RAM-asemat saatavilla Euroopassa vuodesta Navigattor Adventure Technologies

Navigattor on yksi Euroopan johtavista GPS-navigointijärjestelmiin erikoistuneista yrityksistä, jotka ovat erikoistuneet järjestelmiin, jotka kohdistuvat sekä tieliikenteeseen (Camper-perävaunut, RV: t ja autot) että off-road (4X4, off road racing jne.) markkinoille.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana on tullut esiin joitakin erittäin innovatiivisia ja kovaa integroituja GPS-järjestelmiä ja ratkaisuja, kuten off road Navigattor Camel 8 V 2.

Kun otetaan huomioon Navigattor GPS-järjestelmät ovat enimmäkseen kohdennettuja off road -markkinoille, ja ne tarvitsevat vahvoja järjestelmiä, jotka kiinnittävät ja suojaavat näitä karuilta Navigattor yksiköitä tuulilasiin tai ajoneuvoon ja siksi Navigattor myydä tuhoutumattomia, amerikkalaisia, RAM-kiinnikkeitä.

RAM tarkoittaa "Round-A-Mount" ja se otettiin käyttöön 1992: ssä. Vuosien mittaan ne ovat kehittyneet yhdeksi halutuimmista lisävarusteista asennuselektroniikkaan. RAM-tuotteet ovat nopeasti tullut tärkeä asennuskomponentti monenlaisiin sovelluksiin, kuten teollisiin, maanpäällisiin, sotilas- ja puolustusvoimiin, nelipyöräisiin kuljettajiin, materiaalinkäsittelyyn sekä mihin tahansa sovellukseen, joka vaatii vankan asennusratkaisun.


Navigattor myy laajan valikoiman RAM-tuotteita verkkosivuillaan www.navigattor.com tarjoaa laajan, monipuolisen ja patentoitua tuotevalikoimaa.

Yksi suosikeista on RAM-pallo- ja pistorasian kiinnikkeet, joissa on muotoilu, joka pyörii elastomeerisen kumipallon ympärillä. Sisältää liukumatonta ominaisuutta sekä iskunvaimennuksen ja tärinänvaimennuksen. USA: ssa valmistetaan korkealaatuisia kokoonpanolaitteita, kestäviä komposiitteja, terästä, ruostumatonta terästä, kumia ja alumiinia, RAM-asennusalustoja ja täydellisiä sarjoja edellä mainittujen odotusten ylläpitämiseksi ja pysyvät kustannustehokkaina.

Kahden vuosikymmenen ajan RAM-asennusjärjestelmät ovat olleet synonyymi laatua ja suorituskykyä varten, ja siksi Navigattor valitse vain parhaat tuotteet maastoajoneuvojen GPS-järjestelmien asentamiseksi.

Navigattor on valtava valikoima RAM-kiinnikkeitä myytäväksi verkkosivuillaan, joka sisältää säädettävät kiinnikkeet, iPhone- ja iPad-pidikkeet, tablettien pidikkeet kaikentyyppisiksi ja -koiksi, muistikortin pidikkeet ja valikoima imukuppipaketteja GPS-yksiköiden pitämiseen.


RAM-asemat saatavilla Euroopassa vuodesta Navigattor Adventure Technologies