Iglhaut Allrad 4WD-muunnokset. Yli 30-vuosien ajan IGLHAUT on ollut yksi markkinoiden johtajista hyötyajoneuvojen muuntamisesta kaikkiin pyörätuottoihin. Kaikki alkoi 1983: ssa, kun Allgäu Alpsin tarjoaja halusi, että hänen MercedesTransporterinsa muutettaisiin 4WD: ksi kuljettaakseen vieraita hänen hotelliinsa vuorille. Tämä johti Mercedes Transporterin ensimmäiseen 4WD-konversioon ja innovatiivisen kaikkien pyöräkuorman muuntamisliiketoiminnan käynnistämiseen.

Tänään IGLHAUT tarjoaa luotettavaa ja kestävää teknologiaa ja palvelua, joka sisältää vakiomallisten ajoneuvojen muuntamisen kaikkiin pyörälaitteisiin, joissa on pienennysvaihde, siirtokotelo ja taka-akselilukot, off-road-renkaiden ajoneuvojen hissit ja lisävarusteet.

Yritys kehittää jatkuvasti kaikkia vetopyyntöjä ajoneuvoihin patentoitujen tekniikoiden, valmistajien ja TUV-hyväksynnän ja sertifioinnin avulla.

Kansainvälisellä maineella IGLHAUT uudistaa hyötyajoneuvoja, jotka tarvitsevat äärimmäisen käyttökelpoisia käyttölaitteita, jotka ovat sekä luotettavia että kykeneviä. Asiakkaat tulevat erilaisista taustoista, joihin kuuluvat muun muassa poliisivoimat, palokunta, armeija, energiantoimittajat, rakennustyöt ja kuljetusyritykset sekä metsästys harrastajat ja ne Globetrotters, jotka haluavat rakentaa ja muuntaa vapaa-ajoneuvo 4WD.

1995issa Iglhaut kehitti eksklusiivisen ja ylivertaisen konseptin uudelle Mercedes Sprinterille, mikä vahvisti asemansa markkinajohtajana 4WD-muunnoksissa. IGHAUTin Mercedes-Benz Sprinterin perusmuunnospaketti sisältää muuntamisen kaikkiin pyörätuotteisiin, suuret (100%), ajoneuvon nostolaite parantaa maavaraa.

Differentiaalilukot asettavat vetolaitteen, jossa veto on paras. Maantietojen vähentäminen takaa parhaan vetovoiman vaikeissa maastoissa, esim. Mudassa tai hiekassa, kun ohjaat raskaita perävaunuja tai jyrkät vuoristoseurat.

Hymer-centrum Sulzemoosin (moottorikelkkojen) kanssa yhteistyössä IGHAUT Allrad on muuttanut Hymer ML-T ja Hymer ML-I 4WD-ominaisuuksiksi. Toinen viimeaikainen kehitys Iglhaut Allrad on 4WD-konsepti Vito (Transporter) ja V-Klasse (Van). Tarjoaa lukuisia parannuksia muutamiin esimerkkeihin, mukaan lukien vakio 4WD, vaihteiden vähennys maastoon ja korkeampi suspensio. Nämä ajoneuvot ovat suosikkeja hätäpalvelujen joukossa, joihin kuuluvat vuoristopelastus- ja palokunnan ajoneuvot ja sen helppo nähdä miksi.

 

http://iglhaut-allrad.de/en/

Iglhaut Allrad 4WD-muunnokset