APB Trading Ltd. on erikoistunut ajoneuvojen valmisteluun tutkimusmatkoja varten, ja sen työpajoissa APB voi suorittaa Land Rover & 4×4 -ajoneuvojen huolto-, korjaus- ja MOT-työt, ajoneuvojen maamatka- ja tutkimusretkien valmistelut, erikoisajoneuvojen valmistelut, vahaus- ja ruostesuojaukset. APB:n korjaamot on täysin varustettu uusimmilla Autologic-diagnostiikkalaitteilla, jotta ne voivat suorittaa 4×4-huollon ja kunnossapidon koko Land Rover -valikoimassa vaikuttamatta valmistajasi takuuseen.

Ei vain joukkue APB Trading Ltd. huoltaa ja korjaa Land Roveria, mutta se voi myös huoltaa useimpia 4×4-maastoautojen merkkejä, mukaan lukien Toyota, Mitsubishi, Daihatsu, Nissan, Pajero ja Isuzu.
Yrityksen kokeneet mekaanikot voivat tehdä pienet tai suuret korjaukset, katsastuksen valmistelut ja järjestää MOT-testaukset ajanvarauksella ja koripaja korjaa mitä tahansa pienestä naarmusta vakaviin vaurioihin. Myös alustan vaihtoja ja uusintoja on saatavilla. Lisäksi pelastusosastolla on laaja valikoima käytettyjä osia useimpiin ajoneuvoihin. Phill selittää, että usein "erityisesti vanhempien mallien omistajat arvostavat APB:n erikoisosaamista.
APB:n tiimi on ruostesuojannut asiakkaiden Land Roverit ja kaikki 4×4-mallit yli 40 vuoden ajan tarjoten erittäin kattavan (11 litran Waxoyl) täyden ajoneuvon pohjan suojapaketin. APB:ssä on myös uusin Wynn's Flush -järjestelmä, joka muuttaa automaattisesti autosiarbox-öljyä huuhtelemalla olemassa olevan ATF-järjestelmän ja vaihtamalla automaattivaihteistoöljyn tehokkaalla ja tehokkaalla tavalla.

APB tarjoaa kattavan valmistelupalvelun 4 × 4 -autosi, pakettiautosi, kuorma-autosi tai polkupyöräsi varustamiseen millä tahansa talvirenkailla/ketjuilla talvilomaa varten, viikonloppureissuihin tai koko maan retkille. Lisäksi APB:n tiimi on erittäin perehtynyt erityyppisille matkoille mahdollisesti tarvittavien varusteiden tyypeille ja valikoimalle, ja yrityksellä on myös laaja valikoima laadukkaita retkeily- ja 4Wd retkivarusteita ja -tarvikkeita. Joitakin näistä tuotteista ovat korkealaatuiset kattotelineet, kattotelineet, kattoteltat, markiisit, 12/240v kannettavat jääkaappi-pakastin, vinssit, matkavarasarjat, palautusköydet, hihnat, hi-lift-nosturit, kaikenkokoiset jerry-tölkit, vesi ja polttoainesäiliöt, ruoanlaitto- ja retkeilyvarusteet.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Philip Bond kertoo, että yhtiö on myös ylpeä voidessaan myydä korkealaatuisia tuotteita useilta eteläafrikkalaisilta laitevalmistajilta. Monissa tapauksissa nämä eteläafrikkalaiset yritykset olivat ensimmäisten joukossa, jotka loivat uusia kestäviä matka- ja retkeilyvarusteluokkia tälle erikoistuneelle asiakaskunnalle. 2000-luvun alussa APB:stä tuli useiden eteläafrikkalaisten yritysten ainoa maahantuoja Isossa-Britanniassa; maa, jossa seikkailumatkailu syntyi.

APB:llä on varastossa monia Etelä-Afrikasta tuotuja tuotteita, mukaan lukien Eezi-Awn K9 (kattoteltan pioneerit), National Luna (maailman terveysjärjestöjen rokotteiden kuljettamiseen tarkoitetun jääkaapin keksijät), Escape Gear (korkea laatu) kankaasta valmistetut istuinpäälliset), Bushtechin (yliluokkaiset katospäälliset) ja Campmorin (laadukkaat kangaspohjaiset teltat ja monet muut tuotteet). Todellisena innostajanaPhill on kerännyt runsaasti tietoa ja kokemusta Land Roverseista ja koonnut ammattitaitoisen tiimin, jonka vuosien kokemus nostaa APB:n kilpailijoiden edellä Land Roverina ja 4×4-asiantuntijoina huippulaadukkaalla 4×4-huoltokeskuksella. kaikki 4×4 korjaus, 4×4 huolto, 4×4 renkaat, Land Rover huolto ja Land Rover osat.