Welkom bij nummer 14 van de TURAS Camping & 4WD Touring Magazine. Voor degenen onder u die dit op het noordelijk halfrond lezen, hopen we dat de winter niet al te streng was, en voor onze Australische lezers kunnen we ons niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn geweest voor de gemeenschappen die getroffen zijn door de bosbranden, hartverscheurend om dit te zien veel verwoesting, onze gedachten zijn bij u. We hebben nog een actievolle magazine voor iedereen, met een speciale functie op IJsland die ook onze eerste rondreizende 'webisode' op YouTube bevat. Als je op zoek bent naar een ervaring met vierwielaandrijving die nergens anders ter wereld lijkt op het rijden op een andere planeet, zet IJsland dan bovenaan de lijst voor je volgende avontuur.

Ook in dit nummer halen we Compass Adventures in, onlangs teruggekeerd van een geweldige reis op zoek naar het noorderlicht in Noorwegen. We gaan ook dieper in op de evolutie van campinglichten en batterijen. In deze uitgave bereiden we ook wat smakelijke kamprood voor. En zoals altijd bevat het magazine tal van interactieve video's en functies over de nieuwste beschikbare camping- en 4WD-producten. We hopen dat u van dit nummer geniet. Hartelijk dank aan onze merkpartners die het ons mogelijk maken dit tijdschrift te produceren en voor u beschikbaar te stellen.