Villin leirintäalue Romaniassa. Eurooppa tarjoaa kaukaisia ​​piilotettuja temppuja, kun on kyse Camping ja 4WD-seikkailuista, jotka rajoittuvat Pohjoisen jäämeren pohjoiseen, Atlantin valtameren länsipuolelle ja eteläpuolisen Välimeren alueelle. joka yhdistää noin 10 180 000 neliökilometriä hyvin erilaista maastoa.

Joissakin Euroopan maissa syrjäisemmät kuin toiset, yksi näistä 4WD- ja syrjäisillä retkeilykohteilla on Romania, jossa on karu kauneus ja tuhansia kilometrejä kappaleita.

Romania on Euroopan kahdestoista suurin maa, ja sen rajaavat Bulgaria, Unkari, Moldova, Serbia ja Ukraina. Sen ainutlaatuinen maasto on tasaisesti jakautunut vuorten, kukkuloiden ja tasangon välillä niin paljon monimuotoisuutta, kun kyseessä on 4WD-raiteiden ja villien leirintäalueiden kohtaaminen.

Maa on jaettu alueille, jotka kattavat alueen 92,043 neliömetriä 238,391 neliökilometriä. Jotkin näistä alueista ovat Karpaattien vuoret, jotka jakautuvat kolmeen suureen alueeseen, joihin kuuluvat itäiset (itämaiset) karpaatit, eteläiset karpaatit tai kuuluisasti tunnetut Transylvanian alpit ja Länsi-Karpaatit.

Muita tunnettuja alueita ovat Transylvanian metsä ja luonnollisesti kreivin Draculan kotipaikka, jonka irlantilainen kirjailija Abraham "Bram" Stoker (8 marraskuu 1847 - 20 April 1912) teki tunnetuksi hänen 1897-goottilaisessa Dracula-romaanissaan.

Romanian viimeiset hallituslainsäädöt rajoittavat pääsyä joihinkin valtaviin metsiinsä, mutta tästä huolimatta on vielä paljon nähtävää tässä laajassa ja mielenkiintoisessa maisemassa. Jos aiot käydä Romaniassa ja olet epävarma siitä, millä reiteillä olet aina mukana ammattimaisessa 4WD-oppaassa, jolla on usein pääsy useimpiin alueisiin, ja paikallisen tietämyksen siitä, minne mennä, voit kääntää upean 4WD- ja camping-matkan Romania on yksi, jonka muistatte tulevina vuosina.

Äskettäin hiljattain saapui brittiläinen ulkomaanmies Marcus Newby Taylor, joka äskettäin perusti Transylvania Off Road Toursin, offroad-kiertue ja pelastusyhtiö, joka vie sinut tämän ainutlaatuisen ja historiallisen maiseman ytimeen.

Marcus selitti, että hän muutti Romaniassa 2007issa, innokas Land Roverin harrastaja, joka aluksi aloitti vapaaehtoisen pelastuspalvelun Romaniassa, jossa hän työskenteli Romanian Punaisen Ristin ja paikallisten pelastustoimistojen kanssa 2009: ssä. Hän oli tästä kokemuksesta, joka johti hänet päättämään aloittamaan oman yrityksensa ja asettamaan omistajuutensa ja kiinnostuksen Land Roverille hyväksi, ja se oli Transylvania Off Road Toursin alku.

Marcus sanoi, että he ovat hemmotelleet valinnanvaraa Romaniassa off-road-verkolla siltä osin kuin jossakin näistä matkoista voit odottaa pysyvän tiellä noin 80 prosenttia ajasta. Itse asiassa ainoana ajankohtana, kun he käyttävät tiiviisti tiettyjä teitä matkoillaan, on se, että heidän on ohitettava radan osia, jotka ovat liian vaikeita puuttua huonoista sääoloista tai jos ryhmän jäsenet pysähtyvät parhaillaan mukana olevien kuorma-autojen korjaamiseen.

Marcusin mukaan "nämä kappaleet ylittävät monenlaisia ​​syitä valtion, yksityisen, metsätalouden ja kansallispuistojen" kautta. Transilvanian off road -kierroksilla on myös erityinen pääsy (Parcul National Defileul Jiului, jossa puistorata ohjaa ryhmiä eräiden upeiden reittien kautta ja näyttää rengasryhmille mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä matkan varrella.

Puhuessasi Land Roverille ja 4WD-harrastajalle Marcukselle saat tunne, että Transylvanian ja Romanian erämaa yleensä on 4WD ja leirintäalueiden paratiisi, joka vain odottaa tutustumista. Nämä kaverit opastavat sinua tarkasti tutkituilla reiteillä erilaisilla maastoilla, saavuttaen korkeita korkeuksia, jotka tarjoavat laajan vuoristomaiseman.

Ajetat yli mäkiä, joissa neuvotellaan jyrkillä karuilla alueilla ja paljon vesireittejä. Matkoilla sinulla on myös mahdollisuus vierailla matkan varrella monista historiallisista nähtävyyksistä.

Marcus selitti, että off road matkat ovat joustavia ja paljon vaihtoehtoja heidän verkkosivuillaan. Ne tarjoavat loistavan villin leirintäalueet ja esittelevät oppaanne valmistamat perinteiset ruokatarjoilut.

Marcuksen sotilaallisella taustalla Transylvania Off-road tuo mukanaan runsaasti kokemusta ja myös turvallisuuden erittäin vakavasti. Marcus korosti, että he tekevät töitä varmistaakseen, että matkailijoilla on turvallinen ja miellyttävä matka. He tekevät riskinarviointeja ja kehittävät evakuointisuunnitelmia kaikista lähimmän sairaalan / poliisiasemalle tutkittavista paikoista. Marcus jatkoi selittäessään, että kaikki oppaat ovat myös koulutettu ensiapu ja kantaa kattava lääketieteellinen pakki. Transylvania Off Road Tours käyttää myös tietoliikennelaitteita, jotka mahdollistavat avun pyytämisen mistä tahansa, aina.

Transylvania Off Road Tours suosittelee, että ennen kuin otat käyttöön mukautetun kierroksen, sinun kannattaa tutustua verkkosivuillaan "Tours" -osioon, josta saatat löytää kiertosi, joka sopii sinulle. Vakioturnaukset voidaan räätälöidä ihmisten tarpeisiin siinä määrin; kuitenkin, jos haluat jotain suurta eroa, kaverit pystyvät mukautumaan tarpeisiisi omalla kiertueella. Yksittäiset matkustajat ovat myös tervetulleita matkustelemaan lyhyen tai pitkän matkan.

Päivä 1

Aloita Branin vierailulla Draculan linnaan. sitten tiellä Campulung, jota seuraa eeppinen vuoristomatka Lake Vidraru.

Päivä 2

Koe kuuluisa Transfagarasan näkökulmasta, jota keskiverto matkustaja ei voi tavoittaa, ja upeat korkeat näkymät Fagarasin vuoristoon, jossa olet varmasti kohtaamassa lumen jäänteitä myös kesäkaudella.

Päivä 3

Pyöritä matkaa perinteisen, maaseudun Transilvanian läpi, jossa maalaismainen saksikylät tuntuvat aika-kapseleilta 100 vuotta sitten ennen viimeistelyä Sighisoaran vahvan keskiaikaisen kaupungin, joka on Unescon maailmanperintökohde.

MITÄ TUODA

Maaperä, ilmasto ja monipuolinen toiminta Transilvaniassa tarkoittaa sitä, että sinun on matkustettava monenlaisilla vaatteilla ja laitteilla. Esimerkiksi toukokuussa voit löytää itsesi uimaan lämpimässä järvessä ja aurinkoa rannallaan yhden päivän; sitten ottaa matkan 2000m korkeuden yläpuolella seuraavana päivänä, jolloin polvet polttuvat lumessa.

GPS TRACKING JA VIESTINTÄ

Kaikilla matkoilla mukana oleville ajoneuvoille ja henkilöille, jotka voivat tilapäisesti jättää ryhmän, on varustettu GPS-seuranta ja voimakkaat VHF-radiot. Asiakkaiden sijainteja voi katsella luonnossa tai Transylvania Toursin toimistosta. Tour-oppaissa on myös CB-radiopuhelimet, jotka mahdollistavat viestinnän asiakkaiden kanssa omissa ajoneuvoissaan.

AJONEUVOT

Transilvanian off-road-retkillä on laivasto Mercedes ja Land Rover 4x4, kaikki nämä ajoneuvot ovat hyvin varustettuja vinssi- ja talteenottolaitteilla, ja ne on huolellisesti ylläpidetty ja huollettu varmistaen erittäin luotettavan.

MAJOITUS

Riippuen kiertueesi valinnasta ja vaatimuksista, majoitukseen voisi sisältyä: puhdas villi maastohiekka miltä sivistykseltä; camping, jossa on keittiötiloja, suihkut ja wc; maalaismainen hirsimökit vuoristossa; tai 4-tähdellä, jossa kaikki olon mukavuudet, joita voit odottaa minne tahansa.

YHTEYSTIEDOT

Strada Republicii, Nr. 101, Sanpetru, Brasov

+ 441312086877 - Toimisto (EN)
+ 40733042652 - Marcus (EN)
+ 40733076908 - Lorand (RO, HU,

www.transylvaniaoffroad.com
[sähköposti suojattu]

Villin leirintäalue Romaniassa.

Overlandingin historia ja alkuperä

Ajoneuvon valmistelu tuolle Big Trip-kanssa euro4x4parts

Balkanin tutkiminen

Venäjä - tavoite Murmansk 4WD Touring Venäjän Kuolan niemimaalla