Offroad Monkeys on pieni perheyritys Baijerissa, joka on valmistanut korkealaatuisia varaosia Land Rover Defenderiin ja Mercedes G Class -ajoneuvoihin sen lisäksi, että se on valmistanut tilauksesta räätälöityjä tarkkuusosia asiakkailleen.

Se, että 4×4-ajo rasittaa jokaista ajoneuvoa, saa 4wd-ajoneuvon kaikki osat työskentelemään kovasti, kaikki on stressaantunut ja voi lopulta alkaa kulua ja epäonnistua. Tämä oli alkuperäinen haaste, jonka Fabian Müller, johtaja, otti vastaan Offroad Monkeys. Sairaiden näkeminen saranoista epäonnistuu, Müller päätti suunnitella oman ratkaisunsa ongelmaan, hänen henkilökohtainen motto on "Rakenna asioita, jotka kestävät ikuisesti".

Monet Offroad- ja expedition-kuljettajat kohtaavat toistuvia ongelmia, jotka liittyvät ajoneuvojen ovisaranoihin. Löysät, rikkoutuneet tai ruostuvat saranat voivat olla todellinen kipu tien päällä, ei ole mitään epämukavampaa kuin ovi, joka ei sulkeudu kunnolla kiinni tai pysyy suljettuna tai ei avaudu.

Valmistettu Saksassa lujasta lentokoneluokan alumiinista korkealaatuisella voiteluaineella ovat saranasarjat Offroad Monkeys. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ruuveista, joissa on kierreurat rasvan jakamiseksi optimaalisella tavalla. Näissä saranoissa on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laakereita, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman koko saranan vaihtamista.

Liiketoiminta kukoistaa yritykselle, kun yhä useammat ihmiset tietävät tuotteista, ja asiakkaiden myönteinen kokemus johtaa vahvaan kasvuun markkinoilla. Offroad Monkeys osat ja tarvikkeet.

Tuotemerkki on Müller Motorcyclesin jälki, joka on valmistanut osia auto- ja moottoripyöräteollisuudelle vuodesta 1985. Yrityksen uskontunnustus on: Rakenna asioita intohimolla ja ikuisesti. Tämä johtuu siitä, että joukkue klo Offroad Monkeys uskovat, että vain tyytyväiset asiakkaat ovat uskollisia asiakkaita. Ja tästä syystä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja työskentelevät ja viimeistelevät jokaisen osan, kunnes se on ehdottoman täydellinen. Yhtiö on myös ylpeä yhteistyöstä paikallisen alueen toimittajien kanssa, ja kaikki Offroad Monkey -osat ovat 100% valmistettu Saksassa.

Tämä tapahtuu valmistamalla valikoima erittäin korkealaatuisia osia ja lisävarusteita näille kunniallisille ajoneuvoille. Offroad Monkeys Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta jauhetusta lentokonelaatuisesta alumiinista. Ja pieni ja ketterä yritys voi myös tuottaa räätälöityjä osia asiakkailleen. Yrityksen nykyisiä tuotteita ovat ovensaranat, ikkunaluukut, takaovien saranat, LED-ikkunoiden lohkot, konepellin saranat, liukuvat ikkunan suojukset, säädettävä peili, polttoainesäiliöt, alustan korotusalustat, kovetetut jarrumännät ja muut.