat ratkaisut, jotka sopivat 4WD-virrankulutustarpeisiisi.

Dual Battery Charger -alue toimivat jopa markkinoiden johtavaan 80 ° C: een, mikä tarkoittaa, että ne aikovat työskennellä maapallon kaikkien maiden ääriolosuhteissa. Korkeampi käyttölämpötila ja pienikokoinen rakenne mahdollistavat myös joustavat asennusvaihtoehdot moottorikotelosta pakettiauton, 4WD- tai vaunun perävaunun sisäpuolelle. Päätimme asentaa yksikön matkustajan istuimen puolelle Defenderissa, kun vapaa-akku sijaitsee matkustajan istuin.

Matkalla yhä useammilla sähkölaitteilla ja monimutkaisemmilla ajoneuvojen sähköjärjestelmillä, joilla on oikea akun latausratkaisu, ei ole koskaan ollut tärkeämpää.

Tämä BCDC-paristokäyttöinen laturi takaa sähkölaitteiden, kuten jääkaappien, valojen ja jopa hydraulisten pumppujen optimaalisen suorituskyvyn, kun ne toimivat kaksoisparametrilla. Yksi tämän järjestelmän eduista on se, että se käyttää ainutlaatuista, monivaiheista latausta algoritmi.

BCDC Dual Battery Chargers on suunniteltu lataamaan yleisesti käytettyjä autojen lisäakkuja 100%: iin, kun olet liikkeellä ja aurinkopaneelista, kun olet lopettanut.

Latausprofiili

Useimmat ajoneuvovirtalähdöt eivät ole suunniteltu täydentämään akkua, riittämätön latausnopeus voi parhaimmillaan lyhentää apukäynnin käyttöikää ja suorituskykyä, mutta voi johtaa siihen, että akku on tasainen, kun vähiten odotetaan.

REDARC BCDC -ajoneuvojen akkulaturi varmistaa, että apupakkauksesi saavuttaa ja ylläpitää optimaalista latausta sen tyypistä tai koosta riippumatta. Latausalgoritmia on myös tarkistettu ja testattu riippumattomasti, jotta akun käyttöikä maksimoidaan.

Latausalgoritmi

BCDC: ssä on myös kolmivaiheinen latausalgoritmi, kun ajoneuvo on alkanut ladata pääakun ja saavuttaa vaaditun jännitetason BCDC-laturi alkaa lataa lisäakkia tehostettaessa, boost-vaihe pitää vakion virtaa, kunnes akku saavuttaa sen ennalta määrätyn 'absorption' jännitteen. BCDC-laturi jää tällöin absorptiovaiheeseen pitämällä asetettua jännitettä, kunnes akku latautuu 100%. BCDC-laturi siirtyy sitten "float" -asemaan, jossa se säilyttää 100%: n latauksen, kunnes lisäakkuun kohdistuva kuorma aiheuttaa akkujännitteen pudottamisen ennalta määrätyn jännitteen alapuolelle, jolloin se palaa takaisin tehostusasteeseen.

Kiitos Lorcanin ja Elliotin Pathfindersille Landyyn valmistuneesta uudesta ammatillisesta työstä. Uusi REDARC Dual Battery System tarjoaa meille luotettavan kaksoisparistojärjestelmän, joka kykenee toimimaan luotettavasti jääkaappipakastimella, valoilla ja muilla leirintalaitteilla. Nyt on aika löytää täydellinen leirintäpaikka ja perustaa leiri muutaman päivän ajan, eikä ole huolissasi loppumisesta.

Palkittu australialainen REDARC-konserni suunnittelee ja valmistaa valikoiman paristojen hallintatyökaluja Euroopan rekka-autojen markkinoille, mukaan lukien SBI-akun erottimet, BCDC-ajoneuvon DC-DC-laturi ja Manager30-akunhallintajärjestelmä.

2015issa REDARC hyväksyttiin CIVD - Euroopan suurimman asuntovaunualan yhdistyksen toimittajajäseneksi. Viimeisten 50-vuosien aikana CIVD on edustanut eurooppalaisten teollisuusyritysten etuja asuntovaunualalla.

Puolassa toimivan logistiikkakumppanin avulla REDARCilla on nyt hyvät mahdollisuudet tarjota korkeatasoista asiakaspalvelua tekemällä REDARC-tuotteista kaikkien jälleenmyyjien, kauppojen ja loppukäyttäjien saataville kaikkiin kohteisiin kaikkialla Euroopassa, joten pidä silmällä näitä korkealaatuisia tuotteita .

Tämä on linkki, johon voit ostaa BCDC-kaksoispatterijärjestelmän Euroopassa, joka on toimittaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa
https://www.portablepowertech.com / paristo-laturit / akku-to-akku-laturit /

Kaksoisakkujärjestelmät

 


Esittelyssä CTEK 140A-kaksoisakkujärjestelmän latausjärjestelmä

Solar Lighting - kannettavien aurinkoenergian paneelien tiellä

Kannettavat Powerpacks