We hopen dat al onze lezers veilig en gezond zijn in deze vreemde tijden. Waarschijnlijk hadden we dit jaar, net als jullie, heel weinig mogelijkheden om eropuit te gaan, maar toen we de kans kregen om een ​​paar kortere trips te maken, hebben we er echt van genoten. De natuur is een echt tegengif voor veel van de problemen van het moderne leven. We hopen dat jullie er allemaal in geslaagd zijn om ook wat tijd buitenshuis te nemen, voor de terugkeer van de winter en de tweede golven van Covid19. Het lijkt erop dat er enig licht aan de horizon komt met een aantal geweldige vaccinkandidaten die worden getest. Hopelijk zullen we volgend jaar een beetje een terugkeer naar normaal ervaren. In de tussentijd hopen we, zoals altijd, dat deze uitgave van het tijdschrift u vermaakt en u enkele ideeën geeft voor uw toekomstige avonturen. In dit nummer introduceren we onze eigen Land Rover Defender Build, met de eerste aflevering in een serie die een opwindende renovatie en heropbouw van deze veel bereisde TURAS Defender 90. We toeren door Polen met Tomek Maj van Land4travel, we kijken naar de geschiedenis van winterbanden en hun oorsprong in de jaren dertig met Nokian Tyres. Soms is het fijn om licht te reizen en kun je meer leren over een recente wilde kampeertrip van TURAS teamlid Paul. We leren over een aantal geweldige organisaties over de hele wereld, die hun steentje bijdragen om het milieu te beschermen en om de paden open te houden voor 4WD Tourers over de hele wereld, en we doen ons steentje bij door wat nuttige informatie te delen over hoe je ) in het wild. In deze uitgave staat ook deel 2 van de Funki Adventures Van Build door teamlid Frank in San Diego. En zoals altijd brengen we je de nieuwste kampeer- en toeruitrusting en voertuigaccessoires van topkwaliteit met veel interessante artikelen en video's.

Genoeg gezegd, we hopen dat u veel plezier beleeft aan dit nummer… ..