Dit nummer brengt de laatste aflevering van onze TURAS Landrover Defender build, waar we eindelijk een verjongde, expeditieklare Defender hebben die klaar is voor zijn volgende 20 jaar avonturen. We delen onze ervaring met het toevoegen van verschillende nieuwe onderdelen, waaronder een nieuwe dwarsbalk, snorkel, ladesysteem, dubbel batterijsysteem en wielkasten. We hebben ook geprobeerd om zoveel mogelijk oude onderdelen terug te winnen en te recyclen. Dit derde deel omvat ook de uitrusting van de Defender voor zijn nieuwe kampeeravonturen, met een geweldig nieuw K9-imperiaal en accessoires van Eezi-Awn. Tomek en de bemanning van Land4Travel nemen ons mee op een fascinerende rondreis door Kirgizië, een geheel door land omgeven land in Oost-Azië. Onze partners bij DARCHE vier het 30-jarig jubileum van het bedrijf met een nieuwe special edition swag. In ons artikel over de Joys of Camping staan ​​we stil bij waarom we eigenlijk gaan kamperen en toeren en waarom dit zo goed voor je is. We bekijken het veelzijdige nieuwe Dual Battery System van CTEK en hebben ook een vervolg op de nieuwe CS GRATIS draagbare oplader nu we hem een ​​paar maanden gebruiken. Na zo lang beperkt te zijn geweest door reisbeperkingen, hebben we ook wat tijd genomen om een ​​pizzaoven te bouwen en de geschiedenis van de eenvoudige pizza te bekijken. We hadden ook de kans om de nieuwe te bekijken ARB Zero Electric Coolbox, een koelbox met twee zones die koel- en vriesvakken biedt.

Hoe dan ook, als de dingen weer een soort van normaliteit beginnen te worden, kijken we ernaar uit om eropuit te gaan en weer te touren, we denken dat jullie allemaal hetzelfde voelen. Misschien zien we je bij Abenteuer & Allrad dit jaar, net als deze expo, gaat de première Offroad Expo nu door op 21-24 oktober, de eerste keer dat deze ooit in de herfst heeft plaatsgevonden.
Zorg goed voor iedereen en we hopen dat je geniet van dit nummer..

Het TURAS team