Welkom bij nummer 22 van de TURAS Camping & 4WD Touring-magazine. Omdat we allemaal de beroering ervaren die gaande is rond evenementen in Oekraïne, is het erg moeilijk voor ons om ons te concentreren op het plannen van toekomstige reizen, gezien alles wat er gaande is. In dit nummer hadden we een artikel gepland dat was gericht op enkele in Rusland gebouwde 4WD-voertuigen. Maar in het licht van wat er de afgelopen weken in Oekraïne is gebeurd, hebben we besloten dit artikel uit dit nummer te halen. We kunnen alleen maar hopen dat de vijandelijkheden snel zullen eindigen en de vrede in Oekraïne zal terugkeren.

Ok, dus wat staat er in dit nummer; na de welkome opheffing van de Covid-beperkingen gaan we terug de natuur in terwijl we met kinderen kamperen en kijken naar de gezondheidsvoordelen die dit met zich meebrengt. We introduceren de geweldige nieuwe OUTPOST AT van Nokian Tyres en de DARCHE Lucht-volutie Swags. In onze rubriek reizen verkennen we Normandië in Frankrijk. We springen ook de Atlantische Oceaan over om te kletsen met de jongens van GTFO Overland in Californië. We blijven bij het hele thema van de eco-voertuigen en bekijken wat Canoo doet en bekijken de innovatieve voertuigen die ze op de markt brengen. Zoals altijd hebben we wat kookmateriaal voor op de camping. We spraken met Francoise van euro4x4parts die onlangs hebben deelgenomen aan de recente DAKAR 2022-rally. Als laatste introduceren we de TURAS Land Rover Build-tijdschrift. In dit nummer kunt u het 250 pagina's tellende Interactieve Tijdschrift bekijken, waar we een overzicht geven van alle werkzaamheden die de afgelopen anderhalf jaar aan de 90 zijn uitgevoerd, van het vervangen van de koppeling tot het toevoegen van een nieuwe ophanging, het terugwinnen van oude onderdelen tot het roestwerend maken van de voertuig tussen een aantal andere upgrades. We hopen dat u geniet van dit actievolle nummer.