"Projektimme MAYBACH ilmentää täydellisen yhdistelmän huippuluokan off-road-ominaisuuksia ja poikkeuksellista Maybach-identiteettiä, mikä määrittelee ylellisyyden seuraavan tason, kuten teimme jo 100 vuotta sitten", sanoo Gorden Wagener. ”Projektin futuristisella suunnittelulla vangisimme ajan hengen ja tulkitsimme sen visionäärisesti. Se luo halun yhdistämällä kauniisti viettelevän veistoksen erikoisimpiin mittasuhteisiin, joita olemme koskaan luoneet.”

Monoliittinen värikonsepti jatkuu show-auton hiekkaisessa sisustuksessa. Monimutkaiset korujen yksityiskohdat täydentävät puristista sisustusteemaa, joka on suunniteltu vihjailemaan sekä Maybachin perinteistä luksusmaailmaa että modernia näkemystä ylellisestä hyödyllisyydestä, joka on saanut inspiraationsa Japanin modulaarisista, utilitaarisista hotelleista. Näiden kahden näkemyksen tasapaino näkyy myös grafiitinharmaissa toiminnallisissa yksityiskohdissa, jotka korostavat auton hyötykäyttöä. Arvokkaat kiillotetut alumiinikorostukset yhdistävät auton Maybachin 100-vuotiseen suunnitteluhistoriaan. Ajoneuvon sisätilojen materiaalina on kestävää nahkaa, joka on parkittu luonnollisesti kahvikuorilla, jotta ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet.

Tarkoituksenmukainen lähestymistapa tilaan – sementoi sisätilojen modulaarista inspiraatiota – mahdollistaa ylimitoitettujen istuimien kääntämisen ylös ja pois ajoneuvosta kahvan avulla, kuljettamisen kuin matkalaukkua – minimoi Project MAYBACHin sisä- ja ulkorajat ja vahvistaa ylellisyyttä. ulkoilmaan. Mahdollisuutta hienostuneemmalle "sisälle" yön yli ei kuitenkaan unohdeta. Hienoa, käsin kuollutta puuvillaa ja paikallisesti tuotettua villaa on kudottu jacquard-koiranhammasviimeistelyksi, jolla on kaksi tarkoitusta: se toimii istuimen niskatuena sekä ylellinen peitto, joka voidaan rullata auki yöpymisen aikana. Istuimet voidaan kääntää täysin makuuasentoon, jolloin ne voidaan muuttaa nukkumapaikaksi, ja takaosastot avautuvat vuodetta laajentamaan. Lopulta ajoneuvo muuttuu hotellihuoneeksi, jossa on lukulamppu – ajoneuvon yksinkertaiset ja erittäin supistetut arkkitehtoniset pinnat luovat hiljaisuutta ja tyyneyttä. Mikään ei häiritse auton tarkoitusta – luonnon kokemista sen kaikilla puolilla.

 

 

Maybachin perinteen ja Mercedes-Benzin teknologisen kehityksen välinen kontrasti on Mercedes-Maybach-brändin ydin, ja Project MAYBACH vie tämän kaksinaisuuden aivan uudelle tasolle. Esimerkiksi puhdas ja toimiva kojelauta ilmentää sisätilojen yksinkertaista ilmettä; 180 astetta käännettynä se paljastaa valtavan näytön, jossa on pääsy ainutlaatuiseen tietokonepeliin, joka on kehitetty erityisesti yhteistä show-autoprojektia varten. Pelaajat voivat testata virtuaalisia ajotaitojaan auton ohjauspyörän ja polkimien avulla.